Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koca İstanbul'u tek kareye sığdırdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 06 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Oha süper ama kadıköyü saymıyolarmi istanbuldan :( sanırm eski istanbul dan bahsetti aslinda dogru istanbul il siniriyla istanbul farklı saylyo sanrm orasi ne dio emerikalilar downtown :-P

Kadıköy yine iyi bostancı falan hiç yok :)[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
cok guzel hayran oldum[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Mesaj tarihi:
süper bi şehir eşi yok inanılmaz da,ben yeşilliğe raslayamadım pek! =( beyaz gözüküyo! yeşili tercih ederdim.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
leziz..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 06 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
fotoğraf mükemmelmiş tüm haşmetiyle görünüyor İstanbul
[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...