Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaçlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adını bilmiyorum ama pembe pembe ağaçlar var böyle yaprakları metalikgrimsi bir yeşil ama altı pembe bu ağaçlar nedense pembe pembe duruyor -çok açık pembe- çok güzeller <3[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
armut ağacı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Çoğu ağacı severim. Mesela 20 yıllık cevizler harika olur.
Mavi Sedir, Kara Selvi gibi ağaçlarda görünüm açısından çok güzeldir.Onlarıda severim.
Babam orman mühendisi binbir çeşit agacın ismini bilirim bu arada.
Ama antalyadaki hurma ağaçlarıda ayrı güzeldir...
off say say bitiremem ben ya eheh. hepsiii[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
Birde Akasya ağaçları var..
Türkiyedekiler dikensiz.. Afrikadakiler dikenli ama ikiside Akasya.
Neden afrikadakiler dikenli?
Evrim.
Zürafalar yemesin diye..
tey tey tey.. gözünü sevdiğim dünya ne evrilmişsin sen..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
ihtişamından dolayı karaçam ve kızılçam ve ağaçlarını severim. bulundukları yerin havasını değiştirirler. çok asil ve efendi ağaçlardır. :)

edik: abanta gidenler iyi bilirler.[signature][hline]Please wait...

[Bu mesaj Zetes tarafından 22 Eylül 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Zetes tarafından 22 Eylül 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kavak ağacı; çok hızlı büyüyor
bir de salkım söğüt; bunun gölgesi çok hoş oluyor

meyvelilerden; armut ağacı; hacı hamza diye bir çeşidi var; müthiş bişey[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Dut ağacı... Aaah ah az mı duta dalıp yapış yapış oldum zamanında... Üstündeki böcüklerle birlikte lüpletirdim dutları...

Iyy ne iğrençmişim ben yaaa...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
selvi..aneannemin evinde yattıgım yataktan goruyodum birr sıra boyunca...cok buyuk,zarif gelirlerdi bana...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
tun agaclar guzeldir cok severim hepsini de, gecen gun bi haber izledim, deniz manzarasını kapatıyor diye 15 yılllık agacları mevsimsiz budadılar, sadece govdesi kaldı zavalli agacların..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Mesaj tarihi:
Yukarıda biri pembe ağaç demiş :) o ağaç franboaz (doğru mu yazdım :) ) ağacıydı galiba :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ben de dut ağacı severim ya, bi garip böyle bodur bişeydi eskiden oturduğumuz yerde vardı. bi de incir ağacı severim ona da ağaç ev yapmıştık zamanında. hey gidi günler..bi kere de çok pis ağaç olmuştum manita 45 dakka bekletmişti.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
En asıl ağaç Çınar ağacıdır ama sevmem :)

Valla meyve veren her ağaç diyeyim.Maksat boğaz tokluğu uaeh[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
  • Yeni Oluştur...