Gimli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Makyajsızken sürmeli gibi gözüken gözleri olan bi kız arkadasım vardı. Hadi onun pek ihtiyacı yoktu makyaja ama, Makyaj yapmayan kız ölsün! demek isteyebilirim bile[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çirkinse yapmalı.. güzelse özel günlerde yapmalı.. bi süre sonra makyaj o cildi poch edio.güzelliğiinin kredisini bitirmesin.. fazla makyaj zararlı,ama azıcık ve şirin makyaj güzel oluo.. o yüzden makyaj olayı beni fazla etkilemio..onun sade yüzünü hayal edince..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 23 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 makyaj yaparken dozajını bilirlerse her zaman daha güzel gozukuyorlar ben ise kalem ve dudak nemlendırıcısı taraftarıyım ps: o hanı dudaklar ışıl ışıl oluoya :) ancak abartılı renkde ruj sevmem (bkz: ejderha kırmızısı)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Zegna, 23 Eylül 2005 07:10 tarihinde demiş ki: abartmadikca sorun yok. bide bazi tipler var bi opuyosun her tarafin fondoten pudra filan ehe Bıde sım oluyor ya.Aman Allahım sim ya bıldıgın sım.Bırde gıtmıyor o sımler.Ama cıleklı parlatıcı alıyorum kız arkadasıma hep. :)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ayarını kacırmamak sartiyla hoş bence am ayara dıkkat kızlarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaşa göre ve yüze göre deişir aslında..aşırısı da yakışana yakışır..ben pek sevmem şahsen yapmam.tatilde kalem veya parlatıcı buna da makyaj demiyorum zaten.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 siyah göz kalemini tek geçerim:) başkada bişeye gerek yok[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet çok tatlı oluyor o zaman kızlar. Benim sevgilimde öyle yapıyor siyah göz kalemi sadece sürüyor çok güzel oluyor =) en güzeli öyle zaten makyajsız ama gözler siyah =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla siyah oldukça her makyaj güzeldir (abartıya kaçmadıkça) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hafif olduğu sirece sorun yok bence,ama bazıları berbat yapıyo,güzelleşiceğine öcüye benziyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 güzel abartmadan yapılan makyaj güseldir yane ama güzel olucam die kendini berbat eden insanlarda yok deil[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fazla abartıya kaçmadığı sürece hoş ve güzel duruyor. Ama bazıları kovayla alıyor herhalde makyaj malzemelerini ve bu yüzden suratı aynı sokaklar gördüğümüz duvarlara benziyor. Yazı yazasım geliyor anında[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: vampirefreaks e topluca boeak desek? yapma abi sende cok hoş kızlarda var bence makyajı bende sevmıorum bı ınsanı aşırı deıstırıor ruju fazla sevmem bordo ruj guzel duruor kadınlarda kızlarda fılan işte böle zaten bu donemlerde makyaj saç(sarı) gözler(mavi yeşil lens) ii ce yapay :([signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yapmalilar, palyaco olmadan tabi. Bakimsiz bir kiz istedigi kadar güzel olsun, bence yüzüne bakilacak kiz degildir. Ayrica yakisan kiza gothic makyaj süper gitmektedir[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gözkalemi ve abartılmadığı sürece far çok güzel oluo bence...HEle göz kalemi..Süper bise :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: vampirefreaks e topluca boeak desek? Demeyin lan ben demem valla hepsine aşığım onların ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Siyah olduktan sonra varsın abartı olsun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 siyah makyaj çok güzel gerçekten ama sade olcak.biraz abartıldığı zaman maden ocaklarındaki işçiler gibi oluyolar:)[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ayarı kaçarsa iğrenç. Ama doğru miktarda, doğru renkler mükemmel bişi yaratıyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ayrica erkeklerde de bazi makyaj türleri güzel duruyor bence. Sahsen dans sebebiyle sahneye cikmadan önce göz kalemi yapiyolar bi de yüze bisiler sürüyolar parlamasin diye onlari bilmiyorum da, göz kalemi süper oluyo : ) Tabi normalde öyle gezersem döverler, öyle ujfak bi sorun var :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet.hele bi de ela gözlü birine manyak oluyo.gözdeki yeşil kahverengi hareler resmen ortaya çıkıyo.biz denemiştik kendimiz de gothic makyaj ordan biliyorum.:p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Gözlerim ela iste, daha dogrusu baya yesile kaciyo da kahve hareler var. Gaza geldim lan makyaj yapcam artik Ama saclar gitti nereye gothic takilcam[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 göz kalemi göz kalemi diyosunuz da bilmiyosunuz daha neler var o göz kalemiyle birlikte siz sadece onu farkediyosunuz geri kalan 2-3 dalga dikkatinizi çekmior[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar