BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Nedir? tabii önce aklımdakileri bir anlatayım size Yakın ilişki kurar kadınlar. iyice yaklaşırlar ve erkeğin aklını alır bu kadın kısmısı. eğer bu beraberlik düzgün bir şekilde devam ederse ve her iki bireyde iş güç sahibi insanalr ise önce nişan sorna evlilik olur. kadının bazı takıntıları vardır bazı şeyleri paylaşmaz istemez "tamam" der erkek mutludur çünkü hayatına devam eder ama bir yerde ip kopar. kadın bir başka erkeğe gönül vermiştir boşanırlar ama bu sefer kadın eski kocası olan zavallıyla paylaşmadığı şeyleri yeni adamıyla paylaşır. ya neden ilişkiler bu kadar sahtedir? neden? kadınlarda "evleneyim de kurtulayım" sorunu mu vardır? bir şeylerden kaçmak için erkeği mi kullanır? neden.. rahatsızmısınız.. bak şimdi çok kızdım ya aseksüelliğin en akdar iyi bir şey olşduğuna akrşı olan inancım gelişiyor.. ya da onu da istir et.. acaba babamın dediği gibi mi yapmak lazım peki ne diyor babam; "oğlum aklın varsa evlenme aile kurma yok çocuk yetiştirecğeim dersen anlaş biriyle ondan çocuğun olsun velayetini üstlen bir de bakıcı tutarsınn en kralından biter iş. ama ne yap biliyormusun, git bir metres tut aranızda aşk olamsın sen onu paranla mutlu etsin o da snei kadınığıyla. yemeğin hazır önünde olur, giysilerin temiz olur, koynuna girecek biri de olur. bakma benim evlendiğime benim jeton geç düştü. yada evlen lan torunum olsun onunla oynarım hem benim başım yandı ndne senin başın yanmasın. eveln lan eveln en iyisi" şimdi bu konu içerisinde babamın dediği gibi bir metres (karşılıklı memnuniyete bağlı bir anlaşmaya dayalı olarak çeşitli zamanlarda boşluğu dolduracak bir den çok metresler d eolaiblir) ilişkim mi olsun? yani yıpranmamak için kadına fiyatı belli kiralanablir bir eşya gibi mi bakmak lazım? nedir sizin olayınız nedne sevmediğiniz ya da sevemeiğiniz erkelerle birlikte oluyorsunuz. madem sevginiz o kadar büyük nasıl oluyor da bitiyor bu sevgi? nasıl oluyor da tanıyamıyorsunuz erkekleri.. delirdim gece gece yaa (hoş boşanmış olan bir tanıdığıma çok üzüldüm ondan) size dünyaları veren birine bile köpek gibi davranmalar.. ki bu bir değil iki değil. git gide aile müessesesinin yozlaştığına ve gelecekte yok olacağına inanıyorum yar bana bir çözüm MEDEEEEEEEEEEEEEEEEET!![signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 aynı durumu olıuşturan erkeklerde var ama onalrı şözdüm buların geneli kuku ve ev işlerindne kaçmak için yağpıyorlar bu işleri sorna bir hatun çıkıyor gül gibi kadınalrını bırakıyorlar.. yuh ulan size de kulak kemiren pislikler.. öeh kustum resmen[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Son dönem basıma gelenlerden sonra, ikili iliskilerde kimseye güvenmemeye basladım (-: Kendi mutluluğunu düsün, sonra istediğin kulbu uydur. Olay bu kadar[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 olayı gimli özetlemiş kendi mutluluğunu ön plana al gerisini ona uydur yenile yenile kazıklar çekile çekile bazı şeyler insan akıllanıyor zorunlu şimdi daha rahatım =d hem benim babamda seninkine yakın şeyler söyledi =) ama o boşandı sora gene evlendi bundanda boşancak gibi geç aklı başına geldi yani =p evlenme birlikte yaşa daha iyi metres değil. ne bilem belki bunun tersini yaparak bende nice aptallar kervanına katılırım ama ne ise artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cortex'te kalmıştık di mi :) biraz bizim memleketimize özgü bi durum bu sanırsam. evlilik çok büyütülüyor, "oğlumun mürüvetini görücem" diyo anneler, "onun mutluluğunu göreyim" diyeceklerine. evliliğin mutlulukla eş anlamlı olduğunu zannediyorlar. oysa evlenmek herkese göre bi iş değil, her babayiğidin harcı değil. her önüne gelen evleniyo ve boşanıyo.toplumumuzda bisürü önyargı var.evli olmayan kadınlara "evde kalmış" deniyo. insan gururuna yediremez be! ne demek evde kalmış?demek istediğim, kadınlar için de erkekler için de biraz "kendini kanıtlama" olgusu haline geliyo evlilik. toplumda da kabul görüyo, saygı duyuluyo "evli barklı insan" deniyo. e parmağınızda yüzük olursa sarkıntılık yapacak maganda sayısında da baya bi düşüş gözleniyor. o yüzden kadına veya oğlana bir "kısmet" bulunuyor, pat nişan, pat düğün hoydaa gerdek ve bi bakıyosunuz iki tane alakasız insan aynı evde yaşıyo. evlenmeden önce gerçekten çok iyi ölçüp tartmak lazım herşeyi. bizim insanımız bunu pek yapmıyo. "baba evinden" kurtulmak istiyo bi an önce, ama kadın bekar yaşarsa da bi garipsenme, dışlanma durumu olacak. kendi yaşantısını kurmak istiyo bi an önce, yıllardır tadamadığı özgürlüğü tatmak. bunun için de gözüne kestirdiği saf delikanlıyla dünya evine giriyo. kimisi bulduğuyla yetinebiliyo ömür boyu, kimisi yetinemiyo. aynı şey erkekler için de geçerli. olayın daha en başında temeller sağlam atılmadığı için, en ufak bir "sarsıntı"da bütün ilişki göçüveriyor. velhasıl karmaşık bi iş bu evlilik. bir insanla bir evi, ömrünü, bütün sırlarını paylaşıcaksın. sonra çocuk yapacaksın. gerçekten çok iyi tanımak, ve müthiş bir sabırla, özveriyle kendini bir insana adaman gerekiyo evlenince. bir bakıcı, "anne"nin yerini tutabilir mi? doğada böyle bişey yok. herkes kendi tecrübesine dayanarak konuşuyo tabii. teyzem boşanmıştı benim, ona da sorarsanız evlenmeyin sakın der, hayatınızı, gençliğinizi yaşayın, kimseye de fazla kaptırmayın kendinizi der. ama halama sorsanız evlenin, çocuk yapın, dünyada daha büyük bir mutluluk yok der. kısacası, kendimizi ve hayatımızı paylaşmayı düşündüğümüz kişiyi çok iyi tanımamız lazım. uuf çok karışık oldu :P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ABİ DAHA BASİMİZİ SOKACAK Bİ YURT VERMİYOLAR, KİZ Mİ VERCEKLER!!!! yaktin beni saadet saraç.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya kızların yada kadınların söle bi durumu var tamm senn bi sevgilin var gayet güzel bi ilişkin var ama gelgelelim biün sevgilinin karşısına bi eleman çıktı.ve sevgiline göre senden bikaç artı tarafı var daha yakışıklı daha zengin fln filan.ve sevgilinede baya bi yanık.sevgilinin o herife karsı kayıtsız kalmasını bekliyemssin.demez daha dorusu genelleme yapmak pek doru olmaz ama kzların %90 ı boyle birine karsı kayıtsız kalamz.soyle bi olay var kızlara onlar kimseye hayır demk istemez hosuna gitmeyen biri olsa bile peşinden kosturmak ister neden çünkü o sonsuz "ego"sunu tatmin etmek ister."biliyosun benm bi cok düzgün bi ilişkim var ama ve bunun bozulmasını istmeiyorum" ayaklarına yatar.ama buarada o herifin kendisinden uzaklasmamsı için her boku yapar.zarf atmalar yavşamalr fln filan.bu klasik kişiliksiz bir kız tipidir.böle cok kız arkadasım oldu ordan biliyorum.eğr böyle biriyle evlendiysen yada duzgun zannettiğin bi ilişkin varsa vayy haline.eşin mutsuz olduğu an direk dısarı yönelir ve o elinde turmaya çalıştığı insalara kayar.oalyın özeti budur yani.ama bu tipe uymayan kzlarda vardır tabi ama nedense ben hala rastlamış deilim...oyusden bende umitsizm dorusubu konuda[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ornek olsun diye bi konsept sayfasi vermistim ama harbiden ayip ettim. [Bu mesaj Dela tarafından 20 Eylül 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: BabacumMostors, 20 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki: aynı durumu olıuşturan erkeklerde var ama onalrı şözdüm buların geneli kuku ve ev işlerindne kaçmak için yağpıyorlar bu işleri sorna bir hatun çıkıyor gül gibi kadınalrını bırakıyorlar.. yuh ulan size de kulak kemiren pislikler.. öeh kustum resmen yukarda belirtmiş olduğun şeyin korkusu yüzünden kadınlar bi nevi kendilerini güvenceye alıyorlar heralde. eğer bigün beni kimse sevmezse bu adam sever, tespitini yapabildikleri kişiyi seçiyorlar evlenmek için. Eh bu durumu, kadınları çeşit olsun diye farklı farklı takılan erkekler -yine erkekler- yaratıyor. yani belki de aşık olunan onlar, fakat kaçınılan da onlar olunca evlenilecek erkek grubundakiler için pek aşk ayrımı yapamıyor galiba kadınlar. daha doğrusu kadıncıklar diorum ben bunlara. hayatını ödlekliğe harcamanın bahanesi olamaz çünkü. hak vermiyorum sadece irdeliyorum.. en iyisi erkekler kendi arasında bu erkek grubunu imha etsin. herkesin kadını da kendine kalsın. di mi.[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Dela, 20 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki: ornek olsun diye bi konsept sayfasi vermistim ama harbiden ayip ettim. [Bu mesaj Dela tarafından 20 Eylül 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] yok yok iyi ettin ehe bak gee gece güldürdün beni allah da seni güldürsün[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oke[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 him delanın verdiği örnek aşmış bişiymiş =P yukarda 1milyon parçaya böldün kalbimi fln diyo ama ilginç bir içerik him him =) babamla olan bir konuşmamda daha kadınlar özgürlük için baskıdan kurtulmak için genelde bi erkekle evlenirler ederler sonrada çocuk doğurup adamı eve bağlamaya bakarlar soraysa gerçek olayları yayış gelir demişti.. zannederlerki onsuz bir hiçsin yemek yapamaz ütü yapamaz çamaşır yıkamaz ev işinden anlamazsın... bunu kullanarak saldırmaya çalışırlar zora düştüklerinde en son olarak cinselliği... ya ne biliyim babama çoğu konuda katıldığım gibi bunda da katılıyorum (bende babam kadar iyi olmasamda bu işleri yapmasını öğrendim =d) ne de olsa kadınların beyni karmaşık bir kumandayken erkeklerin sadece açma kapama ve bi iki fonksiyonu olan daha basit düz rahat bi kumanda =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: BabacumMostors, 20 Eylül 2005 01:11 tarihinde demiş ki: ya neden ilişkiler bu kadar sahtedir? neden? kadınlarda "evleneyim de kurtulayım" sorunu mu vardır? bir şeylerden kaçmak için erkeği mi kullanır? neden.. nedir sizin olayınız nedne sevmediğiniz ya da sevemeiğiniz erkelerle birlikte oluyorsunuz. madem sevginiz o kadar büyük nasıl oluyor da bitiyor bu sevgi? nasıl oluyor da tanıyamıyorsunuz erkekleri.. toplumumuzun insanlar ve özellikle de kadınlar üzerindeki (burada tabi ki her kadından bahsetmiyorum) evlenmek üzerine bir baskısı yok mu sence? yani bu bir nevi sünnet olmak gibi, belli bir yaşa geldiğinde yapman gereken bir formalite, bilinç altından sürekli "evlenmem lazım" diye alt yazı geçerken insan nasıl sağlıklı bir karar verir? bir de güya mantık süzgecinden geçmiş, favori damat adayı listesinde top 3 de yer alan erkek kişi modeli önceden çizilmiştir, çoğu insan evlenmek için aynı modeli arar, bulunca da kaçırılmaz fırsat sanılır, samanlıkta parlayan bu iğne. herkesin sevebileceği bu adamı sevmek hiç zor gelmez, sonra evlenir, sonra bir de kendime bağlayım diye çocuk yapar. bu devranda bir yere kadar gider, adam harbi sevmişse ona yazık tabi (ama erkeklerde de evlenilecek eğlenilecek kız olayı var, muhtemelen o da ex-karısını bu yollarla seçmişti) çocuğa yazık olur... hımm arada gerçekten büyük bir aşk var da, bir gün kadının sevgisi bitiyorsa, bitebilir, bitmeyeceğini kim garanti etmişti? sevmek evlilik de mutlu olmak için yetmiyor bence, çünkü evliliğin daha ağır ve zor sorumlulukları var, eğer paylaşılmazsa (ki yine toplumuzda genelde kadın üzerinde) sevgiyi yıpratır. ama adam kadını ne yapsa da mutlu edemiyorsa, kadın kaşınmıştır merak etme gelen gideni aratır... gerçi bazı kadınlar da kendilerine 4 ayaklı muamelesi yapılmasını seviyorlar ya... böyle bir "istikrarsız ortam" varken bence evlenmek zor iş, yani benim gözümün önünde hiç öyle imrenilesi bir evlilik yok, açıkçası evlenecek kadar kimseye de güvenim yok (ee siz erkekler de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz)... sen en iyisi metres tut :-P[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ev mi tutuyorsun Frigg :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaw siz olayı abartıyosunuz aslında kadınlar uysal yaratıklardır tek sorun onu nasıl uysal yapacaanı bılememe sıze tavsıyem ılgılı asagı oynayın kısa bı sure kız sıze balandıktan soonraa ıstedıını yaptırırsın (fazla ileri gitmemek sartıyla)taktıgı bılmen yeterli not:baglama asamasında fazla yolunmamaya dikkat et kızlar yolunacak kazı ii bılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ee kimse birbirini yolmasa... niye bana kendini yoldurtcak kadar salak bir erkeği isteyim? ya da kadınlar bunu nasıl ister?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blacknight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bence kafana çok takmışsın bu olayı. bence kadınların dünyasından bak bi de olaylara herşey göründügü gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 diger bütün bahsettiklerin bir yana, evliliğin iki kişinin arasındaki ilişkiden cok şey götürdüğüne inanmaktayım birlikte yaşamak en iyisi.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Evlilik gerçekten aşkı öldürüyor . Çünkü evlilik bir çeşit kırılamaz bağ olarak biliniyor . Bunun sonuçlarında ise rahat tavırlar , nasıl olsa benden kopamaz fikriye yola çıkılan başlatılan tartışmalar , ardından gelen yine ''nasıl olsa evliyiz benden kopamaz'' fikriye kavgaya dönüşmeler . İte ite bana geri gelir küssek bile nasıl olsa evliyiz diyor artık çiftler . Birlikte yaşamak böyle bir sorumluluk getirmiyor , ne kadar seversem seveyim bu davranışların beni bitirdi , artık içimde aşktan eser kalmadı gibi ilişkiyi bitirebilecek kavgalardan ellerinden geldiğince uzak duruyor çiftler . Metres fikri de hiç hoşuma gitmiyor , kadınların ''mal'' olarak kullanılması fikrinden nefret ediyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Uğraşmayın siz de kafanız rahat eder hem. İlla birinin olması mı gerekiyor.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: blacknight, 20 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki: bence kafana çok takmışsın bu olayı. bence kadınların dünyasından bak bi de olaylara herşey göründügü gibi değil. herşey göründüğü gibi değil çünkü biz kızların açısından kızlar ise erkeklerin açısından bakamıyor olaya.. sadece bazen anlayışlı oluyoruz bazen olmuyoruz o kadar.. iki tarafında anlayışlı vaktine denk geldik mi ne ala[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ilişkilerin hepsi çok zor birlikte yaşamak bile en az evlilik kadar zordur sonsuz aşk sevgi yoksa daha iyisini bulursa kadın da bırakır erkek de nesini tartışıyorsunuz ki[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Frigg, 20 Eylül 2005 11:26 tarihinde demiş ki: ee kimse birbirini yolmasa... niye bana kendini yoldurtcak kadar salak bir erkeği isteyim? ya da kadınlar bunu nasıl ister? yeter yolmayın offf[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar