Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adidas'ın yeni reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son derece güzel nike la birlikte hep güzel reklamlar yapıyolar. İzlemeye devam[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
bunların kamera arkalarını gosterdıler de bı ara butun hayallerım yıkıldı herıflerde top mop yok öle koşuyolar anca aglamaklı oldum ya[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
Abi isterse koşmasınlar perdearkasında sonuçta biz o görselliği tadıyoruz dimi ? Evet...
ama nike'ın reklamları daa çok seviommmm[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
çok hoş reklam

adidasla nike arasındaki rekabet reklamlara da yansıyor doğal olarak[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
izledim şimdi.
ilk tepkim "öeh" oldu.
ikinci tepkim "paticik'te bunun topic'i vardı girip ona mesaj atayım" oldu.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
evet reklam super ama zaten o reklamı baska turlu baska turlu yapmassın dimi ama o reklamda ki favori insan Kaka orası da ayrı bişi :)[signature][hline]...We Be Burnin...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 08 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Samurailerden altın bi topun çalındığı nike reklamı vardı... o en güzel reklamdı şimdiye kadarki bence[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
en güzel reklam bence kolezyum gibi yerde güneş tutulması olurken iblislerle yapılan maçtı.way anasını demiştim hehe.
bir de bi reklam vardı, adidas ya da nike ın hatırlamıyorum. ama hansisinki ise rakip olanınkinden ayakkabı giymiş biri çölde çooook uzun mesafeler koşuo böyle onu gösterio. reklam sonunda ise adamla birlikte koşan kameramanın ayağındaki diğeri olduğu görünüo falan. oooooooof of ne koymuşlar dediydim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
oynayanlar kim reklamda? tanıyamadım bir iki kişiyi.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
hakkaten süper bi reklam ya...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
Bi de Kaka,Zidane,Beckham,Kahn'lı bi reklam vardı.Sonunda Beckham 90a takıyodu cok severim ben onu[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
Reklam çok hoş.
Ama piyasa nike'ın elinde herzaman.

Hatta bi yerden duymuştum adidas - reebok ile birleşicekmiş nike'ın usa'daki egemenliğini ele geçirmek için.[signature][hline]
Hö ?

• Yeni Oluştur...