Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim bu kadar şerefsiz olabilir ki??

Mille

Öne çıkan mesajlar

Düşünsenize birisi sizin sevdiğiniz kıza hemde uzun bişi düşündüğünüz kıza ve bunu bilerek kutay başka kızlara asılıyo diyor şimdi ne yapayım ben ben kimseye karşı daha önce bu kadar güçlü duygular hissetmedim nasıl bir dfelikanlılık anlayışıdır bu ya öldürcem çocuğu nasıl yaparr bunu ya.....[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün eski kız arkadaşım yüzünden bir adamın kafasını alıp duvara vurmak geldi içimden . Ama adam mezun oldu . Ben yerinde olsam bahsi geçen beyfendiyi çok güzel tokatlardım mesela .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü birşey... Başıma gelmişti ama dövmemiştim o çocuğu, sadece beddua ettim ve mükemmel bir şekilde tuttu bedduam.
Şu an çocuk Avusturalya' da, kızı anlatmama gerek yok zaten.(O daha beter oldu)
Hiç buluşma bu işe bence içine at gitsin, kavgayla birşey olmuyor...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 14 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sende ona yap ya da aynısından bir tane .
Ya müsil . Hem fiziksel hem psikolojik yara işte . Okulda altına etmesine ramak kalmış bir insan . Hatta şöyle yap . Müsille içkisini . Derse girecek hocaya da şöyle bir şey de : Hocam xy bugün lise 1 lerden bir kızla buluşmak için sizin dersinizden çıkmaya çalışacak . Benim söylediğimi söylemeyin lüfen .

Bu durumda zavallı küçücük fıçıcık arkadaşımızın bağırsakları kahverengi alarm verdiğinde yerinden kalkıp tuvalete gitmek isteyecek ama hoca da kızla buluşacağını düşündüğü için izin vermeyecek .

Pes . Ben bunu yapayım birine .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı geçen senenin başında benim başıma geldi..sınıfta çok hoşlandıgım bir kız wardı ve onu yakın sandıgım bi arkadasıma söledim.. o da dedi sen merak etme ben senin için konusurum fln dedi..ertesi gün de bana biz çıkıyoruz demez mi..
tepem attı ama çocuga hiç bişi yapmadım..ama hala da gördügüm zmn midem bulanır ondan..oda bunun farkında ztn bakışlarımla cezasını weriyorum..yada sözlerinle dalga geçerek..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

Olm dövüpte napcak?Kızla çıkmaya devam etcek bu bir,bu sefer oda adam toplayıp buna salma durumları olcak bu iki,sevdiin kız senden nefret etcek buda üç[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Sosyal ağlarda paylaş

Kafa göz Allah ne verdiyse dalarım. Kız milleti kavga eden adamı sevmez derler ama yalandan öteye gitmez bu laf. Kız milleti kendini koruyan ve kendini güvende hissettiği kişinin yanında durur. Eee sen bu cocugun demekki kafasını gözünü yarıcaksın ki kızda senin ona karşı ciddi olduğunu görsün. Aranıza giren kişiyi affetmiceni görsün.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
XÆ®ø Down BloG

[Bu mesaj Xaero tarafından 14 Eylül 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 14 Eylül 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
said:
Loli-pop, 14 Eylül 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
ztn bakışlarımla cezasını weriyorum..yada sözlerinle dalga geçerek..

tam züğürt tesellisi olmuş bu da.
eşek sudan gelene kadar döveceksin, başka yolu yok.

düşünmedim diil ama azının ortasına wurup nefessiz yerde kalmasına gönlüm razı olmadı..ztn kızdan da ayrıldı..artık bi geregi kalmadı...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

şey vardı bi de...
kız arkadaşım vardı 6 ay önce bizim okuldan.eski sevgilisi de bizim okuldaydı , mesaj çekiyodu "gel okulun arkasına gidelim" vs. bir sürü abuk şey.

çocukla konuşacaktım , kaçar oldu.msn'imi haxorladı , geri aldım yine konuşmaya çalıştım yine kaçtı.tartaklamak da istemedim , adam gibi oturup konuşalım dedim ama bi türlü kısmet olmadı.sonra da ayrıldık.kızla.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peynir, 14 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
Cüsseli bir insan değilim. Eğer bir yamuk olursa öldürmeyi bile aklımdan geçiriyorum.

Değer mi?..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...