Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 birini döversin ikinciyi döversin üçüncü bıçaklar geç saatlerde laf atma olayları böyle sonuçlanabiliyor:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 adamı solluyosun, ilerde önünde duruyor arabadan iniyor silahını çıkarıp vuruyor seni. böyle bir ülkede yaşıyoruz adam diyor sevgilime laf atana wingçun yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 irkildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aliii said: manitaya kepaze olmaktansa arkamı dönüp ne biçim konuşuosun lan deyip herif karşılıında üstüme yürürse al aşagı edebiliim istiyorum. bu kafayla gidersen seni ilk once hoca dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Absolut said: Her zaman için kaçmak 1 numaralı hayatta kalma metodudur. evet "kaçanın anası ağlamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Beyler manyak mısınız anlamadım. Yani dövüş sanatlarını bir spor olarak algılamak lazım. Yani biri bana dalaşınca agzını kırayım diye dövüş sanatı öğrenmek sadece sizi dövecek brini bulana kadar kavga etmek demektir ve her zaman o biri vardır ve hatta o biri siz ustalaştıkça sizi daha kötü döver unutmayın. Kaldıki günümüzde piskopat sayısı fazlasıyla arttığı için kavgaların çoğunda öğrendiğiniz sanat işe yaramayacak hatta size belki de gereksiz cesaret verecektir. Çok zorda kalmadıkça kavga etmemek edeceksenizde adamı dövmekten sizyade anı kurtarmaya çalışmak lazım. Bir anlık sinirle hayatınızı zindana çevirebilirsiniz. En basitinden attığınız basit bir yumruk adamda kalıcı hasara sebeb olabilir gençliğiniz hapislerde geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yıllarca aikido, krav maga eğitimi almış kendini savunma ve savaş sanatı ustaları bile eğer dövüşmekten başka çağrem yoksa dövüşürüm, onun dışındaki her durumda yeteneğimi kaçmak için zaman yaratmaya kullanırım ve kaçarım diyorlar. bu kadar basit. yanında kaçamayacak annen, kardeşin vs.. varsa bildiklerini kullanır onları savunursun. yalnızsan, vurur kaçarsın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 3 sene önce HAYVAN gibi alkollüyken (6 cin tonik+fındık shotlar) gece 3'de karaköy'de 3 kişi yolumu kesip sivil polisiz dediler, biri cebinden bıçak çıkarken onu diğerlerinin üstüne itip koşmaya başladım parmaklıklardan koşarak 4 şeritli yola atladım. dizim ve dirseğim paramparça oldu, ve ayrıca ezilme tehlikesi geçirdim; ona rağmen bütün galata köprüsü boyunca peşimden koştular.. yolda polis arabası durdurdum, adamlar benimle dalga geçti yollarına devam ettiler.. 1 sene wing tsun yaptım, ama wing tsun yapmak demek her durumda kullabileceğin anlamına gelmiyor. yavaş koşan biri olsam ya beni delik deşik ederlerdi ya da ağzımı burnumu elime verirlerdi. edit: 3 sene değil 7-8 sene oldu gerçi, şimdi 25 yaşındayım o zaman 16-17'dim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 not: yanımda arkadaşım vardı kaçamadı tokatlayıp yumruklayıp herşeyini aldılar. ben herifler beni kovalasın diye ana avrat küfür ettim 2'si kovaladı. yolun ortasında durup araba durdurmaya çalıştım kimse durmadı. polisler de dalga geçti, taksiye atlayıp beyoğlu karakoluna gittik. ertesi gün aynı adamları (gündüz) yanımda 5 arkadaşım varken gördüm, başımdan geçenleri anlatırken atıp tutan kimse kılını kıpırdatamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 polis niye dalga geçti ağlıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 alkollüydüm düzgün konuşamıyordum, nefes nefese durumu anlatırken ciddiye bile almadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gecelerin prensi, gel bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 izmir polisinin gözünü yiyeyim. ne demek lan koşa koşa gelip birşeyler anlatan adamı ciddiye almamak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 abi her gün ülkemden daha çok tiksiniyorum nası bi memleket haline geldik. sabah sabah gazete okumak güne kötü başlamanın en güzel yolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 millet tarlabaşı civarında eve çıkıyorum hangi dövüş sanatı gider wing chun dimi? (kursunda ölmeyelim ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Rte2GDGbymo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 moncici said: millet tarlabaşı civarında eve çıkıyorum hangi dövüş sanatı gider wing chun dimi? (kursunda ölmeyelim ama) arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tabanca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/8fa6294ac34afba6fd08a579521ed3df678b981db14f0c6153677d847fcad3ad75fac6d4f428157917760 wt izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bence en iyisi wing tsun bende başlıcam http://www.wingtsunturkey.com/okullar bu linkte türkiyedeki tüm kursları var tamamen sokak kavgası ıcın gelıstırılmıs dovus teknıgı darbe almak yok.her noktadan sert vurus kafaya tekme hos gorulmuo ayaklar yere basmak ıcındır denıo ayak bilegine baldıra karına ve kasıga tekmeler öğretilio karsındakı sersemlemisse döner tekme uygun goruluo bence guzel.Karar sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bujinkancı var mı burada? mecidiyeköyde ercan şarbat'ın bi öğrencisi ders veriyormuş galiba, başlasam mı diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 baslik cok kötüymüs dövüs nasil sanat olur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İçinde FUİ SİN TEKMESİNİ barındıran dövüş stili aynı zamanda bir sanat çeşidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Canım yandı lan şu konuyu okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar