Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berât Kandiliniz Mübarek Olsun.!

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Tüm Paticik ve İslam aleminin berat kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Saygılarla.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=135117
Hiç canım sadece post kasıyorum.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

"Bir kandil gülü savur sevdiklerine,
Size onlardan gülücükler getirsin
Öyle içten öyle samimi ol ki
Göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin.
Kandiliniz mübarek olsun. "

( Ne üşengeç oldum ya, kandil mesajım bile c/p :P )

İsteyene fazlası[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünü yarına bağlayan gece ve yarın gündüz olarak biliyorum.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yıl rebat diye açmıştım ben haha, sağol seninde olsun.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...