Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msnde engelliyenledigini..

blackxR

Öne çıkan mesajlar

paticik forum arama - konu başlığı : engel - ara

sonuç: Sadece bir tanesi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

siteye miteye hiç gerek yok.

Araçlar -> Seçenekler -> Gizlilik

Burada izin verilenler listesinde silip silmediğini öğrendiğin kişinin nickine sağ tık. Eğer "Sil" seçeneği aktifse seni silmiştir. Yalnız email adresi görünüyorsa seni daha listesine eklememiş olabilir. Bunlarda da "Sil" seçeneği aktiftir.[signature][hline]yegyee !
Sosyal ağlarda paylaş

blockstatus de şifre soruyo zaten kıllandırdı beni , bence değiştir meğiştir bi şey yap ..
passaport.net in vardı böyle bi şeyi onu kullanın en kötü şifre soran[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiçbi zaman şifremi başka sitelerde girmem. blockstatus'ta da zaten status check'e bakmak için sadece mail giriyosun. Yani engelleyip engellemediğini o şekilde anlıyosun başka seçenegin yok. Mailini yazıyosun sonuc online olarak gozukuyor ve senin listende de offline ise bu insan, seni blocklamış demektir. Ama ben kendi mailimi yazdım offline gözüktüm, online olmama ragmen. Yani çalışmıyo site bozuk :)

Sifreni vermen gereken yer ise seni listesinden silmiş mi silmemiş mi onu gosteriyo onun için de şifre girmeye falan gerek yok yukarda tremere acıklamıs nasıl ogrenebileceginizi.

@black: msn id = mailin[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

VAY BE 49 KİŞİ ENGELLİYELEDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOK BOZULDUM ROFL.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı gır msn'e sora ARAÇLARA gir ordan en altta SEÇENEKLER e gir.orda msn listendeki isimler var.süphelendiiğin insanların ısımlerıne SAĞ tıkla.eger SİL aktif ise seni silmiştir demektir.sende onu sil kurtul =)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya girin siteye kısa yoldan öğrenin.
Bak blackhaos.

[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]
Aha bu kadar.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³

Sosyal ağlarda paylaş

insight senıde hep kızlar engellemiş be? güzelarzu falan asfasfasdasf. sansür yapıonda sağdakileride yapsaydın keşke[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

:) Janım o kadarda olsun heh.
Çoğusu zaten arkadaş tavsiyesi. Orada bi tane ecnebi hatun var yanarım yanarımda onun engellediğine yanarım :(
Ne karıydı bea.

Offf ulann :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...