elektrot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yahudi senin kulun köpeğin olsun beko'cum, yeter ki sana bişey olmasın. O değil de, bu insanlara bu olay evlendikten sonra bildiriliyor demişsin, reddeden yok mudur acep, kabullenmek zorundalar mıdır ki?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mason şeysi gibi bu da, abidik bişey bence. şok olamadım[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bunlar sabetaycı oldugu iddia edilen kişiler. yalçın küçük okumayı pek sevenler yapıyo böyle şeyleri[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
beko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 beyler olay yahudilik yada müslümanlık olayı degil herkesin kendi ozelidir hür iradesiyle kendi dinini secer we istedigi gibi yasar..ama isin ilginc yani sudur ki bu listedeki insanlar müslüman olarak gecinirler öle bilinirler ama gercekler farklıdır inanılmaz bi düzen wardır yüzyılllardır bozulmayan..ayrıca can dündar bikac yıl once ataturk unde sabetayist oldugunu one surmustu we siyaset meydaninda tartisilmisti..sabetay olayını biraz arastirirsaniz cok ta basit bi olay olmadıgı görceksiniz...
beko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: zaidral, 21 Eylül 2005 21:12 tarihinde demiş ki: bunlar sabetaycı oldugu iddia edilen kişiler. yalçın küçük okumayı pek sevenler yapıyo böyle şeyleri yalcın kucuk diil SONER YALCIN...
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 özentilik.. bunların isimleri olmasa görelim bakalım sabetay mabetaydan haberleri var mı ?[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Herkes içinde birşeyler saklar. Eşcinsel şarkıcılar yalandan sevgili çıkartıp heterosexüel geçiniyorlar. Fenerli futbolcu Cimboma geldim Hayalimdi diyo. İki sene sonra fenerde zaten Fenerliydim diyo. Kimse mükemmel değildir yani.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bence sabeyatistlerin Türkiye'ye hiçbir zararı yoktur ve olmayacaktır. Bazı islamcı yazarlar veya fazla paranoyak yazarlar (yalçın küçük gibi) sabeyatistlerin laikliği ve kemalizmi kullanarak Türkiye'yi ele geçirmeye çalı$tıklarını ve her olayda sabeyatçıların ve yahudilerin parmağının olduğunu savunurlar ama toplumsal paranoyadan ba$ka bi$ey değildir oysa.[signature][hline]under construction..
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @dufrasne +999[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Saeros, 21 Eylül 2005 21:11 tarihinde demiş ki: mason şeysi gibi bu da, abidik bişey bence. şok olamadım Ne olacak adamlar böle yaşıosa yaşar... Kaynak verildi mi bu arada?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben eskiden bunlar zararlı zannediyodum, ulaşabildiğim kaynaklar sınırlıydı. Ama sonra okudukça öğrendim ki Türkiye'nin ekonomisi ayakta duryosa en büyük destekçisi bunlar. Bunları kovalım mı yani şimdi, kov da gör bakam noluyo..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben efendi kitabından biliyorum sabetayları. sebataylar ilginç gerçektende, aşırı derece. bende ilk duyduğumda çok şaşırdım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yahudiler zekidir. Çünkü yahudilerle evlenirler. Adamlar o yüzden başarılı. Türkiye onlar sayesinde buralarda. Laf söyleyeceğimize teşekkür etmemiz lazım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bilgelik ve zeka farklı şeyledir kardeşim. Kişi birine sahipken diğerinden yoksun olabilir. - Raistlin Majere[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 adını da sevmedim zaten.. ne o öyle sabetayist.. -çocuğum yaramazlık yapma seni sabetayistlere veririm çivili fıçıya atarlar seni -üveeeee o zaman haydi yarın toplanıyourz eylem yağıyoruz zaten mini kadıköy buluşması yapulıyor oradan da ankaraya yürürüz "sabetayist insna istemiyoruz!"[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Evet. Ama dikkat edersen uygarlık tarihinin önemli yerlerinde hep zeki adamlar vardır. Çoğu da yahudidir. Örn: Albert Einstein[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Listede olmayan Nazım Hikmet'de sabeyatisttir ayrıca.[signature][hline]under construction..
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu isimlerin olmadığı bi türkiye ben düşünemiyorum. hedehödö-ist de olsalar biçoğu bu ülkeye emek vermiş, bişeyler katmış insanlar. metallica'dan so what şarkısını yolluyorum bunu büyük bir haber olarak lanse edenlere.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: sir, 21 Eylül 2005 21:46 tarihinde demiş ki: metallica'dan so what şarkısını yolluyorum bunu büyük bir haber olarak lanse edenlere. :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nazım hikmet listede var. bu liste bence soyadı ışık olanlar, ışık lisesi mezunları, selanik doğumlular, izmir doğumlular vs gibi kriterler baz alınarak hazırlanmış. mesela halide edip adıvar yahudi bile değil ancak kocası sabetayist. gibi.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: beko, 21 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Doğa Rutkay Ee hani evlenmeden söylenmiyodu çok sıkı kurallar vardı? Bu arkadaş evli değil bildiim kadarıyla???
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi benim aklım almıyo zaten işini yapan bikaç adam var bu ülkede bide onlarda sebateyist çıkıyo. Adam işini yapsın ne olursa olsun.Bizi başkasına satmasın da !!![signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
beko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 türkiye bu günlere onlar sayesinde geldi tesekkür edelim demek sacmaliktir! türkiyenin bugünkü halinden memnun olmak kadar gercekdisi bsi yoktr.
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eeee sonuc?[signature][hline]...We Be Burnin...
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 beterin beteri vardır[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Öne çıkan mesajlar