Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat gece 05:15 (+18)

spompas

Öne çıkan mesajlar

Dun gece acaip bir olay oldu ... gece camımı acıp bırakırım genelde... birden bir bayanın cinsel ilişki sesi gelmeye basladı uyandım tabii. komuslardan gelmeddini fark ettim ve acaba birini tecavüz mü ediorlar die dışarı baktım , bakmaz olaydımm birde baktım karsı komusumuzun evini ısılarını acık vede guneşlık gorevi goren perdenin yarı boyumda olduunu gordum... onlar ilişkilerine devam ederken ben de bagırdıım alooow falkan die yuh falan dedim ama hayvan gibiler duymuolar.. nese yukarıdan bir adam şşt sessiz ol diince olay orda koptuuu ardından kadından canııııım die ses geldi ve adamda uooaoohaha die haykırdı ve birden şlak şluk die hayvan gibi sesler cıktı yukarıdakıler yuuuuuh dediler vede olaylar bitti ya bir sexs bukadar hayvansı olurrmu ya yuh be kardesim benim kız kardesim in duymasını istemezdim duysa idi onlara kimse yardım edemezdi :(
Sosyal ağlarda paylaş

teraziye tıklıyorum[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 23 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:
spompas, 23 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
bana yapılmasını istemediim seyi baskasına yapmam

bu ne ya ahaha

Onu bende ıstemzdım zuhzuh[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spompas, 23 Eylül 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
birini tecavüz mü ediorlar die dışarı baktım

WTF ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

İyide bu işte bi iş var hangi çift ışıkları açıp, perdeyi aralayıp sevişir. Hem de hayvanlar gibi. Farkında olmayabilme ihtimali yok. Ya ikisi de manyak alkol, ot vs. bişe aldı ya da birilerine bişey ispat etmeye calısıyolar. İlginç insanlar ya. Yolda görsem "abi yenge çok başarılıydı valla tebrik ederim" der elini sıkardım.

[spo1=Uyuzluk yapayım]+18 değil 18+[/spo][signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...