Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence babaninkiyle kal. gereksiz bisey bi ara arkadas degistirecekti avukatla konusmus sirketin yok sorunlar cikar falan demis ama ne kadar dogru bilmem[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben yapardim ben olsam merhaba Semih Ben[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 babanınki güzelmiş evet. /her ne kadar yukarıdaki cümle güzel olmadıysa da.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Saeros, 16 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: babanınki güzelmiş evet. /her ne kadar yukarıdaki cümle güzel olmadıysa da. edit: pardon anneninkiymiş güzel olan. çok fena boka sarıyo iş. [signature]bi edit daha: hatta uykusuzluktan edit yerine alıntı yaptım. şaane bi durum ya. verdiğimiz rahatıslzıktan ötürü öszür dileris. lexi uzbay'ı al sen uzbay'ı.[hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 16 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Semih the gay :P koy :P sana eheh Semih Nazlı babanın soyadı baya iyi.Semih Nazlı hoş duruyo yani hatta baya bi güzel Osman(kılıççı) Özgene rulz...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: BoDrUmLu, 16 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki: abi soyadı alma gibi bi hak war mı ? ilk defa duyuyorum.. Artı bole bisiyi dusunen biri 13-14 yaslarındadır ve resit olmadıgından herhangibir işlem yaptırılamaz diye dusunuyorum ya anlamiyorum bole adamlari ya simdi ona bok atarak kendini one mi cikarmaya calisiyorsun cunku bi bakiyorsun butun madalyali kisiler bunu yapior sende yapinca adam mi olucan aptal aptal konusuyorsunuz ya burda ne kadar ciddi bi konu war[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence türk cok sahane olur.. semih türk[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence toprak güzel gider[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tanrıverdioğulları az uzun ama senın boyunla orantılı olur.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm güzel şeyler var aslında yardımlar için teşekkürler saçmalayanlara da ayrıca teşekkür ederim :) bu olay ciddir arkadaşlar yani babamın annemi aldatmasından sonra uzun uzun düşündüm ve babamla aynı soyadını taşımak istemediime karar verdim ve bunu buraya yazdım hazır değiştirioken güzel bişi olsun dedim ve sizlere de danışmak istedim çünkü soyad sürekli göz önünde olan bişi arkadaşlar bnce önemli :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kaptırmısken oyunla alakalı olsun semih g3nk semih kılıcımı caldı[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Semih Öncü olabilir[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Semih Özerman olabilir[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mutlu yap Özgün yap Özer de güsel Lider yap Önder yap amma ö oldu ha **Semih Özer güsel isim oldu yalnız[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 16 Eylül 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Baltacı yap.. Semih Baltacı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çatlı koy soy ismine ya da çakıcı ama çatlı daha iyi[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 semih özsoy (kendi soyunu yapcakmıssın ya) yada semih özmen(özmen soyadı cok hosuma gitmiştir )[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Güzel birşey bul ki böyle çocuğun çekmesin ceremesini. Benimki dandik bişi mesela bende düşünüyordum değiştirsem mi diye başta. Böyle öztürk veya karizma bişi yap..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ne koyacağını bilmem de, ilk harfi sesli olsun, adınla uyumlu olur.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 paşakızıkaçıranoğlu koysam :D:D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yahu topici tam okumadım da gardaş sen demişin bize geyik yapmayın kendin kaptırdın eheh[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ehueueu rezalet =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dayanamadım bu arada hala düşünüorum uzbay iyi dien fln da oldu bnde kaplan fln mı koysam diorum yada şahin k gibi :D k mı koysam...[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Martin koy bizim arkadaşındı çok karizma oluyodu şerefsiz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benim her topice koydugum dogum gunu hedesine benzedi bu resmin kaderi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar