AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ünlü tiyatrocu Pekcan Koşar, Yalova'nın Çınarcık İlçesi'ndeki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bir süredir Çınarcık İlçesi'nde yaşayan ünlü tiyatro sanatçısı Pekcan Koşar, Faik Özkan Caddesi üzerindeki dairesinde sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Koşar, Milli Apartman'daki 2 numaralı dairesinde, eşi Selma Arısan'la birlikte yaşıyordu. Ünlü sanatçının ölüm haberini alır almaz, oğlu Itrı Koşar da Çınarcık'a geldi. 1935 yılında İstanbul'da doğan Pekcan Koşar, Güzel Sanatlar Akademisi'ni bitirdi. Tiyatroya Güzel Sanatlar Akademisi'nde amatör olarak başladı ve ilk defa Modern Antigone piyesinde sahneye çıktı. Küçük Sahne'de 1955 yılında, Çayhane piyesiyle profesyonel oldu. Oda Tiyatrosu'na girdi, Gong Tiyatrosu'nu kurdu. Engin Cezzar-Gülrizsururi Tiyatrosu'nda Arena, Kent Oyuncuları Tiyatrosu'nda oynadı. Kadıköy Özel Tiyatrosu'nu kurdu. Film de çeviren Koşar, televizyon filmlerinde oynadı ve filmlerin seslendirilmesinde çalıştı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm tiyatro camiasına baş sağlığı diliyorum. Merhum Türk tiyatrosunda bir kilometre taşıydı, yeri asla doldurulamayacak... Işıklar içinde yatsın..:([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFANModeratör Insight ¹³
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm tiyatro camiasına baş sağlığı diliyorum.[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tüm tiyatro camiasının başı sağolsun[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 rahmet dilerim[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mekanı cennet olsun...[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 allah rahmet eylesin[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :( kötü yaa :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i]
Head Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 allah rahmet eylesin. iyi ve başarılı bir tiyatrocuydu.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Başımız saolsun . Çok büyük bir kayıp gerçekten .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 başımız saolsun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Aradhell, 16 Eylül 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm tiyatro camiasına baş sağlığı diliyorum. [signature][hline]Biter!
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Yakınlarına da Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyorum.[signature][hline]Malkoçoğlu, 9 Mart 2005 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim forum? Üyeliğe ödediğim avuç dolusu paraya yazık. Kaliteli konular tartışın. Attırmayın benim sigortalarımı. Hizaya gelin. Muma çeviririm hepinizi.
Öne çıkan mesajlar