Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bazıları çok beyeniyo espirilerimi:) saçma sapan konulardan tamamen rasgele şeyler yazıyorum. Bende topic açayım, buraya atayım dedim. Saçma bulabilirsiniz, saçma zaten. Dialoglar bazen çok incedir, belirli bi bilgi gerektirir. Bazıları küfür içerebilir. Gözleriniz yanar mazallah. Okumayın istiyosanız:). Msn nickimlee başlıyorum eheh. (offline olmadan önce böle yapmıştım) "Kapıya strongbox koydular, Babam kal yat sanalan, annem corp babanhaklı attı. Yattım" bunuda sucks to be you dinlerken yazdım. ne diyoki adam ya. +sucks to be you -ananynaynanymrmrmr +sucks to be you -anananamnykskim +sucks to be you -snsnsnskmsaksyim +sucks to b-..lan mehmet, küfrediyor lan bu? xBırak abi zenci işte, küfreder. Söyle sen şarkını, kayıttayız, -smnsksktiiimin +olm, resmen küfrediyor. -anananmnakym +lan, anama ha? -amnykmykbabnaolcaktı[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 al bende siliyom bu yazdıklarını.. . . . . . . . . . . .[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kemikıl bi kerede yararlı birşeyler yap ya mesela fake patlatma projesi vs. anti/kemıkıl gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 "Kapıya strongbox koydular, Babam kal yat sanalan, annem corp babanhaklı attı. Yattım" ejejejej bu ne lan! AHUAHU[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok komiksin oğlum sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ferrero türk olma aşamasında Öğretemedim sana ejejejeje değil olm zuhauhauahauh pauhauhauha muahuahau[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 off ejejeje diyince aklima daoc taki ispanyollar geldi tüylerim diken diken oldu gece gece.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 onlar jajajaja demiyo mu?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kizlari jejeje yaziyodu erkekleri jajajaja genelde boyleydi daoc ta.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 MEYDEY MEYDEY DÜŞÜYORUZ NAOHAOHA YOK LAN ŞAKA YAPTIM[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Chemical, 18 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: bunuda sucks to be you dinlerken yazdım. ne diyoki adam ya. +sucks to be you -ananynaynanymrmrmr sucks to be you i know i know sucks to be you i know its true diyor orda chemical bey. hatta zamanında kendime çok söylerdim ordan aklımda kalmış :)[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sözlerini de yazayım tam olsun :-P Sucks To Be You I know, I know Sucks To Be You I know it's true I'm a bastard if it's true If the thing she did to me Is what I did to you I'm a bastard if it's true And I guess it's true Sucks To Be You I know, I know Sucks To Be You I know it's true You need to know I finally understand And I gotta get in touch with you now But I can't I just want to tell you I'm sorry I'm a bastard if it's true If the thing she did to me Was what I did to you I'm a bastard if it's true And I guess it's true Sucks To Be You I know, I know Sucks To Be You I know it's true You need to know I finally understand And I gotta get in touch with you now But I can't I wish I could have made you happy But I'm a bastard I'm not saying that I wanted you to stay But tonight I feel like driving my car to LA Just so you can see me crying Cause I'm a bastard if it's true Yeah and I guess it's true Sucks To Be You Sucks To Be You I know it's true Sucks To Be You I know, I know Sucks To Be You I know it's true[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lol yok abi küfredio orada zenci var küfredio. fistan " al bende siliyom bu yazdıklarını.. . . . " çok süpermişsin sen be babs ya. paticik ekşisözlüğe dönmüş bişi yazdım herkez ayar verme, laf sokma, laf oturtma çabasında iyi abi iyi halt yiyorsunuz bu yönde gidin hatta paticik kitap 1 birbirine laf sokan puserler, paticik kitap 2 dakka 2 gol iki ahmet mehmeti nası mikti kitabınada "En çok daha önce açılmıştı diyen puserler" diye girin. neblim.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 takma be chem. ilginç olmuş ama başlık[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 değişik çalışmalar...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sen saçmalayabiliyorsun da biz saçmalayamayacak mıyız chem bey? valla romayı da yakarım seni de yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dal üstünde saksağan, gel bize bazı bazı?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yaşın ilerledikçe elbet doğru yolu bulucaksın.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ahaha güzelmiş o kal yat sanalan olayına koptum:D Not: Bone saç malanmaz taranır... Ciddiyim:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tuvalet kapısının arkasına yazılan klasik yazı: bunu yazaman tosun okuyano kosun :D:D:D:D:D [Bu mesaj KaMiKaZe_26 tarafından 19 Eylül 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :lol: bunlar nedir abijim yaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Bone, 19 Eylül 2005 13:07 tarihinde demiş ki: valla romayı da yakarım seni de yakarım. roma daha önce yakılmıştı[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hani link?[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 chem. ne kadar a-sosyalsin yaaa.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar