Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ek$i dergisi çıktı

toggie

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar ek$isözlüğün dergisi ayın dün piyasaya sürüldü. Bugun aldım daha baştan kırı geçirdi beni. Size de şiddetle tavsiye ederim.

8 sayfalık saman kağıdına baskı gazetenin beni koparan ilk noktası da şu:

Logo'nun altında
ekşi sözlük'ün haftalık yayın organıdır. yıl:1 sayı:1 dakka:1 gol:1 fiyat:1 YTL :D

direk iptal oldum ben[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama |
dark forter // god forgives. i do not!
Sosyal ağlarda paylaş

iyi para kazanırlar

garip bi iş yaz yaz yaz adam vursun voleyi =)

gerçi adamın aklına gelen birşey sonuçta fikiri ve para kazanması en doğal hakkı

bizde olsa olsa ayar vermeleri yazarız türban,pkk,ermeni üzerine doldururuz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ekşisözlük ve yazarlarına karşı antipatim, önyargım olsa da alınması ve bir kez bakılması lazım derim. sonuçta türkiye'deki en ünlü internet topluluklarından birinin çıkardığı dergi.

Not: bu antipati ne merem bir kelimeymiş. anti-pati. sensin la anti..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 16 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
iyi para kazanırlar

garip bi iş yaz yaz yaz adam vursun voleyi =)

gerçi adamın aklına gelen birşey sonuçta fikiri ve para kazanması en doğal hakkı

bizde olsa olsa ayar vermeleri yazarız türban,pkk,ermeni üzerine doldururuz

ne güzel di mi..o konular 'bizimle' anılıyor zaten türkiye'de.

Türkiye'de kaç kişinin paticik'ten haberi var?

Marka olmak o kadar kolay mı?

Hem bu bahsettiğin konular ciddi konular. Bunlar hakkında yazı yazabilecek - bir basın organında - birikime sahip olan insan sayısı çok az.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Mum_Chamber, 16 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
ekşisözlük ve yazarlarına karşı antipatim, önyargım olsa da alınması ve bir kez bakılması lazım derim. sonuçta türkiye'deki en ünlü internet topluluklarından birinin çıkardığı dergi.

Not: bu antipati ne merem bir kelimeymiş. anti-pati. sensin la anti..

katılıyorum. bende ilk sayıyı sırf merakımdan alacağım. yoksa ekşi sözlüğü pek sevdiğimi söyleyemem.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

valla bulanlara tekrar tavsiye ediyorum burçlar bölümünü okuyun yerlere yatarsınız inanılmaz güzel olmuş.
balık burcu için yazılanları örnek olsun diye buraya da yazıyorum.
Lüfer mevsiminin başlaması ile birlikte kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Marmaradan Ege'ye seyahatler beklenebilir.

:D
dagıldım ya ben

edit// ayrıca vatan gazetesinin rockncoke hakkında yazdıgı yazı ile de dalga geçilmiş. bir kez daha kacırmayın diyorum dergiyi.
[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama |
dark forter // god forgives. i do not!

[Bu mesaj toggie tarafından 16 Eylül 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 16 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Hiç bakmadım daha, 1ytl 8 sayfa için çok pahalı bence. Bir de espriler bu konudan takip ettiğim kadarıyla fazla özensiz, cıvık ve basit kalmış..?

penguen de 16 sayfa.[signature][hline]valandil ownz j0o!
FAQ you.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...