Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blocklanan backstab..

Sam

Öne çıkan mesajlar

bu oyunun positioning kodu cidden iğrenç, buyrunuz:

bilmeyenlere, backstab hedefin arkasından yapılabilen bir saldırıdır ve oyuncular arkadan yapılan saldırıları parry/dodge/blocklayamazlar..

15 yama çıkarsalar gene adam olmaz bu oyun..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream

Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen ondan kaynaklı ancak yine de buna imkan olmaması lazım diye düşünüyorum, gönderilen paketlerle oynayıp milletin suratına backstab basan hileler mümkün olur eğer client bu kadar saçmalatabiliyorsa..

benzer durumları görsel olarak yaşıyorum zaten sıkça, adam arkamdayken gouge yiyorum filan da hadi bunu client taraflı görsel hata olarak kabul edebiliyordum. lakin durum öyle değil gibi, sadece görsellikte kalmıyor iş anlaşılan..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

ya sam sanırım sorun su
simdi

playeri

X seklinde dusun

ust kisim onun alti arkasi olarak
block pary ve dodge arkadaki 2 cizginin arasi yane 90 derecelik acidan yapilamiyo
backstab ve ambush ise yanlardan 45 er derece de dahil 180 derecelik acidan yapiliyo
adam sana hafifi yandan girmisse ondan olabilir

yada en azından ben rgue oynarken hayvan gibi lagda ole yapıluıyo gibi geliyodu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

/edit yanlış okumuşum ilk postu..
Ben genelde hep zıplyarak bs atarım adam bana dönmeye çalışırken tekrar arkasında olurum böylece sanırım benzer bi olay biraz da kötü ping söz konusu..

[Bu mesaj kath tarafından 23 Eylül 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oradaki o block olayı magelerdeki resistle aynı tarz bir yazı olabilir. yani kalkan taşıdığın için yediği meelee dmg in bir kısmını block adı altında absorb ediyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Str blocklanan dmg'ı arttırıyor da, bence Bone'un dediği gibi olmuş burum bencede birbirinden taşıyo backstap'ın "back" ile block'un "back" dediği yer.
Ha bide benimde başlıma gelmedi hiç dodge lanan parrylenen op.... garip ama olur olur =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

blindi parrylemek? resist tamamda. Adam tozu parryliyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...