elektrot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@nvid~632153,00.asp Yazan arkadaş işi epey çığrından çıkarmış yav, bazı yerleri de komik olmuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 17 Eylül 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya iyicene gaza gelmişler ya da birilerini gaza getirip huzursuzluk veya iç savaş çıkartma amacındalar. kendini solcu sanan ırkçı kürtçülerin bi yansıması mı oluyor bunlar noluyo bu saçmalamışlar resmen.. ayrıcana AB de hafiften akıllanmaya başladı okumanızda yarar olabiler; http://www.milliyet.com.tr/2005/09/17/siyaset/siy01.html[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Eylül 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 O değilde bu herif ne diyor ya? Atatürk'ün Resimlerini İndirin[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abartmış + saçmalamışlar.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kürt değilim türk - kürt tartışmaltına, ülkeyi bölmek isteyenler kafam enjekte olsun.. ayrıca kebaba da laf etmeyin hele çi köfteye hiç[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Slat, 17 Eylül 2005 11:31 tarihinde demiş ki: O değilde bu herif ne diyor ya? Atatürk'ün Resimlerini İndirin yok artık ali sami[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o adamada ayrıyetten bir sie! diyesim geldi. Keşke bunlarla yüzyüze konuşabilsek.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi ölsün o Duff.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Solcu adam öyle aptal bir laf etmez Ben de okudum o yaziyi ilk basta bi sasirdim sonra adamin sarkastik yazdigini düsündüm valla[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "Artan her bir Türk bebesi, bizi Ergenekon’dan çıkartacak bir kurtarıcıdır." Oldu[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bunları yapıyorlar sonrada " vay efendim ayaklandılarda dövdülerde" Yaparsan yaparlar.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Vercekler bunları benim elime. Uff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kaçıp gitmek istiyorum şu ülkeden ya bi isveç norveç veya ingiltere'ye yerleşmem en büyük hayalim[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 McDonalds’lar ne kadar tehlikeli ise mhhzzzz[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Dextra, 17 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki: kaçıp gitmek istiyorum şu ülkeden ya bi isveç norveç veya ingiltere'ye yerleşmem en büyük hayalim inşallah gidersin.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yekta Güngör Özden zaten soylemis, tepki cok sert. evet bi tepki gerekiyo ama boyle cozum olmaz. bu arada o ergenekon muhabbetinde bir miktar nasyonel sosyalistlik sezdim... su adamlara da solcu demiyolar mi... bi de seye guldum, dergide deniz gezmisin fotolari vs cumlesine. adamlar kendilerini tamamen soyutlamislar, sanki yabanci bi ulkede haber yapiyolar... ulan Turksolu iste...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 17 Eylül 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ""3 Ekim'de müzakerelerin başlaması konusunda iyimser değilim" diyen Duff, Diyarbakır ve diğer bölgelere "otonomi" verilmesini önerdi. Atatürk için, "Bu eski liderin fotoğrafları kamu binalarından indirilmeli" dedi." bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Rezil Faşistler acınacak durumdalar [Bu mesaj Anodhen tarafından 17 Eylül 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bu ne ya ? İç savaş başlatmaya çalışmışlar kendi çaplarında . Türk üremelidir demiş . Ürenmiyor mu böyle orayı çakamadım ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 adamlar bilmemkaçsene önce aya çıktılar bunlar 3000 sene öncede yaşıyo bu davarlar üresinler Allah hayvanada üreme yeteneği vermiş ama insan olan düşünebiliyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kurt murt bilmem ben kebap yemen turk olamaz . elit sosyalist milliyetci diye bir sey mi olur ? olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Dextra, 17 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki: kaçıp gitmek istiyorum şu ülkeden ya bi isveç norveç veya ingiltere'ye yerleşmem en büyük hayalim Bir hafta sonra ingiltereye gidecem 1 yıl kadar kalıcam ama gidip te dönmemek var dimi :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aklın varsa dönmezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar