VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 MP3 gibi müzik aletleri ile ilgili kural hariç banada gayet mantıklı geldi kurallar. Telefon gelse bile bir yerde bırakılıp çıkışta alınmalı. Çübkü insanlar sessiz-kapama seçeneklerini pek bilmiyor. (bunu söyleyen adam İktisat dersinde telefonunu açık unutmuş olabilir ve o gün hiç aramayan adamalrdan birinin arayıp 5 dakika çaldıracağı gelm iş olabilir ama bu bir kerelik :P) Müzik aletleri ise benim gibi herkes tarafından kulaklıklarla tanınan insanlar için ters tabi. Şahsen bakkala giderken bile bir şeyler dinlerim. Kaldıki okullar eve yakın olmayabilir. Bu durumda kimse tutamaz zaten. Gerçi benim Cd çaları almaya çok uğraştı nöbetçi öğretmenler ama saygısızdım ben biraz. Genelde cd çalardan önce ben müdürün odasına gidiyordum hakaretten :)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oh ben bu sene rahat kurtarmışım lise falan artık bizi bozar![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Valla bizim Sezai vardı müdür yardımcısı, adamda refleks olmuştu artık "kravatını tak" demek. Arkadaşın teki tişörtle dolanıyodu. O'na dedi "kravatını tak" diye, sonra takmayınca bikaç kere daha söyleyip üsteledi, arkadaş ta taktı ööle tişört-kravat dolandı...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İlk üç maddeyi öğrencilerin güvenliği açısından da bir irdelemenizi tavsiye ederim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Jaan, 22 Eylül 2005 00:18 tarihinde demiş ki: 1-saçma 2-saçma 3-saçma 4-saçma istedikleri kadar disiplin uygulamaya çalışsınlar hiç bir zaman başarılı olamazlar sonra gençlerimiz okulu niye sevmiyor derler aha bu yüzden. okula ceketi sırf kontrolden geçirmek için götürmüştüm. giydiğimi hatırlamıyorum. böle dsiplin özentisi hocaları odunla döveceksin kenilerine gelekcekler. kendileri otorite yoksunu oldukları için anca böle yaptırımlar kullnarak öğrenciler üzerinde disiplin sağlayabileckelerini sanıyorlar... budur. lise hayatım boyunca bu tarz şeyler yüzünden bir kere laf duyduğumu hatırlamıyorum. hele 2., 3. ve 4. zaten tam OHA! hadi 1.'sinde haklı adamlar. ama diğerleri hiç gereksiz kasıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 telefon mp3 player falan tamamda ceket bi kere zorunlu olmamali benim gibi cam yarmasi adamlara bayginlik verebiliyor allaha sukur 1 kere giymedim,ayakkabida bazi insanlarin ayaginda [misal benimki tarakli ayakmi ne gerci tarak yada oluyo benim hep topugumu yara yapardi] yara yapabiliyor. anlayis gostermeliler sonucta askeri okul degil.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 her okulda yasak zaten[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bizim okul böyle değil... Bence bu kdr baskıcı eğitim çok saçma...Abartı olmamalı ama bu kdr baskıcı,o yok bu yok fln da olmamalı... bizişm okulda bu 4 kuralada uyulmuyor,ztn bu kdr katı kurallar yok (ii ki yok...)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 olay disiplinle olsa bizim okul turkiye birincisiydi.. once hocalardan baslamak lazım[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 21 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: 1 ) okula discman,ipod,mp3 player getirmek yasak. Son derece mantıklı said: 2 ) okula CEPTELEFONU her türlü getirmek yasak (cüs oha) Son derece mantıklı. Hele hele artık cep telefonu kullanma mantığının telekomünikasyon boyutunu kat kat aştığı bugünlerde son derece yerinde bir karar. said: 3 ) okula iskarbit mıdır nedır o tarz ayakkabıdan baska bi ayakkabı giymeden girilmeyecek. Tartışmaya açık ama bence çok mantıklı değil. said: 4 ) Gömlegi iceri sokmayı bırakın hem o olcak hemde ceketsiz degil koridora sınıfta bile durulmayacak. Gömleği içeriye sokmak tartışmaya açık bir şey değil, klasik geyikle bağırsaklar dışarıda dolaşmak sizi adam yapmaz, cool hiç yapmaz. Ceket zorunluluğu ise biraz abartı olmuş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1. mantıklı 2. dersde kapatılması şartıyla okula getirilebilir(Bizim okulda öğretmenler bile derste cep telefonuyla konuşuyordu) 3.saçma 4. Gömlek pantolon üstünde olabilir,ceket sınıfta çıkartılabilir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 22 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 22 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 [Bu mesaj Razien tarafından 22 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 4 u de mantıklı degil 1- İnsanların ders dısında yada sınıfta hoca sınıfta yokken muzik dinlemesi vs. nin kimseye zararı olmaz bunu yasaklamak ne mantıkdır. 2- Lise deki adamın yanında telefon - derslerde kapalı olmak kosuluyla - tasıması en dogal hakkıdır. Lisedeki ogrenciler cıkısta dershane ye gidebilir arkadaslarıyla dolasabilir eve haber vermesi gerekebilir. 3- Ayakkabı herkesin kendi zevkine goredir buna da kimse karısamaz. Elbette abes abes şeyler giyilmez. fakat bazı insanlar bazı ayakkabılar ile rahat olamaz 4- Gomlek dedigin pantolonun icinde durur. Ciddiyet acısından icerde durması mantıklıdır. Ceket olayına gelince sıcak havalarda ceketin zorunlu olması ogrencilere eziyettir. Onlarda orda bir şeyler ögrenmek icin bulunuyorlar ve rahatsız bir ortamda kimse bir şey ögrenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ouz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 beyler bu her lisede ayni ozellikle bu sene costular ..ben suadiye liseliyim adamlar gomlegini içeri sokmayani 1000 kisinin onunde azarliyo eger egitim sistemi benim gomlegimi içeri sokmamla kurtulcaksa sokarim pantolonumuda gobegime kadar cekerim o salak yurumesi zor alti kaygan duz ayakkabilardan da giyerim sorun buysa yapalim avrupada millet donla okula gidioda ne oluyo battmi cumhuriyetleri...bu disiplin sacmasi isleri bir an once durdursalar iyi olacak hocaalarda zor durumda kaliyo cunku bir cogu sirf mudurden emir aldigi için bizi azarliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 lise3 gidiyorum hafta ici dershanem var , okulum eve ve kadıköye 45 dk uzakta (kartal ) ben bu otobüste 45 dakkayı müzik dinlemeden nasıl geçirecem ayıptır sorması ?Bunun bıde dönüşü var dershaneye gıderken.. yada ogle tenefüsü var 40 dakika nası geççek ?Cep telefonu yasaklansın dıyenlere cidden oha diyorum c. telefonu kötü amaçla kullanılabilir ( görürsün el koyarsın alırsın , nokia 3310 la gelenin sucu ne ?) bu mantıga göre bıçakta kullanmayalım hem ekmegi kesio hemde adam kesebiliyo... saçmalıktan baska bişi degil, teknolojiden nasıl kacıcaklarını sanıyorlar bunlar ?Bu seneye kadarda zaten bunlar yoktu yeni çıktı , ben öss stresinimi çekçem yoksa bunlarımı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1. çok saçma gerisi idare eder.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ceket giyen adam mı oluyor? Eşşeğe de ceket giydirebilirim ben...Hadi bakalım...Fuck the system! Şimdi anaşist olduk,barikatları kurduk,sevinçliyiz hepimizi,s*tirsin okulumuz!!! (benim bitti gerçi lise ..allah liseli gençlere kolaylık versin) Ayrıca cep telefonu fln evet hava atmak için kullananlar revaçta(fotoraf çeken telefon niye alır bir insan ya? yada renkli menüyüş..heh komik) ama artis heryerde artis..okul içi okul dışı her yerde aynı..yasaklarla olacak şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 üniforma'da bir tek eksik düğme bile olmayacak eller ceplere sokulmayacak üst sınıflara "iyi günler" diye selam verilecek kantine girilmeyecek, lokalde oturulacak lokaldaki tv izlenmeyecek oturup, kalkarken izin istenecek "ya" lar bırakılacak yemekhane kuyruğunda ve koridorlarda sağdan yürünecek yemekhane kuyruğunda üst sınıf gelirse öne geçebilecek bütün dönem arkadaşlarının ismi,soyismi ve memleketi ezberlenecek cep teli hiçbir şekilde çıkartılmayacak, eğer çok acil bir durum varsa izin alınarak "telefon odası"na gidilecek... isteyene daha sayarım...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 22 Eylül 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yuh be..şu hale bak..size disiplin hayatınızda mutluluklar dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bizim okulda baktılar telefonla başa çıkamıolar sadece kameralı telefonları yasakladılar... Ama onlada başa çıkamazlar:D Ceketlede başa çıkamıolar ceketler formalite artık... Kolumuzda getiriyo kolumuzda götürüoruz:D Mp3 e CD çalara filan bişiy derlerse dayak yerler yani hastanelik olucakları kesin:D Ayakkabıdada siyah olması şartıyla her türlü ayakkabı giyilebiliyo... Arada siyah ta olsa spor giyenleri topluyolar ama sonra mecbur alıyolar içeri:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İlk olarak öğrencilik nedir onu bilmek lazım. Okul'da eğitim veriliyor bunu herkez biliyor.Okul'da sadece ders öğrenmiyorsunuz,bunun yanı sıra disiplinide öğrenirsiniz.Cep telefon getirmek normaldir fakat ders esnasında mesaj çekmeler,aramalar,çaldırılmalar sonucu yasak getirildi.Neredeyse her okulda artık PTT Telefon Klubesi mevcut, gidin telefon kartı alın.Okulda olmasada okul çevresinde kesin vardır yoksada bir marketten ödemeli ararsınız.Ne biçim talebesiniz demekten kendimi alamıyorum açıkcası.Kılık kıyafet konusunda haklı olabilirsiniz fakat sonuçta okula mp3 çalar ipod vs. getirmek yasaktır çok doğaldır. Okul'u eğlenceli kılmak ipod getirip müzik dinlemek değildir.Olabilir canın sıkılıyor olabilir ki benimde canım sıkılıyor fakat bazı şeylere katlanmak zorundasınız. Ve okula karı-kız tavlamak için değil öğrenmek için gidiyorsunuz bunuda söylemek istedim.Okumaya niyetiniz yoksa hiç gitmeyin,hem kendinize iyilik yapmış olursunuz hemde diğer kişilerin derslerine engel olmayıp onların eğitimine engel çıkartmayıp iyilik yapmış olurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ii de abi Burak Bora bızım okul we ben boyle bı uygulamadan haberdar degılım..? Ve eger boyle bı sey warsa merak etme en fazla 2 hafta dayanır..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 okullarda verilen egitimin hala cok super oldugnu dusunuyosun heralde. okula okumak icin giden de okuyamıyo bunu bil. tavsiyem okumak icin filan gitmeyin lise son da sıkın bi yerinizi saten bi şekilde yapıosunuz onemli olan uni hayatı yemisim lisesini. harbi okumak icin gitmeyin karı kız ortam icin gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Masteis, 22 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: İlk olarak öğrencilik nedir onu bilmek lazım. Okul'da eğitim veriliyor bunu herkez biliyor.Okul'da sadece ders öğrenmiyorsunuz,bunun yanı sıra disiplinide öğrenirsiniz.Cep telefon getirmek normaldir fakat ders esnasında mesaj çekmeler,aramalar,çaldırılmalar sonucu yasak getirildi.Neredeyse her okulda artık PTT Telefon Klubesi mevcut, gidin telefon kartı alın.Okulda olmasada okul çevresinde kesin vardır yoksada bir marketten ödemeli ararsınız.Ne biçim talebesiniz demekten kendimi alamıyorum açıkcası.Kılık kıyafet konusunda haklı olabilirsiniz fakat sonuçta okula mp3 çalar ipod vs. getirmek yasaktır çok doğaldır. Okul'u eğlenceli kılmak ipod getirip müzik dinlemek değildir.Olabilir canın sıkılıyor olabilir ki benimde canım sıkılıyor fakat bazı şeylere katlanmak zorundasınız. Ve okula karı-kız tavlamak için değil öğrenmek için gidiyorsunuz bunuda söylemek istedim.Okumaya niyetiniz yoksa hiç gitmeyin,hem kendinize iyilik yapmış olursunuz hemde diğer kişilerin derslerine engel olmayıp onların eğitimine engel çıkartmayıp iyilik yapmış olurunuz. Çok haklısın abicim.Önceden yazdığım mesajlar belirttiğim gibi okula adam olmaya gidiyoruz artistlik yapmaya değil.Günde 6-7 saat can sıkıntısı çekiliyor olabilir ama o 6-7 saat bizim yıllarımıza değer olacak.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bunların hepsi yerine göre degişir, ihtiyacına göre depişir hava atmak için getiriyorsan her daim saçma salakdır sana hayat edinmeni öneririm. eger özel okuldaysan bunların hepsi saçmadır, ama devlet okulundaysanda hepsi mantıklıdır cunku oraya calısıp buyuk adma olmak için gelen köyden gelme insanlarda var, o insanlar " yilda 3-4 milyar anca denkleştirirken senin ailen belki 1 ayda denkleştiriyor sana 2 milyarlık telefon veya 300 milyonluk alabiliyorsa ve sen onları giyiyorsan okulda (heleki artistik için giriyorsan dahada vahim) göz hakkı denen şey vardır. yaptıgın ayıptıur.. onun dışında bende saçma oldugunu düşünüyorum @bravecik: lise 1 e bu sene başladım (aslına bakarsak daha anca 2 hafta oldu) ama şahsen yaşımdakileri yanlış yönlendiriyorsan liseye karı kız için g-i-d-i-l-m-e-z, tabiki hayatın bu döneminde "karı-kız ortamı" diyebilcegimiz ortama girilmeli kendimizi geliştirmeliyiz ancak bu demek degildirki liseye ögretim ve mondanda onemlisi egitim icin degil "karı-kız ortamı" için gidin [Bu mesaj Agent_47 tarafından 22 Eylül 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar