Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Kürt Kebabı" krizi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya iyicene gaza gelmişler ya da birilerini gaza getirip huzursuzluk veya iç savaş çıkartma amacındalar. kendini solcu sanan ırkçı kürtçülerin bi yansıması mı oluyor bunlar noluyo bu saçmalamışlar resmen..

ayrıcana AB de hafiften akıllanmaya başladı okumanızda yarar olabiler;
http://www.milliyet.com.tr/2005/09/17/siyaset/siy01.html[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Eylül 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kürt değilim türk - kürt tartışmaltına, ülkeyi bölmek isteyenler kafam enjekte olsun..

ayrıca kebaba da laf etmeyin hele çi köfteye hiç[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
Bunları yapıyorlar sonrada " vay efendim ayaklandılarda dövdülerde"
Yaparsan yaparlar.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 17 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
kaçıp gitmek istiyorum şu ülkeden ya
bi isveç norveç veya ingiltere'ye yerleşmem en büyük hayalim

inşallah gidersin.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
Yekta Güngör Özden zaten soylemis, tepki cok sert. evet bi tepki gerekiyo ama boyle cozum olmaz.

bu arada o ergenekon muhabbetinde bir miktar nasyonel sosyalistlik sezdim... su adamlara da solcu demiyolar mi...

bi de seye guldum, dergide deniz gezmisin fotolari vs cumlesine. adamlar kendilerini tamamen soyutlamislar, sanki yabanci bi ulkede haber yapiyolar... ulan Turksolu iste...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 17 Eylül 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
""3 Ekim'de müzakerelerin başlaması konusunda iyimser değilim" diyen Duff, Diyarbakır ve diğer bölgelere "otonomi" verilmesini önerdi. Atatürk için, "Bu eski liderin fotoğrafları kamu binalarından indirilmeli" dedi."
bu ne ya
Mesaj tarihi:
Bu ne ya ? İç savaş başlatmaya çalışmışlar kendi çaplarında .

Türk üremelidir demiş . Ürenmiyor mu böyle orayı çakamadım ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
adamlar bilmemkaçsene önce aya çıktılar bunlar 3000 sene öncede yaşıyo bu davarlar üresinler Allah hayvanada üreme yeteneği vermiş ama insan olan düşünebiliyo sadece
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 17 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
kaçıp gitmek istiyorum şu ülkeden ya
bi isveç norveç veya ingiltere'ye yerleşmem en büyük hayalim

Bir hafta sonra ingiltereye gidecem 1 yıl kadar kalıcam ama gidip te dönmemek var dimi :D:D:D:D:D
  • Yeni Oluştur...