Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat gece 05:15 (+18)

spompas

Öne çıkan mesajlar

Öehh bari insanları yatakodasında rahat bırakın:P

Hem hayvan gibi sevişmesi bişiyi değiştirmez sonuçta insan da bi hayvan dimi...

Ya ne saçmalıorum ben... Mesaj filan çekseydin "Perdeyi iyice açsanıza yaa pozisyonu net olarak göremiorum böyle" filan diyerekten...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım neden paylaşılamasın ? Kendi gelip de ''abi bir kız attım eve bütün civardakiler gördü , duydu'' dememiş . Sadece yapılan şeyin ayıp olduğunu söylemiş . Aynı zamanda komik bir şey olduğu için de paylaşmış , tepki neden ? Tuğçe Kazaz'ın ortodoks olmasından daha eğlenceli bir konu .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvan gibi değilde daha sakin olabilirler yani.
Bizim alt komşu avrdı yeni evliler lanet olsun be abi insanbir gece rahat durur be.Yok.Bizim evde kimse yokken ev sessiz oluyo aşağıdakiler bi başlıyo.Aman.Sanki benım oturma odamda sevişiyolar ya.Okadar yani.Sonra ben bakamıyodum onların yuzune (tabi onların haberı yok benım duydugumdan) :)[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
İnsan insanı ..... .. ya, ayıp valla.

Baya sacma bi konu olmuş onu gectimde ben bu yoruma koptum ya, abso dede güldürdü benı akşam akşam[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

valla olay bitmiş bakalım bunun ilersi noolur. artık ne kadar hoşlanmamış olsan da gözün kayar karşı pencereye bakalım icraat var mı felan yani ben şahsen vidyoya alırdım yani bunnar bi kere yapmışsa bunu belki gene yaparlar.

ama bir de şu var, karşı komşunu tanımasan da görmüşündür yani nasıl diyim, eve kim girio çıkıo ister istemez biliosundur, karı kocalar mı veya bekar evi olayları mı belli olur zaten yakın zamanda :) valla en kötü ihtimalle balkonlarda frikik veren veya ne diyim işte dikiz konulacak bi olay(lar) olur yani artık hayırlı işler :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...