beko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 "Şehit ve Gazilerimize Saygı İstiyoruz" Şehit yakınları Semra Hanım'a tepkili... ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUZ. Magazin nitelikli bir takım programlarla ünlenen ve Semra Hanım olarak tanınan bir bayanın oğlunun vefatından dolayı acısına saygı duymakta ve başsağlığı dilemekteyiz. Ancak her vefatın “şehitlik” olmadığı şu veya bu şekilde ölen kişilerin şehit olarak tanımlanamayacağı açıktır. Bu ifadeler nedeniyle şehit ailelerinden ve her kesimde bulunan vatandaşlarımızdan çok büyük tepkiler almaktayız. Milli ve manevi değerlerimizin bu şekilde gelişigüzel kullanılarak yıpratılmasına karşıyız. Yasalar gereğince hangi vefatlarda ve hangi cenazelerin üzerine Türk Bayrağı’nın örtüleceği belirlenmiştir. Bu belirlemeler dışında kalan ve üstelik magazin malzemesi yapılan olaylarda Türk Bayrağının kullanılmasına da karşıyız. En kıymetli varlıklarımızı, hayatlarının baharında, şehit ve gazi olarak vermiş kişiler olarak; halkımızdan, basınımızdan, yetkili kişi ve kurumlardan bu saygı ve duyarlığı beklemek en doğal hakkımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 okumadım ama medya tarafından pohpohlanarak yaratılmış şoparların "şehit" diye anılması kanıma dokunuyor..[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 O kadın gerizekalı zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ölü insanların arkasından ''şopar'' demek de benim kanıma dokunuyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Olmek bir insanin yasarken yaptiklarini degistirmez. Anasi da, kendi de, o programa katilanlar da, izleyenlerin bircogu da sopardir, katiliyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o kadın ınsan degılki dusunemıyo sehitlik ne demektir onuda bılmıyo[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 %150000000000 haklilarda... Tek uzuldugum yani daha 24 yasinda iken olmus olmasi. Diger yandan cenaze toreninde yine birileri tv ye cikmak adina vardi orada. Yani hergun yuzlerce kisi oluyor bu adamin ne ozelligi varda orda o kadar kalabalik toplaniyor. Hepsi SOV hepsi gosteri. Ulkemizde ne degerler gittide bunun gibi ugurlanmadi. Lise mezunu hicbir + si olmayan simdi anladigimiza gorede bagimli birisi Sahsen ben oglunu sehit olarak gostermesinden degil. Uyusturucudan alkolden olen birininn sehit olarak anilmasindan rahatsiz oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ben herzaman oldugu gibi semra nın bu yaptıgınıda anlamadım... ne alaka yani cevap da vermiyo ki nasıl sehit oldu yani ustelik normal bi olumde değil asırı uyusturucudan olen birine nasıl sehit denilebilir.yada "şehit"sözcüğünün anlamını bilmiyo..[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Xaenin, 21 Eylül 2005 20:26 tarihinde demiş ki: Ölü insanların arkasından ''şopar'' demek de benim kanıma dokunuyor . bunun ölmekle alakası yok yaşarkende şopardı ölünce melek olmuyor kimse hele şehit HİÇ[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Semra Hanım şimdi de şehit anası olmaya çalışıyor, öyle mi?! Ata'ya çok üzüldüm hakkaten, ölmeyi hakeden o değil anasıydı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Baggio, 21 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: Olmek bir insanin yasarken yaptiklarini degistirmez. Anasi da, kendi de, o programa katilanlar da, izleyenlerin bircogu da sopardir, katiliyorum. Medya tarafından pohpohlanmış , kendi kendine bir yere varmamış , kendi çabasıyla meşhur olmamış . Medya Semra yüzünden oğlunu da meşhur etmiş . Sizin tabirinizle ''şopar'' olmayı kendi seçmemiş , medya onu bu hale sokmuş . Programa katılmak ne kadar şoparlık , ne kadar ihtiyaç , ne kadar ümitsizlik orası tartışılır ama kendi isteğiyle meşhur olmamış , medya aracılığla edindiği arkadaşları tarafından ölüme sürüklenmiş 24 yaşında bir gence şopar denmesi iğrenç bir şey .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 şehit mi demiş ogluna, terbiyesiz nereye kadar gidicek bu halimiz ya, sonumuz nedir?