NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 En sevdiğiniz ağaç türü hangisidir? ben karar veremiyorum da ;)[signature][hline]e-book,e-dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 adını bilmiyorum ama pembe pembe ağaçlar var böyle yaprakları metalikgrimsi bir yeşil ama altı pembe bu ağaçlar nedense pembe pembe duruyor -çok açık pembe- çok güzeller <3[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 armut ağacı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Çoğu ağacı severim. Mesela 20 yıllık cevizler harika olur. Mavi Sedir, Kara Selvi gibi ağaçlarda görünüm açısından çok güzeldir.Onlarıda severim. Babam orman mühendisi binbir çeşit agacın ismini bilirim bu arada. Ama antalyadaki hurma ağaçlarıda ayrı güzeldir... off say say bitiremem ben ya eheh. hepsiii[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 çam. çocuklugum üzerinlerinde geçti ondandır heralde.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 meşe[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup:
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şu ağaçları çok seviyom ben.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Birde Akasya ağaçları var.. Türkiyedekiler dikensiz.. Afrikadakiler dikenli ama ikiside Akasya. Neden afrikadakiler dikenli? Evrim. Zürafalar yemesin diye.. tey tey tey.. gözünü sevdiğim dünya ne evrilmişsin sen..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ardıç[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ihtişamından dolayı karaçam ve kızılçam ve ağaçlarını severim. bulundukları yerin havasını değiştirirler. çok asil ve efendi ağaçlardır. :) edik: abanta gidenler iyi bilirler.[signature][hline]Please wait... [Bu mesaj Zetes tarafından 22 Eylül 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zetes tarafından 22 Eylül 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence hepsi güzel fakat sayıları gittikçe azalıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kavak ağacı; çok hızlı büyüyor bir de salkım söğüt; bunun gölgesi çok hoş oluyor meyvelilerden; armut ağacı; hacı hamza diye bir çeşidi var; müthiş bişey[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben her agacı severim her biriyle guzel bir sopa yapılıyor[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Meşe ve Tik benim en sefdiğiim ağaclardir. sert olsun sağlam olsun :D[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Dut ağacı... Aaah ah az mı duta dalıp yapış yapış oldum zamanında... Üstündeki böcüklerle birlikte lüpletirdim dutları... Iyy ne iğrençmişim ben yaaa...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kızılcık sopasi ...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 selvi..aneannemin evinde yattıgım yataktan goruyodum birr sıra boyunca...cok buyuk,zarif gelirlerdi bana...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tun agaclar guzeldir cok severim hepsini de, gecen gun bi haber izledim, deniz manzarasını kapatıyor diye 15 yılllık agacları mevsimsiz budadılar, sadece govdesi kaldı zavalli agacların..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yukarıda biri pembe ağaç demiş :) o ağaç franboaz (doğru mu yazdım :) ) ağacıydı galiba :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben de dut ağacı severim ya, bi garip böyle bodur bişeydi eskiden oturduğumuz yerde vardı. bi de incir ağacı severim ona da ağaç ev yapmıştık zamanında. hey gidi günler..bi kere de çok pis ağaç olmuştum manita 45 dakka bekletmişti.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 selvi iidir. kauçuk da işe yarayan bi aaçtır :D[signature][hline]Kısalttım :D
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 En asıl ağaç Çınar ağacıdır ama sevmem :) Valla meyve veren her ağaç diyeyim.Maksat boğaz tokluğu uaeh[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kayın ağacı severim[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Öne çıkan mesajlar