Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bilmiyorum, belki çocukluğum 80lerle geçtiği için bu konu üstünde bu kadar takıntılı oldum. Ama gerçekten hastasıyım bu dönemin. 80lerin tadını diğer dönemlerde bulamadım. O zamanlar müzikler, filmler ve hayat çok daha farklıydı, sanki içinde bir ruh vardı. Mesela demin Roxette - Listen To Your Heart klibini izledim. O şarkıyı dinlerken hemen aklıma Terminator, Ninja Kaplumbağalar, Michael Jackson, Batman, Back To The Future, Ghost Busters geldi; o atmosfer, o saç stilleri, vhs beta video kasetleri... Şarkıyı dinlerken tuhaf bir mutluluk, hafiflik, rahatlık hissediyorum. Sanki birkaç yıl gurbette kalmışım da, gerisin geri ana kucağına dönmüşüm gibi. Magnum reklamlarında "sıcak kumlardan serin sulara atlarmış gibi hissetmek" denilmesi gibi... Karanlık, heyecan dolu, eğlenceli, yaratıcı bir yaşantı mevcuttu. Özellikle filmlere yansıdı bu. Synthesizer desen zaten ayrı bir hikaye, şarkılara "ruh" kattığını düşündüğüm bir etken. Aslında binlerce şey söyleyebilirim, ancak ağzımdan ancak bu kadarı dökülebiliyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 L1k3 t3h g00d 0ld d4yz! Şaka bir yana güzel günlerdi be.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 22 Haziran 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hastasıyım.. MartinLGore hastalığıda oralara dayanıyor, 80'lerin yarattığı kültüre.. Aslında oturup bu konu hakkında sayfalarca yazabilirim. Zaten 80'ler başlığını görünce tüylerim diken diken oldu. Suratımda anlamsız aptal bir gülümseme ortaya çıktı.. Ben ne düşünüyorum biliyor musun? Bence biz Dünya'nın gelmiş geçmiş en şanslı jenerasyonuyuz.. Tabii ki geçmiş yllarda yaşananları "yaşamadığımız" sürece bilemeyiz. O yılların güzelliklerini bilemeyiz. Ama ben böyle düşünüyorum, buna inanıyorum ve böyle mutlu oluyorum :) . Ve sanmıyorum ki seksenler bi daha geri gelsin.. (iz bırakma manasında)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Haziran 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 80 lerde yaşamak AAH dünyada tek istediğim uğruna herşeyi verebileceğim 2 şeyden biri... said: Bonecrusher, 22 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum, belki çocukluğum 80lerle geçtiği için bu konu üstünde bu kadar takıntılı oldum. Ama gerçekten hastasıyım bu dönemin. 80lerin tadını diğer dönemlerde bulamadım. O zamanlar müzikler, filmler ve hayat çok daha farklıydı, sanki içinde bir ruh vardı. Mesela demin Roxette - Listen To Your Heart klibini izledim. O şarkıyı dinlerken hemen aklıma Terminator, Ninja Kaplumbağalar, Michael Jackson, Batman, Back To The Future, Ghost Busters geldi; o atmosfer, o saç stilleri, vhs beta video kasetleri...Şarkıyı dinlerken tuhaf bir mutluluk, hafiflik, rahatlık hissediyorum. Sanki birkaç yıl gurbette kalmışım da, gerisin geri ana kucağına dönmüşüm gibi. Magnum reklamlarında "sıcak kumlardan serin sulara atlarmış gibi hissetmek" denilmesi gibi... Karanlık, heyecan dolu, eğlenceli, yaratıcı bir yaşantı mevcuttu. Özellikle filmlere yansıdı bu. Synthesizer desen zaten ayrı bir hikaye, şarkılara "ruh" kattığını düşündüğüm bir etken. Aslında binlerce şey söyleyebilirim, ancak ağzımdan ancak bu kadarı dökülebiliyor. BETAMAX???? dimi VHS ler ve Betamaxlar sonra 45likler Ve Plaklar!! aah ah sonradan gelme kasetler... Micheal Jackson Black!!!! abim 80 lerin çocugu tam... Dire Straits... oof of WALK OF LIFE! [signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 22 Haziran 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben hic sevmezdim o saclari kilik kiyafeti gorunce gulesim geliyor simdi . ha cocuklugumuzun gectigi seneler oldugu icin daha bir degisik tat aliyorduk o ayri . acikcasi ben bugunlerde velet olmak isterdim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 süper yıllardı ya. haploittim o zamanlar.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Keşke bi 10 sene erken doğsaydımda çocukken değilde gençken yaşasaydım o yılları..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 3 sene kadar tadabildim o yillari Birsey anlamadim[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben yaşamadım 80'lerde ama bende yaşamak isterdim 80'lerde[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ninja turtles hehe cipslerin içinden silgiler çıkardı bunların okula gitmediğim halde biriktirirdim :) bende açtım roxette ya[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 22 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Kokulu silgiler vardı. Koklayınca kanser oluyodun hani :) ulen doyamazdında koklamaya arı mayalı felan..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Haziran 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 muppet shoe ulan en önemlisini unuttunuz susam sokağı kurabiye canavarı ühühüh[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ah seksenler ahh 80 lerde 15+ olmayı cok isterdim ya hatta git 80den 89 a kadar 15+ ol geldiğinde öldürcez deseler giderim vallaha.Ozaman hayat harikaymış bee.Listen to your heart,Take on me gibi şarkılar bana paso veletliğimi hatırlatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abi öyle hatırlatan özel bi şarkı falan yok ama ara sıra böyle eski filmler izleyince ben de hatırlıyorum eski zamanları.. çok nostaljik duygular içeiryo...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Huzur bulunduran şarkılar olduğu için ve biraz mistik bir yapıyla yazıldığı için,yani söyleyeni yaşlandığı,şarkılar unutulduğu için FRP Kitabı okumuş gibi hissediyorsunuz o yüzden..O zamanlarda özlediğiniz şeyleri inanın 10 sene sonra bu zamanlarda özleyeceksiniz..[signature][hline]Dostunu iyi seç,kendini ve onu tanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sonic vardi o zamanlar oynardim hep :) pacman vardi sonra :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 80 ler enin anlattıgın gibi kesinlikle degil bonecrusher.. belki 70ler -Karanlık, heyecan dolu, eğlenceli, yaratıcı bir yaşantı mevcuttu- tabirine uyuyor ama 80 ler icin soylediklerin. ı ıh.. 80 ler para icin yapmayacagı sey olmayan yavsak insanların yasadıgı donemdi..hala bu boyle devam edip gidiyor. temiz bi donem degildi 70ler gibi...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Estetiğin ve teknolojinin genel kabulü...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 jelibon gibiydi 80 ler .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki: . Magnum reklamlarında "sıcak kumlardan serin sulara atlarmış gibi hissetmek" denilmesi gibi... Buraya Koptum desem alınmassın dimi :) Ama 80 ler muhteşemdir canım ötesi yok zaten.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: BeLki_de_Bir_gun, 22 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Ama 80 ler muhteşemdir canım ötesi yok zaten. var.. 90'lar.. kaçtım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aslan yelesi saç tipi modaydı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Al sana seksenler http://www.goyk.com/flash.asp?path=353[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Quivalen-soth, 22 Haziran 2005 22:08 tarihinde demiş ki: 80 lerde yaşamak AAH dünyada tek istediğim uğruna herşeyi verebileceğim 2 şeyden biri... aynen Ama sayıolan videoların şarkıların filmlerin hepsini biliorum :) Geliştirmişim kendimi ben :P Off ya cidden 80lerde olmayı isterdim uhuh :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 milli vanili vardi ona ne diyeceksiniz ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar