Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu oyunun positioning kodu cidden iğrenç, buyrunuz: bilmeyenlere, backstab hedefin arkasından yapılabilen bir saldırıdır ve oyuncular arkadan yapılan saldırıları parry/dodge/blocklayamazlar.. 15 yama çıkarsalar gene adam olmaz bu oyun..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bunun bağlantı ile alakası olamaz mı? Bir çeşit loss mesela.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 muhtemelen ondan kaynaklı ancak yine de buna imkan olmaması lazım diye düşünüyorum, gönderilen paketlerle oynayıp milletin suratına backstab basan hileler mümkün olur eğer client bu kadar saçmalatabiliyorsa.. benzer durumları görsel olarak yaşıyorum zaten sıkça, adam arkamdayken gouge yiyorum filan da hadi bunu client taraflı görsel hata olarak kabul edebiliyordum. lakin durum öyle değil gibi, sadece görsellikte kalmıyor iş anlaşılan..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yamalari warriori nerflemek icin cikariyolar[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 playerın arkasındaki 90 derecelik bir bölgede backstab parry/block olmuyor diyolardı, deneyemedim gerçi daha.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya sam sanırım sorun su simdi playeri X seklinde dusun ust kisim onun alti arkasi olarak block pary ve dodge arkadaki 2 cizginin arasi yane 90 derecelik acidan yapilamiyo backstab ve ambush ise yanlardan 45 er derece de dahil 180 derecelik acidan yapiliyo adam sana hafifi yandan girmisse ondan olabilir yada en azından ben rgue oynarken hayvan gibi lagda ole yapıluıyo gibi geliyodu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben de kaç defa suratıma backstab yediğimi bilirim. hem de rogue yerinden bile kıpırdamıyordu; yani bodoz önümden sokuşturuyordu daggerı. gerçi hala oluyor...[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 /edit yanlış okumuşum ilk postu.. Ben genelde hep zıplyarak bs atarım adam bana dönmeye çalışırken tekrar arkasında olurum böylece sanırım benzer bi olay biraz da kötü ping söz konusu.. [Bu mesaj kath tarafından 23 Eylül 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benim dodgelanana parylenen blocklanan op lerime ne demeli peki..[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 level 55 warriorum var ve overpowerım hiç block parry dodge olmadı. miss oluyo ama tabi. zaten tooltipte de öyle yazmıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Benzeri çok olur bana. Önümde gördüğüm bir creepe büyü atmaya çalışırım, "Target needs to be infront of you" der. Sonra bir bakarsın arkanda çıkar.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oradaki o block olayı magelerdeki resistle aynı tarz bir yazı olabilir. yani kalkan taşıdığın için yediği meelee dmg in bir kısmını block adı altında absorb ediyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 50dmg block eden hangi shield var?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İlla shieldin 50 block etmesi gerekmez, zannedersem STR etki ediyor blockladığın hasara.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Str blocklanan dmg'ı arttırıyor da, bence Bone'un dediği gibi olmuş burum bencede birbirinden taşıyo backstap'ın "back" ile block'un "back" dediği yer. Ha bide benimde başlıma gelmedi hiç dodge lanan parrylenen op.... garip ama olur olur =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Blind (Toz) in Parry lendiğini gördümya, backstab'ın ve ambush'un block yemesi pek garibime gitmedi açıkçası.[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 blindi parrylemek? resist tamamda. Adam tozu parryliyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 üffler cücelerin nefesi kuvvetlidir, aslında değil tozu o undead rogue'da tozla beraber ucurur ama işte, Bide cüce imamsa sen düşün[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gözünü kapamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: BoaCh, 23 Eylül 2005 17:33 tarihinde demiş ki: gözünü kapamıştır :D zhzuhzua :D :D :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hmm, bone'un dediği gibiyse eğer hakikaten olabilir, mantıklı. daha detaylı tooltipler lazım bu oyuna..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 "z" ye basıp kalkanı arkaya almıştır belki :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 beni totem dodgeladı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Dogbert, 24 Eylül 2005 12:53 tarihinde demiş ki: beni totem dodgeladı zhzuha, benim totemimdir o; çok yaramazlar :D :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar