Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cevap verinnnn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kırmızı gömleğimle lacivert kıravatımmı daha iyi olur yoksa parlament mavisi gömleğimle vişne çürüğü kıravatımmı resmi bi açılış oolayı varda ???[signature][hline]PEACE...!
Mesaj tarihi:
Garbıç pilis[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
lacivert gömlek bencede ;)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Mesaj tarihi:
Laci güzelmiş.
Neyin açılışı?

Sen de cem yılmaz gibi yap?
Rahmi Koç'un müze açılışına smokinini askıda taşıyarak gitmiş vestiyere vermiş sonra da bana smokin giyin demediler ki smokinle gelin dediler demiş.
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 17 Eylül 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
Laci güzelmiş.
Neyin açılışı?

Sen de cem yılmaz gibi yap?
Rahmi Koç'un müze açılışına smokinini askıda taşıyarak gitmiş vestiyere vermiş sonra da bana smokin giyin demediler ki smokinle gelin dediler demiş.

gercektenmı?adam iice delirdi :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
lacivert kravat,parlement mavisi gömlek[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Parlement Sinema Klubu Batman i sunar..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Eylül 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
parlement

ayrıca hatırladım şimdi pazar geceleri, ilkokula gittiğim seneler...parlement sinema kulübü sunardı, bende de pazar gecelerinin hüznü olurdu..malum ertesi gün okul var. hâlâ parlement sinema kulübü denince koşullanmış şekilde hüzün çöker içime. evet pavlovun köpeğiyim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Ya ya.. çok güzeldi dimi..Böle bi sarkı vardı bide kadın sölüyodu neydi biliyomusun mantar..
en çok Batman i sunardı PSK.[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 17 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
parlement

ayrıca hatırladım şimdi pazar geceleri, ilkokula gittiğim seneler...parlement sinema kulübü sunardı, bende de pazar gecelerinin hüznü olurdu..malum ertesi gün okul var. hâlâ parlement sinema kulübü denince koşullanmış şekilde hüzün çöker içime. evet pavlovun köpeğiyim.

evet bende hatırlıyorum

parlament gecesi sineması

velettim o zamanlar

stardaydı sanrıım[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
  • Yeni Oluştur...