spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dun gece acaip bir olay oldu ... gece camımı acıp bırakırım genelde... birden bir bayanın cinsel ilişki sesi gelmeye basladı uyandım tabii. komuslardan gelmeddini fark ettim ve acaba birini tecavüz mü ediorlar die dışarı baktım , bakmaz olaydımm birde baktım karsı komusumuzun evini ısılarını acık vede guneşlık gorevi goren perdenin yarı boyumda olduunu gordum... onlar ilişkilerine devam ederken ben de bagırdıım alooow falkan die yuh falan dedim ama hayvan gibiler duymuolar.. nese yukarıdan bir adam şşt sessiz ol diince olay orda koptuuu ardından kadından canııııım die ses geldi ve adamda uooaoohaha die haykırdı ve birden şlak şluk die hayvan gibi sesler cıktı yukarıdakıler yuuuuuh dediler vede olaylar bitti ya bir sexs bukadar hayvansı olurrmu ya yuh be kardesim benim kız kardesim in duymasını istemezdim duysa idi onlara kimse yardım edemezdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sence yeri burası mı yani paylaşılabilir mi burda?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Valla hayvan gibi sevişen çok var burada, gece boyna sesleri geliyor :P Bir de yeri kişisel[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ...bayanın cinsel ilişki sesi... Hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Janitschar, 23 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Valla hayvan gibi sevişen çok var burada, gece boyna sesleri geliyor :P[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Seyretseydin :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 acı bize spompas[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Zuhaha[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Abooooooooooooowwwwwww[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kamera ya çekip internet te yayarım şeklinde şantaj yapsaydın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 23 Eylül 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana yapılmasını istemediim seyi baskasına yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu yorumu kendini kimin yerine koyarak yapiyorsun?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O da doğru. Ama perdeyi ve ışığı açık bırakanlar istiyodur heralde.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: spompas, 23 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: bana yapılmasını istemediim seyi baskasına yapmam bu ne ya ahaha[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 "oh my.."[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 teraziye tıklıyorum[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Apache, 23 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: said: spompas, 23 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: bana yapılmasını istemediim seyi baskasına yapmam bu ne ya ahaha Onu bende ıstemzdım zuhzuh[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İnsan insanı ..... .. ya, ayıp valla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: spompas, 23 Eylül 2005 18:27 tarihinde demiş ki: birini tecavüz mü ediorlar die dışarı baktım WTF ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 favorilere ekliyorum..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 nası bunlar karı koca falanmıydı ? öyleyse vardır bi sebebi =) heheh izlerdim ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İzlemene gerek yok sesleri yetiyor ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abi atari oyunu mu bu yoksa megafonla mı bağırıyolar[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 amfi kullanmışlar.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İyide bu işte bi iş var hangi çift ışıkları açıp, perdeyi aralayıp sevişir. Hem de hayvanlar gibi. Farkında olmayabilme ihtimali yok. Ya ikisi de manyak alkol, ot vs. bişe aldı ya da birilerine bişey ispat etmeye calısıyolar. İlginç insanlar ya. Yolda görsem "abi yenge çok başarılıydı valla tebrik ederim" der elini sıkardım. [spo1=Uyuzluk yapayım]+18 değil 18+[/spo][signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar