toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet arkadaşlar ek$isözlüğün dergisi ayın dün piyasaya sürüldü. Bugun aldım daha baştan kırı geçirdi beni. Size de şiddetle tavsiye ederim. 8 sayfalık saman kağıdına baskı gazetenin beni koparan ilk noktası da şu: Logo'nun altında ekşi sözlük'ün haftalık yayın organıdır. yıl:1 sayı:1 dakka:1 gol:1 fiyat:1 YTL :D direk iptal oldum ben[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kesinlikle çok güzel bir dergi olmuş. Emeği geçenleri tebrik etmek lazım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bizde çıkaralım :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: toggie, 16 Eylül 2005 18:23 tarihinde demiş ki: .... Logo'nun altında ekşi sözlük'ün haftalık yayın organıdır. yıl:1 sayı:1 dakka:1 gol:1 fiyat:1 YTL :D .. eheuha güzelmiş:lol:merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o kadar kolay değil... adamların bir kere oturmuş bir jargonları var. klişeleşmiş söylemleri var. bizde ne var? 'kafam girsin', 'hepi pörtlek'..ne yaratıcı..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 iyi para kazanırlar garip bi iş yaz yaz yaz adam vursun voleyi =) gerçi adamın aklına gelen birşey sonuçta fikiri ve para kazanması en doğal hakkı bizde olsa olsa ayar vermeleri yazarız türban,pkk,ermeni üzerine doldururuz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ekşisözlük ve yazarlarına karşı antipatim, önyargım olsa da alınması ve bir kez bakılması lazım derim. sonuçta türkiye'deki en ünlü internet topluluklarından birinin çıkardığı dergi. Not: bu antipati ne merem bir kelimeymiş. anti-pati. sensin la anti..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 güzel oldugunu tahmin edebiliorm... bide tavsiye ediorm belki eden olmustur ama. ekşi sözlük sitesinde ateist cehennemde tanrıyla karşılaşınca muhabbetini okuyun koparıyo...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: bLackcha0s, 16 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: iyi para kazanırlar garip bi iş yaz yaz yaz adam vursun voleyi =) gerçi adamın aklına gelen birşey sonuçta fikiri ve para kazanması en doğal hakkı bizde olsa olsa ayar vermeleri yazarız türban,pkk,ermeni üzerine doldururuz ne güzel di mi..o konular 'bizimle' anılıyor zaten türkiye'de. Türkiye'de kaç kişinin paticik'ten haberi var? Marka olmak o kadar kolay mı? Hem bu bahsettiğin konular ciddi konular. Bunlar hakkında yazı yazabilecek - bir basın organında - birikime sahip olan insan sayısı çok az.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bizim buralarda satan yok anasını satiim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 birazdan alıcam[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: ekşisözlük ve yazarlarına karşı antipatim, önyargım olsa da alınması ve bir kez bakılması lazım derim. sonuçta türkiye'deki en ünlü internet topluluklarından birinin çıkardığı dergi. Not: bu antipati ne merem bir kelimeymiş. anti-pati. sensin la anti.. katılıyorum. bende ilk sayıyı sırf merakımdan alacağım. yoksa ekşi sözlüğü pek sevdiğimi söyleyemem.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla bulanlara tekrar tavsiye ediyorum burçlar bölümünü okuyun yerlere yatarsınız inanılmaz güzel olmuş. balık burcu için yazılanları örnek olsun diye buraya da yazıyorum. Lüfer mevsiminin başlaması ile birlikte kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Marmaradan Ege'ye seyahatler beklenebilir. :D dagıldım ya ben edit// ayrıca vatan gazetesinin rockncoke hakkında yazdıgı yazı ile de dalga geçilmiş. bir kez daha kacırmayın diyorum dergiyi. [signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! [Bu mesaj toggie tarafından 16 Eylül 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 en azından bir kere bakılmalı..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hiç bakmadım daha, 1ytl 8 sayfa için çok pahalı bence. Bir de espriler bu konudan takip ettiğim kadarıyla fazla özensiz, cıvık ve basit kalmış..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende tebrik ederim valla. çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fena olmamistir muhtemelen.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla burda yazdıgım için oyle olmustur. dergiyi alıp okudugunda farklı oluyo. benim gorusum[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 8 sayfa değil 16 sayfa, içeriği daha çok dergiyi hazırlayan grubun elinden çıkmış. dergi gayet güzel ama daa güzel olabilirdi gibi bi his var içimde =][signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 beni en cok yaran haber şuydu: "Arkadaşını aslan yerken mal mal bakan zebra itiraf etti: 'Ben onları şakalaşıyorlar sanmıştım! ' "[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bakalım bir kere alacağım güzelse penguen aldıkça onu da alırız ama şimdi harbi 16 sayfa 1 ytl biraz iddalı olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bizim fıstık atmamız ünlü[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bende baya beyendim güzel olmus baya hos.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Rewendor, 16 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Hiç bakmadım daha, 1ytl 8 sayfa için çok pahalı bence. Bir de espriler bu konudan takip ettiğim kadarıyla fazla özensiz, cıvık ve basit kalmış..? penguen de 16 sayfa.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar