tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 okulda tek ceketsiz dolaşan adam bendim , spora ayyakabı giymek yasakken beyaz ayakkabılarla okulda dolaşırdım , okula discman götürür üstüne derste dinlerdim ama bütün bunları yapanlar gibi koyun değildim... sakalım çıksa öle çok fazla traşta olmıyacaktım ama , sakal anca üniye geldikten sonra çıkmaya başladı :P milletin gömleğine ceketine bakıcaklarına , diktatik eğitimlerine bi göz geçirsinler. 1938 sonrası dünya tarihinden bir haber bir tarih , 1920 ye kadar edebiyat , tarihi çağlarda kalma resimlerle dolu fen kitapları.. peheeee[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Özel okulda okuyorum sıraliim -beyaz t-shirt(yazısı olmicak..bildiin atlet) -Gömlekler okuldan alınıcak..Armalı vs vs -kundura (spor ayakkabı yasak) -uzun saç yasak -jöleye yasak gelcek... bekliyoruz -formayla okul dışında dahil sigara içmek yasak,cezası disiplin(eer bi hoca görürse) -heryerde kamera falan var zaten -derse girmemek,tenefüste bağırmak falan bile düzen bozucu hareket.. -Cep telefonu yasak -takılar yasak(saat hariç) -Gömlek içerde,hacı gibi düğmeler kapalı olcak -Bir dönem derslere 15 ten fazla geç kalamazsın (15 geç kağıdına ulaştığında aileyle iletişime geçiyolar,yada işte sorgu direk) (benim ilk şimdi 8 tane var nolcak bakalım) -Başarısız olmakta yasak abi.. SEN DUA ET! Okuluna[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 üh biz paşa hayatı yaşıyomuşuz be[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Açıkcası söyleyeyim trapt sana üzüldüm.Yerinde olsam gider devlet okulunda okurdum hem oraya verdiğin para yazık.Bir sürü özel okul var serbest giyinim/saç-sakal serbestliği olan.Özel okula gitceksen öyle yerlere girderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Agent_47, 22 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: bunların hepsi yerine göre degişir, ihtiyacına göre depişir hava atmak için getiriyorsan her daim saçma salakdır sana hayat edinmeni öneririm. eger özel okuldaysan bunların hepsi saçmadır, ama devlet okulundaysanda hepsi mantıklıdır cunku oraya calısıp buyuk adma olmak için gelen köyden gelme insanlarda var, o insanlar " yilda 3-4 milyar anca denkleştirirken senin ailen belki 1 ayda denkleştiriyor sana 2 milyarlık telefon veya 300 milyonluk alabiliyorsa ve sen onları giyiyorsan okulda (heleki artistik için giriyorsan dahada vahim) göz hakkı denen şey vardır. yaptıgın ayıptıur.. onun dışında bende saçma oldugunu düşünüyorum artizlik mevzuu hepten salakça bişey.. sadece para ilede olmuyor. parasız olup kendini ezik (!) hissedenler bu sefer pazu kuvvetiyle artizlik yapmaya çalışıyor , al sana parasız artizlik.. birinin işleri iyi , 2 mlyarlık cep telefonunu alabiliyor oğluna diye, bu çocuğa yasak mı getirecek? ben oğlum olduğunda onu cep telsiz okula göndermezdim. kopya çekmek yasak değil , ama yakalanırsan cezası var.. bu da aynı. derste cep telefonuyla haşır neşir olursa , hoca da yakalarsa , alır cep telefonu vs. ayrıca zorla neyi ogretiyosun ki ögrenciye? sen verirsin dersini , öğrenen öğrenir , öğrenmeyen sınıfta kalır bu kadar.. üniye gelince zaten bu dediklerimizin aynısıyla karşılaşmıyor muyuz? hangi ünide "ceketle gelme" zorunluluğu var?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tunch sende haklı bir konuya adım atmışsın. Edebiyat hocamız komünistti ama şöyle diyelim.Bu kadar modern bi düşünceli,bu kadar süper bir insan olamaz. bu konu hakkında düşüncesi şuydu: "Yıllardır başa geçenler eğitim sistemini daha kolaylaştıracaklarına daha da zorlaştırıyorlar.Çünkü bilmeyen,bilinçsiz toplum asla baştakileri sorgulamaz.Bunun üzerine hep soyulurlar" Okullarda bizi çevirmeye başladıkları hal derdi yanı.Bu görüşe tam olarak katılmıyorum ama devamında; "Okullarda ilkokulda sadece okuma-yazma,yazım hataları,imla kuralları vs. yanı kısaca düzgün konuşma , hayatta karşınıza çıkacak basit matematik işlemleri olacak.Lise'ye geçildiğinde bölüm şeçilecek ve ona göre eğitim verilecek." Bizim sistemimizde 4. sınıf çocuğuna havuz problemi,denklem vs. vs. beynini s...yorlar resmen.Bu çocuğun okula saygısı olmasını beklermisiniz ??? İşte tüm sorun buradan geliyor arkadaşlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sen iyi salladın arkadaşım denklemler dedigin 7. sınıf konusu. bırakta ogrensin 7. sınıftakiler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 höh abi lafın gelişi dedim sende :) Ya kısaca ufacık çocukların beynine zor konular sokuyorlar.Budur off :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 21 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: 1 ) okula discman,ipod,mp3 player getirmek yasak. 2 ) okula CEPTELEFONU her türlü getirmek yasak (cüs oha) 3 ) okula iskarbit mıdır nedır o tarz ayakkabıdan baska bi ayakkabı giymeden girilmeyecek. 4 ) Gömlegi iceri sokmayı bırakın hem o olcak hemde ceketsiz degil koridora sınıfta bile durulmayacak. bütün sınıf soke oldu ne bu böyle diye lise3 te bu yapılırmı ya o kadar stres war üstümüzde ztn... 1. Gayet mantıklı. 2. Bu üzerinde durulabilir. Örneğin derste kullanan direk disipline gider. Derste çalarsa aynı ceza uygulanabilir. Tabii böyle taviz verildi mi mutlaka suistimal ediliyor. Ayrıca süper bir kopya aleti. 3. Eğer spor ayakkabı olarak bakıyorsanız zaten okulda beden dersi harici spor ayakkabı giyilmesi saçmalık. Kendi okulumda vaktinde büyük botlar harici siyah her türlü deri ayakkabı kabuldü. 4. Sokakta görüyorum öğrenci mi serseri mi belli değil tabii gömleğini içeri sokucaksın. Ceket olayı için bizim okulda(tee 6 sene önce) kışın zorunluydu. Ceket yoksa bile süeter giyme zorunluydu. Havalar ısınınca ceketsiz gezmek serbestti ilkbaharda müdür ilan ederdi sağolsun. Bilmiyorum ama öğrencisiniz, tabii ki disiplin olucak. Özellikle devlet okulunda bir anadolu lisesinde daha doğalı ne olabilir. Son sınıftayken bir tek saçıma karışmadılar gerisi aynıydı hiçte kendimi baskı altında hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 +1 gallant :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben discman'imi götürmesem kafayı yerdim heralde. Artı cep telefonu gidince ne olucak, derste çalsa ne olucak -ki derste en azından sessize alınır ve kullanılmaz zaten-, ayakkabı rahatla alakalı bişeydir, ben asla spor ayakkabıdan başka şey giymem. Spor ayakkabı giymek neden mantıksız oluyor? Gömlek meselesine de diyecek bişey bulamıyorum artık. E takım elbise modunda gelseydik?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yok erkekler smokinle gelmeli okula.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu arada ben de bir düz devlet lisesi mezunuyum. okulda ilk senesinde üni kazanan 5 ogrenciden biriydim. kolejde falan olduğumu sanmayın yani bunları sölerken.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Anadolu lisesindeyim. Bölüm değişikliğiyle İzmir Anadolu lisesinden Bornova Anadolu lisesi'ne geçiş yaptım. Bu saydığım liseler %95'ten yüksek üniversite başarısı olan liseler ve cep telefonu, mp3, discman serbest, İzmir anadoluda olmasa bile BAL'da kravat sözde var. Takanlar azınlıkta ki kravat takanlardan okulun kravatını takanlar azınlıkta. Spor ayakkabıya karışılmıyo, en azından BAL'da saça karışılmıyo, ceket diye bi olay yok zaten. Gömleği içine sokma olayını öğretmenler bile unuttu. E peki bu kadar serbestken -sizin tabirinizle öğrenciler okula artizlik için gelirken, karı-kız peşinde koşarken, disiplinsizken- neden bu okullar bu kadar başarılı? Neden herkes "adam gibi adam"? Okulda ne yapılır arkadaşım? Eğitim! Saça başa bakılıcaklarına şu eğitim sistemini düzeltmek için çabalasınlar. Alın size iPodlu, spor ayakkabılı, başarılı öğrenciler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu kadar basit.. mal insan = başarılı öğrenci mantığını kaldırmamız gerekiyor..