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 saçmalamış işte... herşey reklam amaçlı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Butun bunlar olume sebep degil. 24 yasinda uyusturucan alkolden oluyorsan soparsindir aptalsindir dangalaksindir. Ayrica onunda hosuna gidiyorduki tv lere gazetelere cikiyordu. Bundan bu kadar faydalandiktan sonra cikip orda medya oldurdu oglumu demek ekmek yedigin yere ihanet etmektir. Kimse kimseyi olume suruklemiyor. Cinayet disinda. 24 yasinda birinin uyusturucu alirken basina geliceklerden sorumlu oldugunu biliyor olmasi lazim. Bende 21 yasindayim uyusturucu kullanmiyorum esrar kullanmiyorum. Sebebi unlu olmamam beni birilerinin olume suruklememesimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Xaenin, 21 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 21 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: Olmek bir insanin yasarken yaptiklarini degistirmez. Anasi da, kendi de, o programa katilanlar da, izleyenlerin bircogu da sopardir, katiliyorum. Medya tarafından pohpohlanmış , kendi kendine bir yere varmamış , kendi çabasıyla meşhur olmamış . Medya Semra yüzünden oğlunu da meşhur etmiş . Sizin tabirinizle ''şopar'' olmayı kendi seçmemiş , medya onu bu hale sokmuş . Programa katılmak ne kadar şoparlık , ne kadar ihtiyaç , ne kadar ümitsizlik orası tartışılır ama kendi isteğiyle meşhur olmamış , medya aracılığla edindiği arkadaşları tarafından ölüme sürüklenmiş 24 yaşında bir gence şopar denmesi iğrenç bir şey . ben aslında şopar diyerek ilk olarak semra hanımı kastetmişim şopar diye ama: "bana 70milyonun önünde verir misin" türü yarışmalara katılan herkes şopardır. izleyende cahildir.![signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Oğlunun ölümünden bile reklam malzemesi çıkarıyor gerçekten. Çekil bi kenara artık, yasını tut, a.q. ya.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Semra şopar tamam oraya diyecek lafım yok . Şehit kavramını pek bilmiyor . Şehit ailelerine hakaret ediyor . Sonuçta oğlu uyuşturucan yatmış , şehitlerle bir tutması bile çirkin .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: elektrot, 21 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Çekil bi kenara artık özet.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi kere; şehit olmayan birinin tabutunun üstünü tamamen bayrakla kaplamak suçtur.. açsın biri dava,yesin bu malın paralarını..benim işim var gücüm var artı antepteyim[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 21 Eylül 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 öyff ne diye dediklerini ciddiye alıyolar ki şu kadının, anlayın akli dengesi bozuk işte! oğlu öldü tamam allah rahmet eylesin, hadi tamam çekmeyin kardeşim artık.polemik üzerine polemik.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: elektrot, 21 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Oğlunun ölümünden bile reklam malzemesi çıkarıyor gerçekten. Çekil bi kenara artık, yasını tut, a.q. ya. cidden insan oğlunun ölümünden reklam malzmesi çıkarıyorsa çirkeftir. Hele o adama şehit diyorsa şehitlere hakarettir. Bayrağa sarıyorsa suçtur.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 okumadım hiçbir yazılanı ama (ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın ama) yapılan iş tamemen saçma bi olaydı rezaletti salaklıktı.nefret ettim. bu ülke için hiçbirşey yapmamış bir adamın bu şekilde gömülmesi saka gibi bişeydi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 şehitmiş , peh.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bayrağa sarma olayı bardağı taşıran son damlaydı.. Yaptırım bekliyoruz...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 soruşturma başlatmışlar abi.. bu kadın artık ortadan kaldırılmalı..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 21 Eylül 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar