Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makyaj

NightCrawler

Öne çıkan mesajlar

Makyajsızken sürmeli gibi gözüken gözleri olan bi kız arkadasım vardı. Hadi onun pek ihtiyacı yoktu makyaja ama,

Makyaj yapmayan kız ölsün! demek isteyebilirim bile[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

çirkinse yapmalı..
güzelse özel günlerde yapmalı..
bi süre sonra makyaj o cildi poch edio.güzelliğiinin kredisini bitirmesin..
fazla makyaj zararlı,ama azıcık ve şirin makyaj güzel oluo..
o yüzden makyaj olayı beni fazla etkilemio..onun sade yüzünü hayal edince..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)

[Bu mesaj malik tarafından 23 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

makyaj yaparken dozajını bilirlerse her zaman daha güzel gozukuyorlar ben ise kalem ve dudak nemlendırıcısı taraftarıyım

ps: o hanı dudaklar ışıl ışıl oluoya :)

ancak abartılı renkde ruj sevmem (bkz: ejderha kırmızısı)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 23 Eylül 2005 07:10 tarihinde demiş ki:
abartmadikca sorun yok.
bide bazi tipler var bi opuyosun her tarafin fondoten pudra filan ehe

Bıde sım oluyor ya.Aman Allahım sim ya bıldıgın sım.Bırde gıtmıyor o sımler.Ama cıleklı parlatıcı alıyorum kız arkadasıma hep. :)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşa göre ve yüze göre deişir aslında..aşırısı da yakışana yakışır..ben pek sevmem şahsen yapmam.tatilde kalem veya parlatıcı buna da makyaj demiyorum zaten.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

evet çok tatlı oluyor o zaman kızlar.

Benim sevgilimde öyle yapıyor siyah göz kalemi sadece sürüyor çok güzel oluyor =)

en güzeli öyle zaten makyajsız ama gözler siyah =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla abartıya kaçmadığı sürece hoş ve güzel duruyor.
Ama bazıları kovayla alıyor herhalde makyaj malzemelerini ve bu yüzden suratı aynı sokaklar gördüğümüz duvarlara benziyor.
Yazı yazasım geliyor anında[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
vampirefreaks e topluca boeak desek?

yapma abi sende cok hoş kızlarda var bence makyajı bende sevmıorum bı ınsanı aşırı deıstırıor ruju fazla sevmem bordo ruj guzel duruor kadınlarda kızlarda fılan işte böle zaten bu donemlerde makyaj saç(sarı) gözler(mavi yeşil lens) ii ce yapay :([signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica erkeklerde de bazi makyaj türleri güzel duruyor bence.
Sahsen dans sebebiyle sahneye cikmadan önce göz kalemi yapiyolar bi de yüze bisiler sürüyolar parlamasin diye onlari bilmiyorum da, göz kalemi süper oluyo : )
Tabi normalde öyle gezersem döverler, öyle ujfak bi sorun var :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...