Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl ama:)

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

Kaçıncı söyleniş daha önceden açıldıgı bilmiyorum ama millet halen bu daha önceden açılmış deyip duruyor,ben de ona cevap verdım zaten;hoş bir şeymiş yeniden gündeme gelmesi güzel olldu dedim yannış mı yapmışım acaba...
birinciye dogsun,ikinciye de 3. şıkkı seçtim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 13 Eylül 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
hehe yanlış hesap , 3 kör 2 sağır 1 zihinsel özürlü toplam 6 çocuk var , 8 yazmışlar uhuh. :9

ben Beethoven'ı öldürdüm , Roosevelt'i seçtim.içen adamın kafası çalışır. :P

heuaheuahuae koptum ya :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chitzkoi, 13 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
said:
fede, 13 Eylül 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
evet yine de 3 aday hitler diyorum

hitler iyi adamdı be yazık ettiler adama

Bu hitler sempatizanlığı son yıllarda özellikle Türkiyede coştu farkındamısınz?

hitleri tanıyıp sempatik bulmamak çok zor

bravo[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bu hitler sempatizanlığı nedir yarabbim? patiyi faşolar mı bastı nedir?
acaba hitler yahudileri değilde milyonlarca türkü kamplara kapatıp öldürseydi, aynı sempatiyi burada görebilecek miydik?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 13 Eylül 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
bu hitler sempatizanlığı nedir yarabbim? patiyi faşolar mı bastı nedir?
acaba hitler yahudileri değilde milyonlarca türkü kamplara kapatıp öldürseydi, aynı sempatiyi burada görebilecek miydik?

görmeyecektik tabiki.ama türkleri kamplara kapatıp öldürmemiş o yüzden sorun yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

hitleri başkan seçtim. cevabı olsa bile yine hitleri seçerdim. seviyorum abi adamı[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam kürtaj yaptırmadık diyelim Beethoven doğdu...

E iyide Beethoven da sağır deilmiydi:D

Bide kötü görünen birinin iyi olabileceği, iyi görünen birinin kötü olabileceğini vurgulamak amacıyla İyi aile çocuğu birini tanıtır gibi hitler i tanıtmışlar... E tamamda hitler bence kötü lider örneği biri değilki sonuç olarak ülkesinin amaçları için uğraşmış...
Çok ta takdir edilen birisi yani...

Yahudiler de tarih boyunca kaşınmış bi millet yani ne diyelim tarihin her sahnesinde kaşınıyolar:D Yani hitlerin yaptığı tabii ki iyi birşey değil ancak kendince haklı sebepleri vardır herhalde...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

- hitler belkide dunyanin gordugu en aptal liderdi . bir insan savasi kaybetmek icin gereken herseyi yapar mi ? hitler kadar komplekslerine kopek olacak kadar aptalsa yapar .

- vay salak, demek dunyayi 5-6 milyon yahudinin yonettigine inanmiyorsun ha ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Beethoven u oldurdum =/
2. i secerdim nedense pek sevdim ozelliklerini =PP

Yuh demek hitler bu kadar seviliyor...Eger yanilmiyorsam hitler delinin tekiydi ve alman askerleri onu kukla niyetine kullaniyordu gerci turkiyede hitlerin bu kadar sevilme nedenini tahmin edebiliyorum ama neyse....

[Bu mesaj Sylian tarafından 13 Eylül 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 13 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
HymnOfSnuk, 13 Eylül 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
hehe yanlış hesap , 3 kör 2 sağır 1 zihinsel özürlü toplam 6 çocuk var , 8 yazmışlar uhuh. :9

ben Beethoven'ı öldürdüm , Roosevelt'i seçtim.içen adamın kafası çalışır. :P

heuaheuahuae koptum ya :D

2 tanede normal olarak çocuk dogurmuş olabilir demi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hitlerin askeri zekası çok büyüktü.Öyle ki avrupayı 9 ay feth eden başka kimse olamazdı.
Alınamaz denilen Polonyayı 3 haftada feth etti fransaya kadar 2 ayda indi.

Peki neydi Hitleri mahveden ?

Hitler o kadar hırslıydı ki bu hırsının kurbanı oldu çünkü Ez geç taktiği yapıyordu.Arkasında bıraktığı askerlerinede güveniyordu.
Ez geç taktiği içlerde birçok düşman askeri bırakmaya neden oluyor ve bunlarda ileride toparlanıp alman askerlerine 2 taraftan saldırabilmeyi başarıyorlardı.
Eğer Hitlere komutanları ihanet etmeseydi.Belkide idealindeki Almanya yı şuan yaşatıyor olurdu.
Hitlerden o kadar korkuluyordu ki bu yüzden koyulan yasaklarla Almanya hala askeri üretim yapamıyor.

Hitler neden seviliyor?

Türkiye de çok büyük bir alman hayranlığı var.Belki bu yüzden olabilir.Çünkü Alman kültürüyle iç içeydik herzaman.Almanya ideal bir ülke gibi görülüyor.
Benim sevme nedenim bu değil.Almanları hiç sevmesemde Hitlerin zekasına ve kişiliğine gerçekten hayranım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 14 Eylül 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
Bu sayılanları Saddam ya da Stalin yapınca 'faşist, manyak diktatör' oluyor; Hitler olunca 'çok zekice'. Hehe ilginç bir yaklaşım.

Saddam ve Stalin farklı şekillerde başa geldiler ve halka benimsetemediler kendilerini.
Hitler böyle değildi Hitler savaş sırasında 7milyon Alman ı ücretsiz aylarca fabrikada çalıştırabildi.Halk bunu istedi.
Hitlerin çok kötü bir insan olduğuna inanmıyorum her devlet adamı gibi Halkını düşündü sadece yenilmek ve Halkının yahudilere teslim olmasını kaldıramadı ve İntihar etti.

Hitler Türk Sınırına dayandığında
"Türkler bize zaman kaybettirir zaten orayıda geçemeyiz" diyerek Rusya ya yönelmiş ne kadar gerçekçi düşündüğünüde görmüş olduk =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...