Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaten berbattı ab geldi dahada berbat oldu!

lisantus

Öne çıkan mesajlar

ya rank 10 um 200k yaptım ve ve geriledim bırakın yerimde kalayım ya geriledim benden bu kadar artık honor rank la işim olmaz farm yapamıyorum para olmuyo yakında ok alacak paramda kalmayacak artık iyice cıvıdı bi hafta kasıyorum emek veriyo boşa gidiyo her gün mc yapsam haftada belki bi parça düşürürüm:(
Sosyal ağlarda paylaş

yaklaşik 20 haftadir rank koruyorum kasmiyorum daral geliyor millet 400-500 k yaptiği halde ben 27 k ile rankimi korudum büyük saçmalik evvelsi hafta 220k ile düşmüştüm belki life time ile alakalidir ama o kadar zamandir kasmiyorum öle arad bi iki gün giriyorum garip..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

berbat bi durum honor repu falan kasmak
bari nekadar kasıcamızı bilelim
xp bar gibi bi ölçülendirme olsa
herkez neyi nekadar kasıcağını bilse
honor kasmak parasız ve itemsiz kalmakla eş anlamlı bence
hiç akıl k@rı değil
kastımız honorları kaybetmeden kassak yani sabit honor olsa ve hiç düşmese
ozaman eywallah

[Bu mesaj porsuk tarafından 21 Eylül 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir oyuncunun tek basina kasipta oyundaki en iyi itemlari aldigi sacma bir mmo daha cikmaz herhalde.
Biz 40 kisi yardiralim oyunda pvp yapip item gelsin. kafama siciyim ben asil en bashinda neden rank kasmadim diye.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

AB... ben geçen gun the mealstromda AV sırasına girdim 8 saat geçti hala oyun yok.. WSG ye girdim 5 saat hala oyun yok.. ama AB de 15 dakikada bir.. birde ab de her iki taraf ufak ufak kazanıo mesela horde kazanıo oyunu ornegin 1300 extra hp alıyor bizde baya kasmıs oluoz 900-1000 fln verio yani uçurumlar yok arada.. daha xzevkli o yüzden..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -
Sosyal ağlarda paylaş

culsuz hemde ne çulsuz ya 18 g,kaldı oda tamire ok lara gidiyo yemek le su yada para harcıyamıyorum maggelerden istiyorum off lar pfff lar içinde veriyolar bütün hafta pc bşında otur honor kas ya bide havanlar var 700k yapmış bi günde 187k yapmış nasıl yetişiceksin bu adam yemiyodur içmiodur yetişmene imkan yok yok rank 11 olayım bineyi alayım diyorum haftalardır kasıyorum geriliyorum iki adım ilerledim 3 haftadır pc başında boşu boşuna kasıyorum kasmasam düşecek hiç akıl karı deyil hiç saçma sapan bi sistem bence başlamayanalar hiç başlamasın rank 10 da nsonra direk yatmıyıcaksın 4 haftada bi rank atlarsın
Sosyal ağlarda paylaş

pardon da honor kasmak ne zamanda beri şart oldu?
tabii yüksek rankteki insanlar kadar kasamıyorsan o ranke gelmen de saçma olacaktır.
herkesin maximum rankte dolaşması pek hoş olmaz[signature][hline]Beş Hececiler
[WwW]Bonecrusher, QAOSbringer, [QAOS]Bonecrusher vs...
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 21 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
PvP serverlarda da artık sadece BGlerde mi rank kasıyor millet?

evt ne yazıkki öyle görünüyor
şu oyuna başladığımdan beri bi kere raid gördüm o da southshore'u basmışlardı ama bgden kat kat eğlenceli raid olayı keşke bi daha olsa[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

tabikide şart olmadı ama eger mc kasarsam 1-2 ayda full set yapabiliyosun ama en başda pvp setiçtiyim için öbür yöndende geri kalmış oldum rank 10 kadar kasmışken 90g ye epic mount almaya 1 rank kalmışken bırakmak ne kadar mantıklı sence üstlik cebindeki para 18g ise? zaten daha fazlasına gitmiyorum ha rank 13 olsam diyicem 12 olsam diyicem de yani 200k honor yapıyorum birak ilerlmeyi geriliyorum yerimde kalsam gam yemiyicem yani 500k da yapamam ki yani çok zor biraz mantıksız deyil mi kadar zor olamsı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 21 Eylül 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 21 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
PvP serverlarda da artık sadece BGlerde mi rank kasıyor millet?

evt ne yazıkki öyle görünüyor
şu oyuna başladığımdan beri bi kere raid gördüm o da southshore'u basmışlardı ama bgden kat kat eğlenceli raid olayı keşke bi daha olsa
Bgler haftada belirli günler, ortam şenlensin diye kapalı kalmalı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lisantus, 21 Eylül 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
tabikide şart olmadı ama eger mc kasarsam 1-2 ayda full set yapabiliyosun ama en başda pvp setiçtiyim için öbür yöndende geri kalmış oldum rank 10 kadar kasmışken 90g ye epic mount almaya 1 rank kalmışken bırakmak ne kadar mantıklı sence üstlik cebindeki para 18g ise? zaten daha fazlasına gitmiyorum ha rank 13 olsam diyicem 12 olsam diyicem de yani 200k honor yapıyorum birak ilerlmeyi geriliyorum yerimde kalsam gam yemiyicem yani 500k da yapamam ki yani çok zor biraz mantıksız deyil mi kadar zor olamsı?

Yavas yap 1-2 aya full set. Her hafta bir itemin dusherse ve her seferinde sen alirsan zaten 2 ay ediyor kafadan. Ringi var trinketi var iviri var silahi var... bole gider bu liste. Ole hade MC yapalimla olmuyor bu is.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...