Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İnternet'ten bir yerden kısa bir video indirmişim. Bir film'in giriş kısmı sanırım. Bir adam köpeğini gezdiriyor, Arabadaki adama "Hi Jack" diye selam veriyor, elini uzatıyor. Arabadaki kişi de ona "Hi" diye karşılık veriyor, uzattığı eline çakıyor. Sonra adamı tekrar arabada görüyoruz, başka birisi (zenci) geliyor (elinde shotgun var) o da "Hi Jack!" diyor. Arabadaki adam bu sefer hiç yüzünü dönmeden "Hi" diyor, gene elini uzatmış gibi düşünerek çakıyor. Ama bu sefer shotguna vuruyor. Direk adamın ayağına iniyor ve zenci kendi kendini vurmuş oluyor. İlk gördüğümde yarılmıştım. Filmin geri kalanında da böyle sahneler varsa izlemek isterim. Executive Producer: Carl Fischer gözüküyor. Silik bir şekilde de Story By: Leon Schuste gözüküyor. Dur bir rapidshare'e upload edeyim. Merak eden izlesin, belki filmi biliyordur: http://rapidshare.de/files/3227005/HiJackDemo.rar.html[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ahaha süper ya okurken bile koptum :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 the Hi-Jackers O_o carl fischer ve su sonda cok kısa sureligine bir isim cıkıyor, leon schuster. Onların ikisinin bulundugu film olarak Yankee Zulu ve Kwagga Strikes Back var[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ [Bu mesaj Delirium tarafından 21 Temmuz 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 de onlarda da jack diye bir karakter göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lol cok komik yalniz cok guldum :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu filmi bilen yok mu ya? tekrar upload etsem mi acaba?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 en alttaki mesajı yeni gordum bende 1 saatir dl etmeye calışıyorum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=pykFzWCtZeY Panic Mechanic imiş... [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 19:14 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 yıllar sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hi jack diyen zenci michael clarke duncan değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 adamın içine oturmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 harbi içine oturmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar