Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia : 20 Lives

Crane

Öne çıkan mesajlar

ahaha super gızlı numaradan arandım alla alla dıye actım

20lives ın adamı aferın ne ıyı bı iş yaptın kaydolmakla fılan dedi eheh koptum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 02 Eylül 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herife felaket kıl oldum ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

şu reklam bölümünden bişey anlamadım sadece mail yazıp gönderiyorsun başka bişey yok.

Ayrıca 19 undan sonra nasıl bişey olucak ki bu ?
Destan niteliğinde ingilizce mesajlar gelmesınde nokia game gibi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

beni aramadı adamlar.eski oyunda aramışlardı.nese demoyu yaptım.ama herife feci kılım.tam bi şebek.o ana sayfada yaptığı hareketler ne öyle ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bende bu animasyonlar çok yavaş çıkıyo onu hızlandırmak için ne yapıcam ben? bi program felanmı yüklemem lazım?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Thalion, 19 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Bende takılıyor sürekli.. nedenini anlamadım, flash 7 var.. bakalım adamlara mail atalım. salak gibi fail oluyo sonradan bişi diyemeden.

Aynen bende de takiliyor ve bu nedenle bu gunku butun haklarim bitti, basarisiz oldum! :hrr:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

Register oldum telefon çaldı dedim noluo açtım kıl bi adam(otomatik sekreter) konuşuyor hay dedim bu o mal herif.Tuttum telefonu aşşaya bekledim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...