bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bunlar son satırlarım biraz sonra otobüsüm kalkıcak okumaya teeee mersinlere gidiyorum =) Seven sevmeyen herkese güle güle hadi gittim ben vedaları sevmem ama koydu be :P [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kal sağlıcakla.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hatırladığım kadarıyla mersin bir şehir, elektrik su ve internet gibi hizmetleri bulunması olası yani. iyi yolculuklar.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 inşallah benim gibi pochtan başlamaşsın senye saçma sapan işler yapmazsın..her şey yolunda gider..yolun açık olsun[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öptüm bal yanaklarından sıktım elma dudahlarından tersmi oldu ne ? :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hadi selametle. ama mersinde net yokmu arada girerisin:)[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..."
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 güle güle:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!-
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mersinde telefon yok mu ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mersin kulağa hoş geliyor tabi nerden gittiğine bağlı =p
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben mersine gittim.Iskenderunada gittim yaşanmaz oralarda Batı kültürüne alışıksan.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hayırr gitmee bizi bırakma....[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
arina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 güle güle git,güle güle gel[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Güle güle bilek... Hayret kimse "herkes gider mersin' e, bilmem ne gider tersine" dememiş...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 17 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hayırlı yolculuklar. Herşeyini aldın mı yanına? Bir eksiğin yoktur inşallah.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Saeros, 17 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: hatırladığım kadarıyla mersin bir şehir, elektrik su ve internet gibi hizmetleri bulunması olası yani. iyi yolculuklar. hueuheu +1903 :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mersinde sahil guzel aslında.gerisi fos ama sahil iyidir.çarşı var bide gideceğin iki yer vqar zaten topu topu.kurtarılmıs mahallelere girmemek lazım bide gece geç saatlerde.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Eylül 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Beni bırakıp nereye gidiyosun lan..! Hani çıkıyoduk.. Peki öyle olsun :( Güle Güle aziz dostum güle güle :([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 güle güle keşke sen değilde abim gitse başımdan işe yaramayan salak:'(
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ee orda internet filan yokmu black,Hani kızlarlardan dolayı giremem fılan dıyorsan bırak yani yapma bize öyle istesen oturursun makınanın başına:)
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla güle güle artık mersinde interneti de sen icat edersin di mi :D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Güle güle bLackcha0s .. bye bye :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nereye gidiosun yaa :( sen beni sevmezdin (aka ben raistin :)) ama ben severdim yaa nerey gitme kal buralarda
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Eheh en kısa zamanda geri gel. HAdi hayırlısı.[signature][hline] Hö ?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bizim alt komsuda mersin vakıf-güverte bölümüne gitti.. adı hakan slm söle..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mersindede war net görüşürüz her nekadar febelileri sevmesende =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
Öne çıkan mesajlar