ad3m Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Asphodel, 15 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: eskidende dedim yine diyorum oynamayan gelin yerim dar demiş... +1 Nede güzel istekleri var şu ally insanların hehe.Kimi shield ı gitsin kimi caster mailmi giyer kimi windfurry gitsin kimi shock gitsin kimi purge gitsin... Ne güzel ya(!) Paladinde cloth giysin 2h kullanamasın sadece heal atsın auraları ve balonu olmasın heart stone atamasın.Partye giremesin bunlar olsun bizde shamana olacaklara razıyız... Güldürmeyin insanı oynayın oyununuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hayır eb anlamadığım nokta şu.hep nerf shaman hep nerf shaman. kimnse dönüpte paladine bakmıyor, adamlar da öyle yada böyle caster, PLATE giyiyor. HEAL atıyor. INVUL oluyor, AURA ları var, yanılmıyorsam 10 yarddan STUN yapıyor, üstününe bide utanmadan hammer of wrath die bişi eklediler adam vurdu bugün sinirden deliye döndüm 30 yardttan bi nevi execute yapıorlar. hala shaman nerf shaman nerf.. insanları anlamak olanaksız oluyor bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yeni bi konu açmak istemem ama hain pandaya katılıyorum! Nerf shaman diye sadece shamanlara odaklanıyorsunuz, oyunun dengelenmesi gerekn daha pek çok noktası var... Şamanlar bana gore o kadar da imba değil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 shaman la ilgili her topic in sonucu nerf shaman :) arada yukardaki gibi postlar oluyo shaman okadar da imba degil gibi keyfimizi buluyoruz dalga gececek konu oluyo..paladin i her class oldurebiliyo mu bi sekilde olduruyo shaman i olduremiyo konu kapanmıstır :)ilk defa bi oyunda bi class in resmen bu kadar guclu oldugunu gordum bu en cok ta kral olmak isteyen nebula zihniyetindekileri yaradı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 itiraf ediorum benim shamanım vardı arkın rogue la oyniyim dedim stealth evasion ve blind kullanmadm duel yaptım shamanla.duelden sonra ha....tir l.n onebiçim vurus naptın olm sen dedim bazı durumlarda cok imba oluo shocktan sonra windfury full crit gelince karsındakinin pek sansı olmuo sizede bunlar denk gelmiştir(HERKES BİR GÜN SHAMAN AÇICAK)[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ben de priest im le kalimdor-eastern kingdoms arasını asamla yarayım da geçin bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: HainPanda, 15 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: hayır eb anlamadığım nokta şu.hep nerf shaman hep nerf shaman. kimnse dönüpte paladine bakmıyor, adamlar da öyle yada böyle caster, PLATE giyiyor. HEAL atıyor. INVUL oluyor, AURA ları var, yanılmıyorsam 10 yarddan STUN yapıyor, üstününe bide utanmadan hammer of wrath die bişi eklediler adam vurdu bugün sinirden deliye döndüm 30 yardttan bi nevi execute yapıorlar. hala shaman nerf shaman nerf.. insanları anlamak olanaksız oluyor bazen.. "plate giyiyor" evet giydiğimiz plate oyundaki 5-6 sınıfın verebildiği spell damagelardan da koruyor "heal atıyor" evet lesser healımız priestinki gibi, greaterı da insta-cast atabiliyoruz talentla, NS var "invul oluyor" evet 45sn sürüyor, 1dk cd. 15sn açıkta geziyoruz sadece wc3 paladini gibi "auraları var" evet şamanın 4 totem diktiği gibi 4 aura birden açıyoruz "10 yarddan stun" evet stun atıyoruz, öyle bir dps var ki stundan çıkmadan kesiyoruz. 8sn sürüyor 6sn cd frost shock gibi "30 yarddan execute" evet mana harcamadan böyle instacast, %20 ihtimalle +655 dmg'li iki tane daha atıyoruz olur da ölmezse rakip diye.. yav şamanlar bu kadar ezikken denge olur mu hiç. paladinin shieldini bir de plateini vermeleri lazım ki başedebilsin, şimdi iki kişiyi kesiyorlar manaları bitiyor. yazık..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 shaman da paladin de overpowered değil. talentları pvpye donuk olan ve sağlam itemları olan paladinler gayet de güçlü oluyorlar pvpde. classlar arasında denge var sadece ufak birkaç bug ve değişiklik var onlar da her patchle geliyor zaten ufak ufak.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 NERF shaman[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 /LOVE Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Nasıl bir yaştır bitmedi gitti rofl :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 haha bu kadar çokmu çektiniz shamandan kerdeşim ne diyimki ben evet evet nerf shaman yeterki siz ağlamayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 MErak ettim şimdi. Full resto shaman ve full resto paladin karşılaşsa ne olur :) yanlarınada birer tane full prot warrior versek? 2 vs 2 ?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Her türlü klasla duel yaparken kendimi helak ediyorum, bu oyunu bıldıgımıde idda ediyorum ama şu samın dedigi shamanı bi göremedim. Ben herkezi kesiyorumda nasıl kesılıyorum bu kadar ubersem..Sam yazılarını okuyorum Shaman'ı kompleks yapmışsın farkında degilsin..Bende 12 sn ınvul balon, hiç yoktan bır anda gelen execute, oyunda birinci sıradaki armor, inanılmaz dmg absorbu, saçma sapan soc critleri, sıfırdan full hp + mana vs vs uzatırım ama aglamıyorum. Kendimi ve karakterimi bu kadar ezmem, oyunumu oynarım.. [Bu mesaj TheFury tarafından 17 Eylül 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla keşke sadece ben diyor olsam ama bu konuda genel bir konsensüs var, ken sfa3'te neyse wow'da şaman o.. :-p aduket de var, taktakduket de var, şoryuken de var. yok yok..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Sam, 17 Eylül 2005 04:51 tarihinde demiş ki: valla keşke sadece ben diyor olsam ama bu konuda genel bir konsensüs var, ken sfa3'te neyse wow'da şaman o.. :-p aduket de var, taktakduket de var, şoryuken de var. yok yok.. Sizi zaten top toplayıcı olarak koymuşlar oyuna ne kadar da acınacak haldesiniz bak ağladım :'( *lol der geçer* buff all ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar