Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Samurai Champloo

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Tek kelimeyle şahane. Çiziminden atmosferine, aksiyon sahnelerinden ana karakterlerine herşey dört dörtlük. Çizim olarak gördüğüm tarzı en hoşuma giden anime oldu. Hiphop şahane gitmiş, bayağı enteresan olmuş, görmesem inanmazdım.

Arada mantar ve beyzbol bölümü rotadan saptırmış. Onları sevmedim. Aslında beyzbol da graffiti bölümü gibi potansiyele sahip ve konsepte uyuyor ancak fazla uçmuş.

Ana hikaye izleyiciyi ters köşeye yatıran cinsten değil ancak bölüm bazlı hikayelerde mutlaka birşeyler ekleniyor. Son 2 bölüm koltuğa yapıştırıyor. Sonunu beğendim.

Yalnız 26 bölüm çok kısa, resmen kursağımda kaldı. Keşke devam ettirselermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
seriyi geçen hafta tamamladım,ist'e geldiğim gibi yorum yazmaya giriştim :)

Çok başarılı bir seri,izlemesi o kadar keyifliydi ki fakat moralimi asıl bozan o finaliydi.Çok iyi bir anime izleyicisi değilim ama bugüne kadar izlediğim animeler arasındaki en kötü finallerden biriydi,yani iğrenç anlamında kötü

Final bölümü

Jin ve Mugen'in öyle durumlardan sağ olarak çıkması tamamen bari mutlu bitirelim lolz olayına bağlanması saçmaydı.Mugen ve Jin ölseydi finalde çok koyucu olurdu.İlk patlama ve kılıç saplandığında oha ikisi de öldü lan diyip üzülmüştüm fakat o salak dönüş...

ya da bana öyle geliyor asdf

Ayrıca 23. bölüm,yani Beyzbol bölümü çok geyikti,Mantarlarla birlikte gerçekten sapmışlardı konudan fakat şu 23 çok geyikti ya :) uzun zamandır bir anime de bu kadar gülmemiştim.

İyiydi ya,bayağı bir kişiye izletmeyi planlıyorum bunu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

MUH-TE-ŞEM!!!!

kaç kere anime tavsiyesi istedim bunu söylemediniz ya, çok kızgınım hepinize.
3 bölüm kaldı bitmesine, bitmesin diye seyredemiyorum, bi de sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum. manyak oldum resmen. ne süper bişeymiş beyav.
dur gideyim cowboy bebop indireyim bari, hey allaam...

Sosyal ağlarda paylaş

3 bölüm daha seyrettim, tunca tamamen haklı. devamını getiriceemi düşünmüyorum ne yalan söyliim.

şimdi önce 25. bölümde sinirle yarım bıraktığım deathnote'u bitiriym diyorum, sonra anime konusunda artık benim için bir otorite olan tuncacıımın listesinden girerim konuya.

edikle gelen düzeltme: diyor-DUM-kiiii, listeye baktım, death note tamam, serial experiments lain seyretmiştim zamanında, mmmmeeeh demiştim. bi de eğer tamamen uydurmuyorsam akira'nın uzun metrajını seyredip bi bok anlamamıştım. nausicaa da aynı şekilde, seyrettim diye hatırlıyorum ama neydi hiç hatırlamıyorum bile. kalanlara (ne kaldıysa artıkın) bakıciim zaman içinde.

konuya geri dönecek olursak, samurai champloo gerçekten de çok reröreröre...
valla bak.
Sosyal ağlarda paylaş

samurai champloo'nun yeri ayrı ya aynı tarzda olup da o kadar güzel olan bi anime yok yani net. izlemediğin diğer iki 10 üzerinden 10 verdiğim berserk ve ttgl de kendi tarzlarında çok başarılı ve kaliteli yapımlar. 2. bir samurai champloo beklentisiyle izlersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin ama biraz şans tanırsan ikisinin de çok keyifli animeler olduğuna katılırsın bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

akira da zaten sadece uzun metraj olarak var ve batıya anime'yi sevdiren yapım olarak geçiyo çoğu yerde 80ler çıkışlı olması lazım. o da çok leziz bence, hatırlamıyosan 1080p versiyonunu edinip tekrar şans verebilirsin. miyazaki'lere girmiyorum hiç zaten biliyosundur hepsi birbirinden güzel
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

http://myanimelist.net/animelist/fevax&show=0&order=4
ema burdan score 10 olanları için rahat izleyebilrisin pişman olmazsın xP
tengen toppa gurren lagann tavsie ediorum özellikle

hem FMA'e hem FMA:B'ye 9 vermissin, cok yanlis.

birincisi FMA en iyi haliyle 7'dir.
daha da onemlisi FMA:B en kotu haliyle 10'dur.

selam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...