Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halle Berry'li Catwoman

Bone

Öne çıkan mesajlar

Catwoman filmi geliyor.
"Acaba bu, bizim 92'de yalnız bıraktığımız Catwoman olabilir mi?" dedim biraz arama yaptım
Şu an niyeyse bende yabancı siteler zorlanarak açılıyor ya da hiç açılmıyor..
kaynak olarak sadece uk.imdb.com kullanabildim.
Bir de şu iki siteye trailer hede hödö için bakabiliriz:
http://catwoman.warnerbros.com
http://www.apple.com/trailers/wb/catwoman

gördüğüm kadarıyla saçma film olcak gibi.
mesela trailerlarda "yere atladıktan sonra bir tarafa hızlıca kafayı çevirip haşince bakma" gibi hollywood klişelerinden çok gördüm.
Batman 1 benim için klasiktir, Batman 2 de fena değildir.
Batman 3 ile seri aptallaştı bana göre. 4 ise rezildi.
İlk iki filmi Tim Burton yönetti, Michael Keaton oynadı, ancak 3 ve 4'ü Joel Schumacher yönetti diye olabilir mi? Hmm olabilir.
Bu film ise iyice laçka birşey olcak gibi. League of Extraordinary Gentlemen kokusu aldım. Catwoman'a hiç gitmez öyle birşey düşüncesindeyim.

Catwoman yine DC catwoman'ı. Ama zenci, ve adı Patience Philips. normalde Selina Kyle diye biliyordum ben.. İlginç.
9 cat woman var diyorlar, o zaman harbiden ilginç, birkaç Robin olması gibi birkaç de catwoman varsa DC'ye kafam girsin.. :-P
"Apparently Paitence Price is one of nine Catwomen (nine lives, get it?) in this generation, and Selina Kyle MIGHT be another. But no one knows for sure. "

Michelle Pfeiffer bence eski Catwoman olarak çok daha etkileyiciydi.
Şimdiki Catwoman Michelle Pfeiffer bana çok yapmacık geldi.
Giysisinin bazı yerleri yırtık, "kedi pençe izi" havası katmaya çalışmışlar.
Kulaklar çok komik, maske ise iğrenç
Giysisi ise "mankenlerin podyumda giydiği uçuk kaçık denemeler" duygusunu uyandırdı bana..
"Michelle Pfeiffer seems to be a lot sexier as Catwoman by showing less skin. The new costume just sucks"
benden başka bunu düşünen de varmış güzel..

"The line we're hearing is no. Catwoman is apparently an entirely new character...shy, introverted and inconfident Peter Parker...oops, sorry...I mean Paitence Price, who is bitten by a radioactive...oops, sorry, I don't know why I keep getting confused...brought back to life by a mystical cat goddess... "
Çok klişe kokan bir film. Halle Berry gibi "ünlüyse güzeldir, ünlüyse iyi rol yapar" mantığı hissettim. Ortalığı sarsıcak bir filmin olacağını zannetmiyorum..

Ne gariptir ki, bir çizgi romanın filmini yaparken (X-Men gibi) artık çizgi roman "geek"lerine kçlarını dönüyor millet..[signature][hline]Hastanız Willow!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

inanamıyorum ya, hollywood'da hangi dangalakları casting'ci yapıyorlar yüz milyonlarca dolar harcanan filmlere. hangi insan evladı düşünebilir halle berry'den cat woman olabileceğini? manyak olmak lazım yani. düşün, manyaksın. bak zorlama.. :-p

fragmana da tesadüf ettim, nerede michelle pfeiffer'ın muhteşem catwoman'ı (cidden süperdir batman return tim keaton biliyor işi, kadrosu da müthiştir christopher walken danny de vito filan) nerede bu ucuz imitasyon. yarabii o kostümü kim düşünmüş hele, catwoman değil bu hani cangıllı manyamış rus doktorun sevgilisi vardı ya, ona daha çok benziyor..

iğrenç, isterse güzel olsun gene gitmem. tv'de verseler de seyredeceğimi sanmıyorum, but gösterme filmi olur ancak bu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

"Aslında Batman3'te güzel olacaktı ama Joel Schumacher Val Kilmer ile kavga etmiş. Joel, Michael Keaton batman3 teklifini reddettiği için kızmış ve Val Kilmer'ın Batman karakteri hakkında kendi istediği sınırların dışına çıkmasına izin vermemiş" diye söylentiler var bilmiorum :D

İkisinin arasında bir sürtüşme yaşandığı röportajlardan bilinio da gerçek bu mudur bilemeyiz :D Halbuki konusu ve oyuncuları güzeldir 3. filmin.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin dandik olacağı şüphesiz de Michelle Phiffer' in bu yaştan sonra kedi kadından çok kedi nineyi oynaması daha mümkün olur herhalde. Kadın batman filminden sonra bayağı bir yaşlandı. Ayrıca zenci olmuş beyaz olmuş neden bu kadar takılıyorsunuz ki olaya. Her şey çizgi romalarda olduğu gibi olacaksa o zaman tüm karakterlere estetik de yaptıralım. Güzel oynadıktan sonra zenci olmuş beyaz olmuş farketmez. Halle Berry bence süper kadın gayet de iyi oyuncu. BU rolun gayet de güzel altından kalkar da ben hollywoodun bu filmin altından kalkabileceğinden emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ghald o zaman gandalf'ı da sidney poitier oynasaydı? esasa sadık kalınmayacaksa neden uyarlama yapılıyor ki? sıfırdan yaratsınlar yeni bir karakter. kıyafet benzemiyor, görünüş benzemiyor e nesi uyarlama o zaman bunun?

kingpin'i de michale clarke duncan'a oynatmışlardı işte aynı hesap. iriyarı ya, cilt rengi aynıymış değilmiş farketmez..

michelle pfeiffer oynasın demedik ama ona benzeyen yeni birinni bulabilirlerdi, halle berry mi kaldı birtek?

clark kent'i samuel jackson, peter parker'ı da will smith oynasın oldu olacak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de madem öyle o zaman tıptıp bezetsinler bari. Estetik yaptırsınlar ve direk karaktere benzesin.
Marvel sağolsun bütün çizgi romanlarında ırkçı bir tavır zaten sergilemiş. Büyük kahramanlar arasında hiç zenci yok nerdeyse. Hollywood biraz bunu düzeltiyor. Ayrıca gelebilecek tepkileri de önlüyor. Açıkcası Kingpin rolune de Clark Duncan cuk oturmuştu bence. Kalkıp da onu beyazlatsalar mıydı? Bence gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ghald öyle düşünürsen tolkien de ırkçı, hem güney afrika doğumluydu adam. kitaptaki tek zenciler mordor uşağı haradrim'lilerdi. peter jackson zenci elfler mi koysaydı bunu 'düzeltmek' için?

her tepki gösterilen filmi hatalı kabul edersen zaten filmlerin ve oyunların %90'ı filan hatalı. birileri ille birşeye itiraz eder. yok hamamcılar yürür yok sekreterler nümayiş yapar..

karakterin tıpatıp benzemesi başka, tümüyle alakasız olması başka. nürnberg mahkemesi'nde göring'i başka biri değil de brian cox canlandırıyorsa bunu ana maksadı ona benziyor olması. storm'u halle berry değil de milla jovovich canlandırsaydı mesela o mantığa göre?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Tolkien de ırkçı olabilir açıkcası bu konuda bir fikrim yok ama biri bunu iddia etse değil de demem açıkcası.
Neyse tekrar filmlere dönersek birebir aynı olmadıktan sonra bir deri renginin farkından rahatsızlık duyacak değilim. Çizgi roman severler herşeyin bire bir aynı olmasını istiyorlar. Tipler anı görüntüler aynı konu aynı vs. Ben bu kadar katı bakmıyorum olaya. Tabii ki zıvanadan çıkmış bir konu da istemem ama ufak tefek modifikasyonlara da kıllanacak değilim. Bir deri rengi benim için çok da önenmli değil. Tabii zevk meselesi. Ben filmin film olarak kalitesine bakarım. Gerisi fasa fiso.
Sosyal ağlarda paylaş

deri rengi diil mesele. benzemesi lazım. esinlendik yazsınlar başımla beraber. ama eğer o çizgiromanın filmi çekiliyosa, o zaman o çizgiromana benziycek aga. bu budur yani.

hele o kingpin hiç hiç olmamıştı bence. adam tam öküz gibi duruyodu. nerde kingpinin coolluğu nerde Clark Duncanın mallığı. adam kabadayı diil. işadamı. çok rüküş olmuş diyoruz ve geçiyoruz petek dinçöze.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
Sosyal ağlarda paylaş

marvel'a ırkçı diyorsunuz ne güzel..

x-men ekibinde adamlar her milletten birer mutant almış, hepsini de kahraman yapmış.
collossus rus, nightcrawler alman, storm (zenci storm) afrikalı mesela..

filmleri sux, o ayrı..
Kabadayı ve cesur Wolverine gitmiş, yerine cool ve korkak wolverine gelmiş,
Zeki lider cyclops gitmiş, yerine aptal ve pısırık cyclops gelmiş..
Hele sabretooth ve yuriko ile karşılaşmasında, adamların wolverine ile ölümüne düşman olmaları lazımdı, tek bir ayrıntı geçmedi bunlar hakkında..

Hadi daredevil biraz ç.r. hissi uyandırıyor diyelim, onda da Zenci Kingpin olayı vardı..

Ç.R. fanatiklerine sırtlarını dönüyorlar derken bunları kastediyorum..[signature][hline]geek
Sosyal ağlarda paylaş

ghald uyarlama ne demektir? elbette deri rengi de, saç rengi de, hatta siması bile benzeyebiliyorsa benzeyecek..

ama madem öyle diyorsun, seni zenci elflerinle başbaşa bırakıyorum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Zenci kavramı yada siyah ırk insanlara mahsustur. Başka bir ırkda zencilik mümkün değildir. Ama bizyine de hiç zenci elf gormedi değiliz. Dungeons and Dragons' ı seyredenler bilir.

Bu arada uyarlama demek yonetmenin asıl kaynak ile ilgili yorumudur. Neden Romeo ve Juliet de neden kılıç değil de silah kullanılıyor diye sormamamızın nedeni uyarlama olmasıdır.
LOTR de herkes kitaplarla uyumsuzluklarını tartışırken eleştirmenlerin 5 yıldız ermesinin nedeni LOTRnin de uyarlama olmasıdır.

Ayrıca o tüm filmlerin konusunu da marvel yazıyor oyuncu secimini de yonetmen secimii de kendisi yapıyor. Hollywood dan cok marvela kızın. Parayı katlamak için cizgi roman ruhunu oldurdugu için taşlayın bence marveli

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 01 Haziran 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

romeo ve julyet uyarlama değil yorumdur. kavram kargaşasına girmeyelim. :) uyarlama asla sadık kalmaya çalışarak yapılır. onun için mesela troyun sonuna "inspired by" koymuşlar. esinlenilmiş yani. uyarlama nasıl yapılır görmek isteyen otomatik portakal izlesin.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
Sosyal ağlarda paylaş

"Ama bizyine de hiç zenci elf gormedi değiliz. Dungeons and Dragons' ı seyredenler bilir"

işte ben de seni o filmle başbaşa bıraktım zaten. ejderhalar var ama iguanadan zeki değiller mesela, dediğin serbest yorum sonuçta.. :)

bunun dışında miyamoto-san söylemiş söyleneceği.. :-p hai![signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...