Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalın sağlıcakla ;)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bunlar son satırlarım biraz sonra otobüsüm kalkıcak okumaya teeee mersinlere gidiyorum =)

Seven sevmeyen herkese güle güle

hadi gittim ben

vedaları sevmem ama koydu be :P [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 17 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
hatırladığım kadarıyla mersin bir şehir, elektrik su ve internet gibi hizmetleri bulunması olası yani.

iyi yolculuklar.

hueuheu +1903 :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

mersinde sahil guzel aslında.gerisi fos ama sahil iyidir.çarşı var bide gideceğin iki yer vqar zaten topu topu.kurtarılmıs mahallelere girmemek lazım bide gece geç saatlerde.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Eylül 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beni bırakıp nereye gidiyosun lan..!
Hani çıkıyoduk.. Peki öyle olsun :(

Güle Güle aziz dostum güle güle :([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...