Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşlar ben wow a yeni başladım.paket şeklinde addonlar yükledim ama işime yaramayan çok fazla ayrıntı var.ben teker teker bulup her player için gerekli olanları tek tek yüklemek istiyorum.rica etsem ana addonların isimlerini yazarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paket olarak yuklenenlerden istemediklerini karakter seçme ekranı açıkken sol alt koşede addons secenegine girerek kapatabilirsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 saol teşekkür ederim peki hangi paketi önerirsin CTmod,cosmosui vb... birde Ct mod yüklediğimde barlar karmakarşık oluyor birde ben druidim bear form fln üst tarafta yer alırken CTmodu yükleyince aşağı kayıyor.onun için sorunsuz ve karışık olmayan bir paket önerirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paketler genelde karışık oluyor yani düzenlemen, gereksizleri çıkarman ve pakette olmayanları manuel eklemen gerekiyor. Ben insomniaxtan memnunum ama herhalde max %30unu kullanıyorumdur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bana sorarsan eğer insomniax..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben pek bilmediğim için bana yardımcı olurmusunuz yükledikten sonra....hangilerini çıkarmam eklemem lazım o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 O addonların hepsi bir iş için kullanılıyor yani neleri kullanacağına kendin karar vermen lazım. Ve tabiki classına bağlı kullanacağın addonlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 anladım ben bar görünümlerinde değişiklik yapmak istemiorm sadeec genel olan atlas,fast quest,selfcast vb. tabi druidlere ne lazım onlarada bakarım yardımlar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 insomniax'ın 1.7 patch için olan versiyonu çıkmadı, yerine geçici olarak çıkan 2 farklı zımbırtı da sorunlu ve eksik. Yenisi çıkana kadar neredeyse ben kendi ui mi yarattım toplaya toplaya.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Neredeyse tum addonlari denedim ben onlarca ekleyip cikardim. Insomniax cidden cok guzel bir addon ama onu yukleyip oyunu acinca bilgisayar inanilmaz yavasliyo ve sanal bellek az gibi bi uyari aliyorum oyun icinde. O nedenle insomniaxi silip bende toplama birsey olusturdum. Cok mutlu oldugum soylenemez ama insomniaxta kullandigim hersey var..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Atlas bence çok kullanışlı bir addon. bide mob health ve damage meter kullanıyorum. 3 addon da pvp de yararsız (sayılır) ama çok işe yarıyolar bence.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Titan ve plug-inleri vazgeçilmez. Ayrıca komple interface istersen perl güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben genel addonlar istiorm sadece fazla ayrıntıya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bence gerçekten kullanışlı addonlar bunlar: Atlas: instance haritalari Scroll Combat Text: Olmazsa olmaz, kesin kullan. Fast Quest: İlk başta yadırgadım ama şimdi fq olmadigi zaman bayaa ariyorum :) MapCoords MobInfo2: Asil olarak targetin mana ve hp sini "muhtemel" olarak gosteriyor. Ayrica sonradan kendin ayarlayarak, 14 özelliğini daha göstermesini sağlayabilirsin.[signature][hline] [Bu mesaj mardox tarafından 21 Eylül 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ctmod + Titan + Sct. Ek olarak myinventory'i yükleyebilirsin çantalarının düzeni için.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 fast questi yükledim ama questin hala yazılmasını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 fast quest addonları artık işe yaramaz çünkü 1.7 ile blizard oyuna o özelliği kendileri yüklediler. sadece interface menüsüne girmen yeterli orada quest text'i hızlandıracak seçenek var. O seçili değilse diğer addonlar bişi yapamıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Interface options'tan instant questin yanına bir tick koyman yeterli q lerin hemen yazılması için.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 arkadaşlar ben monkeyquesti yükledim ama quest alırken sayfa hmn inmiyor bekliyorum yazıların çıkmasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pardon 2.sayfaya bakmamışım tekrar yazmışım bir sorum daha var acaba self casti nerden bulabilirim hani defense veya heal spellerini target seçmeden atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 fast quest zaten quest fade olarak is gormuyor artik. Benim fastquesti onermeme diger getirdigi ozellikler bi incelersen sanirim meneun kalirsin. ayrica /fq ile ayarlamayi unutma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Burayı ve burayı bi ziyaret et istemediğin kadar addon var. Selfcast'ide bulabilirsin oradan.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cosmos kullaniyorum kim ne derse desin gayet basarili bence her istedigim war ayrica gereksiz olarak gordugum class absed olaylar dısında hic bisi yok en guzelide patch geldigi an cosmos kenni yeniliyo hala patchde sorna kendini toparlayamayan arkdaslarim war[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Target'inin classını gösteren bi addon vardı. Class viewer mu ne. Çalıştıramadım ben onu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 cosmos un sitesinde bi kaç çeşit var hangisini indireceğim en sade olanı hangisi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar