Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

of lise pof lise

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

hahaha çok kötü lan
moral bozuyum ben biraz
ilk 1 hafta adam gibi hiç arkadaşın olmaz
sonra bütün hocalar gelir artislik yaparlar yeni geldiğiniz için
lise sonlara laf söylemekten bıkmışlar seslerini yetiremezler size artislik yaparlar
o sırada genelde hep sessiz çalışkan kızlar hocaların gözüne girer yada erkeklerden aynı durumda olan
hocalar hep sanki onları örnek verir gibi konuşurlar.
bide başkan olarak onlar seçilir sınıf başkanı neyse. onlarda tam yalakadır bi bok oldumu hemen koşayım hocaya şikayet edeyim ayakları. daha çocukluktan çıkamamışlardır. hala ilköğretim kafası vardır onlarda.
allahhh yandın sen varya
beden dersleri en kötüsü tek sıraya geç allahım allahım.
sigara içmiyosan eğer tuvalete girmen imkansızdır zaten
tenefüste doluşr millet oraya.
sesini de çıkar yiyosa :)
her sabah sıraya gir hocayı bekle içeri almasını.
sabahcıysan yağmur yağıyosa sabahın köründe kalk yağmurlu havada ı-okula git. allahım allahım
işkence gibi
yazık size valla acıyom.
devam ı da gelir aklıma bunlar geldi..[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi lise?
Kadikoy anadolu lisesi yatiliysan.... hic birsey yapmana gerek yok ortam sana geliyor... direk ortamin icinde buyuyon... cok ta kral arkadasliklarin oluyor... baba gibi de arkan oluyor... arada bir dayak yiyosun ama o kadar olcak...
yasasin 5 gun sonra guzel okuluma kovusuyorum yaa guzel yatakhaneme ohhhh....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 güzeldir lise 3 daha da bi süperdir.
lise 1 i çabuk unutursun zaten
fazla bi olay olmaz.
arkadaş olayıda pek olmaz genelde satış olayları ise 1 de başlar lise 2 de azalır lise 3 de ise hakiki arkadaşlık vardır ama ben yapamadım işte ^^
her neyse lise 1 kötüdür yani
iğrençtir.
aynı ilk okul 1. sınıfa başladığında sıraya oturursun kimseyi tanımazsın öğretmen girer sınıfa
sen birden ağlamaya başlarsın
onun gibi :)
burda ağlamazsında acayip yabancılık çekersin...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gerçek dostlarım lise 1 de oldu. lise 2 deki sınıfım berbattı hiç güzel değildi ama lise sonda tekrar lise 1 arkadaşlarımı gorebılecegım için mutluyum. bence lise 1 e önem ver. ama 3 grup olacak

1. doğru arkadaş
2. reisim diye takılan gruplar
3. sağ/sol görüşü olan gruplar.

1. yi yakalamak zor ama yakalarsan ömür boyu dostun olacaktır emin ol.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

"izmir anadolu kız lisesi"nde okuyorum ben. 6 sene filan oldu daha okul erkek öğrenci alımına başlayalı. yani, az erkek var. "ortama girme" bi çabam hiç olmadı o yüzden. direk okula kayıt olduğun anda ortama giriyosun zaten ehe.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde son senem ne çabuk geçti hala kafam almıyo.4. seneme giriyorum bu okulda ama hala ilk gittigim gunu hatırlıyorum.En önemlisi edinecegin arkadaşlara dikkat et.Arkadaş ol ama mesafeni adamına gore ayarla çok şımarık durma soguk durup cool olmayada çalısma sınıf içersinde başlicaktır arkadaşlık sonra yayılır zaten rahat ol hocalarada pek artislenme =) hadi kolay gelsin sana.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hotdog .. BeIlow'Un dediği doğru .. Sen onları değil,onlar seni bulur :) .. sonra onları arkadaşlarıyla sen tanışırsın falan bu böyle gider .. ama sen sen ol .. Çok fazla Aklını kızlara sakın takma ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

lise1 rahatlık gezme tozma eğlenme durumudur
lise 2 lan noluyor bu dersler mi zorlaştı ben mi salaklaştım durumudur
lise 3 ise direk strestir başka da bişey değil. ha belki direk Test de olabilir
:)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

çok süperdir lise 4 sene oldu galiba sende öyle okucaksın

ben izmir konak anadolu lisesindeydim dağın başında çok kötü yeri olmasına rağmen çok eğlenceliydi okul içi dışı

hz iken biraz bayık ilk hafta millet birbirini tanımaya ölçmeye çalışıyo ilk ay olay bitiyo zaten geyik yap eğlenmene bak ama şimdi ders programı nolcak bilmiorum ama kolaydır lise zaten lise1de sallasan geçersin 4.2-4.5 ile ondan bu sene biraz daha light olur diyorum daha da sallayıp sosyal takıl

bi de senenin ilk başında bizim okulda kıl olduğum tipler vardı yalaka böyle her hocaya yapışan yalayan yalayan yalayan 5.0 olunca kendi tatmin olan erkekler içinde de tek tük olabiliyo bizde 1 tane vardı =)

lise1de kaynamışsındır zaten herkese bizim okul 3 sınıf 95-100 kişi almıştı lise1-2de herkesle tam olarak "el döt" oluyorsun =) tabi bu senin insanları ayırmana eğlenmene bağlı yoksa iki üç kişiyle takılan kişilerde yok değil ama bunları bile etrafındakiler sürekli açmaya çalışıyor ortama girmesi için sen eğer zorlanırsan kendini onların şevkatli ellerine bırak gerisi gelir =)

lise3teyse arkadaşlık olayın bitmiş durumda bi yandan öss dersane bizde çok şeye izin veriyolardı derse pek girmiyoduk sınıfça hep dışardaydık lise3te beden dersi almamıştı salaklar ama biz bedeni olanlardan fazla dışardaydık dersaneye giderken ne zaman olursa olsun takılıyosun milletle sınava kadar en az 30dk 1 saatin oluyo eğleniyosun gülüyosun gene

tuvalet konusunda çok bi problem yoktu bizde =d bizim bi üstümüzdekiler biraz efeydi ama kafalanabiliyodular sigara içenler olur iki üç tane yarısı tuvalete saç baş düzeltmeye gelir bi kısmıda dalga geçer gelenlerle(aha biz =))

vs. vs.

sen takıl millet seni yola sokar zaten 1-2 ay içinde şu andakinden farklı durumda olursun

ps: kız olayınıda eksik etme uzak dur diyenleri kın kın kınıyorum. seversin hoşlanırsın üzülürsün başka atraksiyonlar yaparsın iyidir ne yaşarsan yaşa hep gülmüyorsun nede olsa hayatta boşver oluruna bırak herşeyi yaşa lisede =) bi daha lise mi okuyacan..
Sosyal ağlarda paylaş

bende başlarken endişeliydim ama ilk gün daha siradayken biriyle tanışmıştım bile muhabbetide güzeldi onun için ilk zamanlarda hiç sıkıntı çekmemiştim.
ama daha sonra sınıfa falan alışınca ikimizde ayrılıp kendimize yeni arkadaşlar bulduk.,şimdi eskisi gibi samimi değiliz ama yinede iyi anlaşıyoruz.
biraz girişken olursan eğer ortam çok iyi yapılıyo.öyle oturup bi arkadaş gelmesini beklersen zorlanırsın.çünkü senin olduğun kadar diğerleri de çekingen oluyo.sonuçta onlarda yeni bi ortama girmiş oluyolar bu yüzdende birinin ilk adımı atması gerekli[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 06 Eylül 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
evet ve çekinme çünkü inan onlarda birileriyle tanışmak istiyor

Çok doğru söyledin Fastreload ..

Okulun ilk günleri ehehe sıkıcı geçebilir ilk tanışma falan,Öğretmenler ama yavaş yavaş çok güzel hale geliyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...