Crane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Nokia 20Lives Var mi oynamaya baslayan? Ben biraz once kaydoldum, su anda Reklam yapimi bolumundeyim. Reklam yapimi tuyolarina acigim. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende şimdi bkıyorum üye oldun demosunu kurcalıycam yükleme yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahaha super gızlı numaradan arandım alla alla dıye actım 20lives ın adamı aferın ne ıyı bı iş yaptın kaydolmakla fılan dedi eheh koptum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 02 Eylül 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hacı ben bişey anlamadın oto-cue dekileri yaz falan dıyo yazıyorum kalveyeyle sonra dondu kaldı hiçbişey oolmuyo ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nası aradı ya numaranızı ne şekilde yazdınız siz ?? ben 0536xxxxxxx diye yazdım yanlısmı siz nasıl yazdınız ? bi de oto-cue olayı ne hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim no kapalı bana da açtı mı acaba.. güzel bişeye benziyo demoyu oynuom ama kasılıp kalıyo bazen..:d[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bende üye oldum bakalım neler olacak.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla ben bitirdim ama beni aramadılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hobbareyyyy Az önce aradılar. Bant kaydı. Dedim noluyoo lenn :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 herife felaket kıl oldum ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adam tam şebek. neyse, ödülüme bakarım ben. nokia game tutmadı tabi, yeni yeni şeyler çıkarıyorlar.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu reklam bölümünden bişey anlamadım sadece mail yazıp gönderiyorsun başka bişey yok. Ayrıca 19 undan sonra nasıl bişey olucak ki bu ? Destan niteliğinde ingilizce mesajlar gelmesınde nokia game gibi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oha ya aranınca acaip tırstım ne oluyor diye :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beni aramadı adamlar.eski oyunda aramışlardı.nese demoyu yaptım.ama herife feci kılım.tam bi şebek.o ana sayfada yaptığı hareketler ne öyle ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 desenize adamlar istediklerini elde etmişler sırf boyle konusun diye yapıyorlar bunları :-) * demoyu bittirmiştir *[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 merak ediyorum bende nasıl bişi diye..demodaki gibi abidik gubidik sadece yazı yazacaksak klavyeye eğlencesi yokki..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya arkadaşlar bende bu animasyonlar çok yavaş çıkıyo onu hızlandırmak için ne yapıcam ben? bi program felanmı yüklemem lazım?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 böyle saçmalık görmedim. siteye giriom sizde flash ıvır zıvır 8 versionu yüklü. biz 7'yi destekliyoruz, 8'i uninstall edip 7 yükleyin gibi bi hata çıkıyo..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende 7 var :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bende takılıyor sürekli.. nedenini anlamadım, flash 7 var.. bakalım adamlara mail atalım. salak gibi fail oluyo sonradan bişi diyemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet bendede ayni sorun var absurd bi yerde takilip kaliyor acaba firefox tanmi dedim ama ie dede aynisini yapiyor duzelmezse oynamak mumkun degil gibi birsey...[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bannerlarından kusa kusa,üye olmayan,olmayı rededden bir ben mi varım yahu? Öyle banner mı olur... Adam koşuyor arkasında bir yığın güzel hatun... Töbeler olsun...![signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 basladım bugunkü oyuna, 2. bölümde repliklere tıkla gibisinden bişi diodu anlamadım bisi alt f4 çektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Thalion, 19 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Bende takılıyor sürekli.. nedenini anlamadım, flash 7 var.. bakalım adamlara mail atalım. salak gibi fail oluyo sonradan bişi diyemeden. Aynen bende de takiliyor ve bu nedenle bu gunku butun haklarim bitti, basarisiz oldum! :hrr:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Register oldum telefon çaldı dedim noluo açtım kıl bi adam(otomatik sekreter) konuşuyor hay dedim bu o mal herif.Tuttum telefonu aşşaya bekledim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar