Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalın sağlıcakla ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlar son satırlarım biraz sonra otobüsüm kalkıcak okumaya teeee mersinlere gidiyorum =)

Seven sevmeyen herkese güle güle

hadi gittim ben

vedaları sevmem ama koydu be :P [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
hatırladığım kadarıyla mersin bir şehir, elektrik su ve internet gibi hizmetleri bulunması olası yani.

iyi yolculuklar.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
inşallah benim gibi pochtan başlamaşsın senye saçma sapan işler yapmazsın..her şey yolunda gider..yolun açık olsun[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Mesaj tarihi:
öptüm bal yanaklarından sıktım elma dudahlarından

tersmi oldu ne ? :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
güle güle:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Mesaj tarihi:
hayırr gitmee bizi bırakma....[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
güle güle git,güle güle gel[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Güle güle bilek...

Hayret kimse "herkes gider mersin' e, bilmem ne gider tersine" dememiş...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 17 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırlı yolculuklar. Herşeyini aldın mı yanına? Bir eksiğin yoktur inşallah.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 17 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
hatırladığım kadarıyla mersin bir şehir, elektrik su ve internet gibi hizmetleri bulunması olası yani.

iyi yolculuklar.

hueuheu +1903 :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
mersinde sahil guzel aslında.gerisi fos ama sahil iyidir.çarşı var bide gideceğin iki yer vqar zaten topu topu.kurtarılmıs mahallelere girmemek lazım bide gece geç saatlerde.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Eylül 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beni bırakıp nereye gidiyosun lan..!
Hani çıkıyoduk.. Peki öyle olsun :(

Güle Güle aziz dostum güle güle :([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
  • Yeni Oluştur...