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bizde böyle yasaklar yok çok şükür ama bazen laf ediyorlar . Cep telefonum asla derste çalmadı mesela ama ders içinde test çözerken iPodumu takıp dinlerim , hoca çıkar derse de evde de müziksiz çalışmadığımı , testin beni boğduğunu , müzikle rahatladığımı söylüyorum . Çok şükür mantıklı insanlar oldukları için anlayışla karşılıyorlar . Ama sizin okulda yaptıkları şey okulda disiplini en üst seviyeye getirerek sizi bir nevi otorite altına almak , disiplinli , düzenli yaşamı öğretmek , bu sayede düzenli , disiplinli ders çalışmanızı sağlayabileceğinizi düşünmek . Bu kavramın , ''kişi''sel rahatlığın , ''kişiden kişiye'' değişebileceğini bilmemeleri de çirkin bir şey . Ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazım malesef .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hemen hemen her okulda var ve bu kuralların hemen hemen hepsi 1-2 ay içinde unutulur yada uyulmaz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Soyle soyliyim biz 3 sene boyunca adamları bezdirdik ve adamlar bu sene GG dediler ve kurallar soyle : 1)Her turlu ayakkabı gıyılebilir 2)gomlek icerde mi disarda mi karisilmiyacak ama kravat duzgun olacak 3)Gomlek renkleri ve pantalon renkleri vs.. 4)cep telefonları sessizde olmalı HEHAHAH[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Rebelution, 22 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Anadolu lisesindeyim. Bölüm değişikliğiyle İzmir Anadolu lisesinden Bornova Anadolu lisesi'ne geçiş yaptım. Bu saydığım liseler %95'ten yüksek üniversite başarısı olan liseler ve cep telefonu, mp3, discman serbest, İzmir anadoluda olmasa bile BAL'da kravat sözde var. Takanlar azınlıkta ki kravat takanlardan okulun kravatını takanlar azınlıkta. Spor ayakkabıya karışılmıyo, en azından BAL'da saça karışılmıyo, ceket diye bi olay yok zaten. Gömleği içine sokma olayını öğretmenler bile unuttu. E peki bu kadar serbestken -sizin tabirinizle öğrenciler okula artizlik için gelirken, karı-kız peşinde koşarken, disiplinsizken- neden bu okullar bu kadar başarılı? Neden herkes "adam gibi adam"? Okulda ne yapılır arkadaşım? Eğitim! Saça başa bakılıcaklarına şu eğitim sistemini düzeltmek için çabalasınlar. Alın size iPodlu, spor ayakkabılı, başarılı öğrenciler!!! tebrik ederim.bende izmirin ilk 3 anadolu lisesindn birndeydm bu seneki puan ortalamsı 340 düşnün yani..Böyle GEREKSİZ yapcak işi olmayan insanların uydurduğu amaçsız kurallara kimse de uymuyodu çünkü sen bilinçli isen yasağa gerek kalmaz koyun değilsin sen insansın ne zaman müzik dinleyip telefonla konuşulcağını bilemiyosan istediğin kadar ortalaman 5 olsun adam deilsindr..Adam dioki(DARKRİDER) lisede kızlara bakmıcaksın afedersin ama ne zaman bakcaksın? senin gençliğin gitmiş belkide bakıp bkıp sonuç alamayınca bakmamaya başlamışsındır? fazla da aşağılamak istemiyorum ama Bize burda adamlık dersi verme senden 10 kat fazla adam olduğumuz kesin.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... [Bu mesaj Malruthion tarafından 22 Eylül 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 garip ya. bizim okulda hiç bi kural yok :D (gına geldi artık hocalara, takmıyolar. önünde içki,sigara içioz selam verip geçio :D)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 21 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: 1 ) okula discman,ipod,mp3 player getirmek yasak. 2 ) okula CEPTELEFONU her türlü getirmek yasak (cüs oha) 3 ) okula iskarbit mıdır nedır o tarz ayakkabıdan baska bi ayakkabı giymeden girilmeyecek. 4 ) Gömlegi iceri sokmayı bırakın hem o olcak hemde ceketsiz degil koridora sınıfta bile durulmayacak. bütün sınıf soke oldu ne bu böyle diye lise3 te bu yapılırmı ya o kadar stres war üstümüzde ztn... BİNALİ GELDİĞİ İLK 3 SENE BİRŞEY YAPAMADIYSA ÖĞRENCİLER YAPTIRMAZDI , ŞİMDİ SIRA SİZDE BBAL RUHUNU KORUYUN SEVGİLİ ANGUTA BİR GÖSTERİN KRAL OLMADIĞINI .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben arada gömlek giymeden gidiyorum okula, ayakkabı serbest zaten. telefon var cd çalar var. anadolu lisesiyiz. her yılda öss de güzel sonuçlar çıkartıyoruz. olayın giysi-kıyafetle alakası yok.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar