Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstemeye gelene kızlar neden kahve yaparlar?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Bu damada verilen bir mesajdır ve yer yer çok çeşitlilik gösterir. İşte bu kahve sunma geleneği ile damada verilmek istenen mesajlardan örnekler: "Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra kıçını devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!" "Bu sana yapıp yapacağım son kahve. Doya doya iç. Evlendikten sonra sen yapacaksın ben içicem. Hele bir köpüklü olmasın, anyayı konyayı göstericem..." "Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. İşine gelirse..." "Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre." "Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm..."

Kaynak : Mail[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
XÆ®ø Down BloG
Sosyal ağlarda paylaş

Burada bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Kız istemeye gelene nescafe yapılmaz. Türk kahvesi yapılır. Konu başlığında Türk kelimesi eksik. Yanlış anlamalara yol açmaması için bu uyarıyı yapmayı gerekli gördüm.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki:
Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Utku da kimden aldı acaba ?

paradoks işler bunlar geçen gün Gülse Birsel yazmış

Gülse Birselin h.sonu yazısı aynen (isimler bile değiştirilmeden) başka gazetede çalışan bir kızın köşesinde çıkmış =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

@elektrot

Akşam akşam adamı dellendirmeyin. İmzası vardıda biz mi koymadık. Töbe töbe ya. Ulan insanlarla bişeyler paylaşalım dioz biri çıkıp tşk etcene üstüne bide laf işitioz. Harbi iyice bozuldu buraları.

[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
XÆ®ø Down BloG

[Bu mesaj Xaero tarafından 15 Eylül 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya hocu lafım sana değil, sana gelmeden önce kimbilir kaç kişiyi dolaştı o mail. İlk yazan işgüzarlık yapıp anonim gönderiyor.
Emeğe saygı, ve bunu derken tekrar söylüyorum lafım sana değil.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 15 Eylül 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Kim yazdıysa yazmış bence çok dandik bi yazı

+1
ayrıca soruna cvp veriim;
adettendir ;)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Yok o şey diye yaa şimdi kızlar eğer gelen adayları beğenirse kahveyi özene bözene yaparlar ki gelenler de onu beğensin alsınlar diye

Eğer gıcık kaparsa da kahve üstte yazılan mesajı taşır , içine bilimum baharat, tuz, özene bözene koyulur:D
(Bunu da biyerde okumuştumda nerdeydi:D)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

boş işler bu işler,kahvenin verilme sebebi tamamen gelenek ve görenekten gelir.nası eve gelen birine birşeyler ikram edilirse ki bu gelen senin kızını alacak kişiyse tabiki birşey ikram edilcek büyüklerimizde bunun başında kahveyi ön görmüş,ama ben börek de getirmeyen kızı almam mesela o ayrı konu[signature][hline]I'm back :p
Sosyal ağlarda paylaş

türk kahvesini hiç sevmem nolcek şimdi :P hatta o isteme muhabbetine de kılım yaw. yaparsam anca etrafımdakiler istedi diye olur.. aksi miyim neyim :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 15 Eylül 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...