ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aslında yanılıyorsun.Hunterın bu patch de yediği bufflar nerflerini ezip de geçiyor bile.Aimed shot sabit 3sec oldu.Hawk Eye desen herkes alabiliyor artık.Survival desen başlı başına süper bir hal aldı.Ayriyetten survival tresine % 3 critic with all weapons eklendi.Talentlardan toplamda % 8 critic çıkartabiliyorsunuz.Bırakın da % 50 yerine % 30 olsun ekstra critic dmg.Traplerin resistlenmeside mantıklı olmuş.LVL60 adam gelip lvl30'un trapini yemesin yani.22 marksman 29 survival ile çok süper hunter çıkar oldu artık.Bence hunter bu patch ile epey güçlendi.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nerf hunter!![signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1.7 yi bekliyoruz heycenla..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dediklerinin çoğu yeni bişi değilki savage shot % 5 melee crit di % 3 to all crit olmuş, lightning reflexes dodge u arttıran bir skill die % 15 agi arttırıyor ama neyi baz aldığı bilinmiyor. Hawk eye ı zaten isteyen herhes alıyordu BM hunterlar dışında pek bir avantajı olmadı. Saçma sapan bazı skilleri atmışlar, trap resist olayı zaten ayrı bir hikaye,her ay this wasnt intended diye nerflenen skillerden biri oldu kendileri. Aimed shot ın açıklaması yapılmadı daha , kesin 3 saniyemi yoksa sadece tooltipmi yanlış yazılmış. Pet customization herkesin beklediği tarzda bişi çıkmadı neyazıkki , test server a gelmediği için biçok şeyide deneyemiyoruz. Adamların mortal shot ı nerfleme sebebi hunter ın dps sinin doğru skiller alındığında % 11 artması, herkes aynı skilleri almayacağı için kurdukları mantık çok saçma. Daha evvelden yapılan nerfler % 11 den çok daha fazla dps in düşmesine sebep olmuştu, nerflerken bu değerler dikkate alınmıyor bufflarken % 11 çok fazla oluyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yalnız ben daha önceki patchi karşılaştırmıyorum.Benim dediğim 1.7 patchi ile birlikte gelen buff ve nerfleri karşılaştırdığında buffların daha üstün olduğu.Ki gerçekten de öyle yani.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 HAWK EYE ILE BARRAGE NIN YERI DEGISTI AYRICA MORTAL SHOTS %50 degıl %30 bonus verıyor. ayrıca cat lere stealth abılıty birdlere attackpower dusurucu debuff wolf lara ekstra dmg verıcı bısı eklendı wındserpent crab bımnemnelere ozellık eklenmedı. traınıng poıntlerle resıstance alınabılıyor.(hunterıda etkılıyor.) wow US sıtesınde ufak bır aramayla Caydiem ın yaptıgı 1.7 pet custom. ve mortal shots nerf ayrıca talent changes baslıklarından ayrıntılı bılgılerı almanız mumkun. ayrıca lıghtnıng reflex base agılıty ı degıstırıyor. buda 65 aılıty artısı saglıo 65 agılıty hunter ıcın 130 attack power a esıt. o yuzden trueshot bencil bir hunter ıcın cok gereksız.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende bu şekilde denedim beast mastery+survival biçiminde ilerledim ama işlevsiz gibi duruyo survival puanlarını burda olduğu gibi marksmanship e verince instancelarda işlevli olabilicek bi talent tree'ye benzettim :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Şimdilik son karar olarak bu ayarı verdim fakat emin olamadığım imp wingclip var sadece yerine başka şey mi alsam diye. Marksmanship Talents - 21 points Improved Concussive Shot rank 5/5 Efficiency rank 0/5 Improved Hunter's Mark rank 1/5 Lethal Shots rank 5/5 Aimed Shot rank 1/1 Improved Arcane Shot rank 0/5 Hawk Eye rank 3/3 Improved Serpent Sting rank 0/5 Mortal Shots rank 5/5 Scatter Shot rank 1/1 Barrage rank 0/3 Improved Scorpid Sting rank 0/3 Ranged Weapon Specialization rank 0/5 Trueshot Aura rank 0/1 Survival Talents - 30 points Monster Slaying rank 0/3 Humanoid Slaying rank 3/3 Deflection rank 2/5 Entrapment rank 0/5 Savage Strikes rank 2/2 Improved Wing Clip rank 5/5 Trap Efficiency rank 0/2 Survivalist rank 5/5 Deterrence rank 1/1 Trap Mastery rank 0/2 Surefooted rank 3/3 Improved Feign Death rank 0/2 Killer Instinct rank 3/3 Counterattack rank 1/1 Lightning Reflexes rank 5/5 Wyvern Sting rank 0/1[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Buildimiz nerdeyse aynı, ben sadece survival da humanoid slaying e vermedim parry i 5 ledim , hp bonus a 3 verdim kalan 2 yi trap e verdim, bütün traplerinin duration ve dmg ini arttırıyor daha ne olsun =D kesin alınması gereken bir skill bence. 4% hp okadar da fark etmiyor zaten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Açıkcası trap olarak freeze trap dışında pek kullanmadığımdan trap damage önemli gelmiyor bana. Ama human slay yerine parry mantıklı olabilir. Zaten kesin 2-3 değişiklik daha yapıcan yani bi deniyim bakalım ilk.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 14 Eylül 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hehe gitmiş bütün talentler falan :) ama crit yuzden 1 artmış eski ayarlarıma göre su an 0 talent verdiğim halde hayırdır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Oyy Oyyy melee crit 12den 17ye cıktı talentlerden sonra neden anlamadım :) Pete 1000armor ve 21 stam talenti ekledim eski ayu gorunumlu kedi tank oldu. Sİmdi birde stealth özelliğini ogretmek lazım ama herhalde 7000 tane hunter aynı yerde kedi tamelemeye ugrasıyordur su an. Bu arada petlere 120 resist (tek bir resiste tabe) eklemek mumkun artık tabi diger talentleri veremiyoz o ayrı. [signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 14 Eylül 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Pet gaza gelip 250 250 koyuyor o ne be[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hehe yılların acısını çıkarıyor. bu anam bu babam buda zavallı sahibim hunter için diye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 biri yaparken digeri yapilmiyor diyorsunuzda ence combustion arcane power bir arada istiyorum o neden olmuyor ? :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yıllar yılı, çeşitli oyunlarda hep Human warrior charlarla oynadıktan yeni başladığım wow'da değişiklik için hunter char açtın ve daha 1 ay oldu oyuna başlayalı lvl 32 hunterımla mutlu mesut idare ediyoruz, yeni gelen değişikliklerle ilgili pek fazla yorum yapamıyacağınm ne de olsa daha nob sayılırım ama, instanslardaki %30-%35 dd ile hunterın iyi bir damage dealer olduğu su götürmez bi gerçek. Ezikmiydi bu yama ile neler değişti tam bilemiyorum çünkü fazla pvp şansımda olamadı yaklaşık 250 hk lvl 32 için iyi sanırım bilemiyorum, tek gördüğüm eksiklik ise hunterların skillerinin gerçekten çok pahalı olmasıydı, lvl 30 da 4g yapıp sevinirsekn artık tüfek alabileceğim nidalarıyla ortalılarda dolaşırken skillerin birden 6g istemesi, lvl 32 4 skilin yaklaşık4g istemesi belimi büken kısım olmuştu sanırım tüm hunterlar belirli bi lvl'e kadar petl için gerekli yiyecekleri zor buluyor ki ben zor alıyorum, balık tutmak ise işe yaramıyo çünkü kurt yemiyo :) Umarım bu yama ile, skill fiyatları düşer ki bi kaç yerde bu tarz haberler duymuştum ama bi bilgim yok yamayı daha yeni çekmeye başladım sanırım lvl -50 olan hunterların tek dileği skill fiyatlarının düşmesi en azından benimki öle zaten var olan 22 talen puanıyla pek fazla bi oynama yapabileceğimi sanmıyorum :)[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Şu an için lanet bi yerde olduğumdan 1.7yi kendi charımla deneme fırsatı bulamadım ama test serverında oynadığım için az biraz fikrim var. bence OP olmaya yakın ama değil. Blizz saolsun insanı deli edecek bir talent ağacı hazırladığı için puanları nereye vereceğimi 3 gün düşündüm. Çok akıllıca hazırlanan bi ağaç bence. beastmastery insanın aklını alıyor (((Bestial Wrath 206 Mana100 yd range Instant cast2 min cooldown Send your pet into a rage causing 100% additional damage for 15 sec. While enraged, the beast cannot be stopped by any means))) ama PvPde ne kadar iş yapar o belli olmaz ama beastmasery'i testte açtığımda verdiği dandik ayı deli dumrul bi yaratık olmuştu. ama survi+mark şu an için BL'de bana en mantıklı geleni. Kendi charımla deneyip kesin kararımı verince yine bnuraya yazarım ama bence biz Hnterlara gerekli olan bi değişiklik oldu bu. darısı druidlerin başına (allahım yakında "nerf hunter" diyenleri duyabilcem :D )[signature][hline]Akairis Lvl60 Hunter - BL [Bu mesaj Akairis tarafından 14 Eylül 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akairis tarafından 14 Eylül 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 birileri bana ozet gecebilir mi yane bi hunter neler deişti neler guclendi orenip ona gore karsı strateji uretmek lazım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 böhüh artık nerf pala/shaman değil hunter diyorum ya off şimdi pala mage bide eklendi üstüne hunter gebertemiyoruz bu 3 classı pala olarak hunterlardan azap çekiyodum şimdi warrior olarak çekicem ÜHÜHÜHÜH :) şaka maka bi yana gerçekten iyi oldu aslında bende level 25 e kadar hunter oynadım bayağı uyduruk talentlar vardı o zaman :)[signature][hline]Lotharin Level 46 Orc Warrior - Haumarush Member of Blackhand's Command guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Arti talent dagilimlarinizi da paylasirsaniz cok güzel olur. (Son hali ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ah ah bi bilgisayarıma kavuşabilsem talentlerin halini gönderebileceğim - 1.7 geldi hala ben yeniden doğamadım :( - Ama bi talentlere ve trainlerden sonraki haline iyice bakıp buraya bi ağaç koymayı düşünüyorum[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yeni patch ile skillerinizi ne yaptınız? Ben LVL 38'im, bana Beast Mastery git 60'a kadar diyorlar. Kolay grind yapılıyormuş. Sonra Marksmanship-survival build'ine geçersin diyorlar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben talentı 0-21-30 olarak verdim petede frost ve arcane resistance. PVE için bir ayı tameleyip stamina ve fire resistance vermeyi düşünüyorum.[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 wayy be sonunda hayallerımız gercek oldu. lag yok hunterler guzel hersey cok guzel :D ilk planım Brokenthooth: +1000 ar +stam Growl R8 Stealth R5 bite R8 Claw R8 yetese bıde fıre ressıst :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yanına bide alt+f4 enter :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar