Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyadı arıyorum...

Lexius

Öne çıkan mesajlar

said:
Saeros, 16 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
babanınki güzelmiş evet.
/her ne kadar yukarıdaki cümle güzel olmadıysa da.
edit: pardon anneninkiymiş güzel olan.
çok fena boka sarıyo iş.

[signature]bi edit daha: hatta uykusuzluktan edit yerine alıntı yaptım. şaane bi durum ya.
verdiğimiz rahatıslzıktan ötürü öszür dileris. lexi uzbay'ı al sen uzbay'ı.[hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 16 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 16 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
abi soyadı alma gibi bi hak war mı ?
ilk defa duyuyorum..
Artı bole bisiyi dusunen biri 13-14 yaslarındadır ve resit olmadıgından herhangibir işlem yaptırılamaz diye dusunuyorum

ya anlamiyorum bole adamlari ya simdi ona bok atarak kendini one mi cikarmaya calisiyorsun cunku bi bakiyorsun butun madalyali kisiler bunu yapior sende yapinca adam mi olucan aptal aptal konusuyorsunuz ya burda ne kadar ciddi bi konu war[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm güzel şeyler var aslında yardımlar için teşekkürler saçmalayanlara da ayrıca teşekkür ederim :)

bu olay ciddir arkadaşlar yani babamın annemi aldatmasından sonra uzun uzun düşündüm ve babamla aynı soyadını taşımak istemediime karar verdim ve bunu buraya yazdım hazır değiştirioken güzel bişi olsun dedim ve sizlere de danışmak istedim çünkü soyad sürekli göz önünde olan bişi arkadaşlar bnce önemli :)[signature][hline]Viva La SémiH

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...