behran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yeni gelen instance Çok zor geldi ilk kez girdiğim iiçin ayrıca butun mobların 60+ elite olması , patrollerin 6-7 li grupla gezmesi hemde bi süre sonra spawn olmasıda tadı tuzu gerçekten Daha hakkara kadar bile gidemeden 3 kez wiped olduk.... bilmiyorum içinizde başaran varmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 allahsız blizz 3 kelam dur be bnen 60 olmadan herif 6 dungeon aciyo ulan 2 3 ay dur dinnen acma yeni bisi ben 60 oliyim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hahaha =) millet baymaya başladi her dk ony kesiolar sen bekle diosun, walla şöyle bi hafta girme bakalim kim kimi beklio sen lvl 30 ken arkadaşlarin 4o falan olurlar bi daha da yetişemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gurubashi bat rider denilen arkadaş %40 canı kaldığında intihar ederek aoe olarak 5k dmg vuruyor:) İlk turda 13 kişiyi indirdi tek başına. Halen High Priestess Jeklik i kesmeye çalışıyoruz 2.wipe tan sonra. Up coming next on Zul'Gurub Live!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Random gruplarla girmeyin, 3 gün saved oluyorsunuz.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 random sux zaten kimin ne halt ettigi belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hayir IF de LFM yapan salaklar var, uyarinda da noob falna diyorlar da, ondna dedim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ally lara ben karişmam, ally daki zihniyeti de anlamiş degilim zaten, ac köpek gibiler, 10 kişi toplanmişlar wpl de kuştan ineni kesiolar, sevap işlediklerini falan mi saniolar nedir. yahu kardeşim kestigin adam da en nihayeti oyunu oyniyan biri. ha bi de camp liolar o daha enterasan, bi de kacamiyalim diyemidir nedir, kuşcumuzu da kesiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Savaş kardeş bu savaş. Adamın ineni öpecek hali yok kesecek elbet. PvP serverı kaldıramayacaktın ise normal serverda oynayacaktın bizim gibi bak ne sinir ne stress :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 beğenmiyorsanız pve realmları işte orada.. pvp de yapıyorsunuz ama 'istediğiniz zaman'..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşlar ally galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bişi diycam sen şimdi 10 kişi bi yerde toplanip, gelen bi adami hurra 10 kişi kesip, sonra orda campliyip bi güzel, sonra da sonra da gidip kuşcuyu kesip sonra bi de bur bur diye takilmaya pvp mi diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hemide en bi ally :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gs-fb tartışması gibi "horde şöyle, alliance böyle" demenin hiç manası yok. pvp realmlarında her zaman çatışmayı başlatan taraf diğerinin hazırlıksız, az sayıda ya da daha güçsüz olmasından faydalanır. insan bu, birşey yapılabiliyorsa yapar. pvp sunucusunda char açmayı delikanlılık olarak addedip sonra "kuşçuyu kesiyorlar, bizi de kesiyorlar" demenin alemi yok..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya di mi, her nedense gecenlerde yeni bi adamla taniştim, adamin gnome warlock u varmiş, bu server da priest yapicam işte guild ariyorum mc de falan cok tecrubem var dedi, bizim serverdaki (BL) ally lari anlatinca da adam utandi, ally in böyle oldugunu bileydim en baştan undead warlock acardim dedi,, anlayiş meselesi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ne diyorsunuz ya siz gene burda sacma bir tartısma baslatmayın. Her iki taraftada bunları yapan adamlar vardır mutlaka. Mesela gece brd yapmaya giderken mc ye gelen 40 kisilik bir horde grubu ısrarla kovalayıp beni kesti. Gecenlerde enerjisi azken kesmedigim bir mage ben mob keserken arkadan dalıp kesti. Ha bunları yapan ally lerde vardır ama en az allyler kadar hordelar da var ve allyler sole diye bir genellemede tamamen sacmalık[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria [Bu mesaj soldier1905 tarafından 14 Eylül 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ah ah zaten bir ally bir de yunan'dan çekmediğimiz kalmadı. sütü bozuk hep bu ally'ların, karakter açtırmadan önce test yapılıyor haram süt emmişler mi hakikaten diye..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kuşçu :=))[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tabi canim genelleme yapmamak lazim, benim lafim bunu özellikle yapana, ha bi de ally sayisi daha fazla olunca ki, bi relm de bile horde un fazla oldugunu bilmiyorum, warsa düzeltin beni, ally da adam sayisi fazla olunca, tabi bunu yapan insan sayisi da fazla oluo olay bu, tabi adamlari da anlayişla karşilamak lazim, köpek sürüsü gibiler naapsinlar, bi allya 0.3 horde anca düşüodur o da gördügüne biran önce saldirmak istio digerleri yetişmeden =) ben en baştan ne acicaktim, betada falanda ne oynadim, baktim ortalik ana baba günü gibi dedim burda oynanmaz, ud olalim. bi sene sonra falan da cogu insan bu yüzden horde a gecicektir. o zaman biraz daha dengeli olur herhalde, yahu av ye girerken 500 saat beklemekten skılmadiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 açıkçası lhcde kuştan inen allienceları öldüren horde çok nadir gördüm :) ama her 10 uçuşumda 6-7 kez öldürülüyorum orda allience tarafından. genelleme yapmamak lazım tabii ki :p edit: konu bayaa bi sapmış :) patch bitti girip bakalım nasılmış zul'gurub. ilk 3 bossun taktiklerini de az buçuk öğrenmiş sayılırım. ayrıca hakkardan düşen dagger mükemmel :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 14 Eylül 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hadi misal onlar kalleş ally. bunu konuşmanın faydası ne? ben şahsen horde'um ve her türlü kalleşliğin caiz olduğunu düşünüyorum. çok güzel de 5-6 kişi tarafından kesildiğim oldu, hiç dert etmem valla.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi savaş bu bir etiği var, fırsatlardan yararlanıp rakibin üstüne onursuzca çullanmak da bir seçim(stratejik ve faydacı), 10 kişiyle çember oluşturup teke tek /taunt yapmak da bir seçim (onurlu) bunlardan birini seçmek de normal ilkini seçenleri onursuzlukla savaşmakla suçlamak "böyle savaş mı olur lan" demek de gayet normal sonuçta gerçek dünya'da endüstri bölgeleri sivil halka rağmen çatır çutur bombalanınca millet tutup da cenevre konvansiyonundan, savaş etiğinden bahsediyor haklı olarak, o sırada y kişisi de kendince haklı olarak "savaş da herşey mübahtır diyor" vs vs herşey normal a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ally horde olayı değil ki o:) Ehehe biz kalleşçe olmayan kahveyi topla abi bizim kıza asılıyorlar olayıyla Gadgetzanda horde nırakmadık be :) *!Wen'e Selamlarımı yolalrım...* Birde MAelstromda ve bir kaç realmde de (diğerlerinin adfı aklımda değil) Horde sayısı ally'den fazla. Bilmek istemişsin o nedenle söledim. Horde içinde de karşısındakini rahatsız edecek şekilde kesen takılan mevcut. ben 50 filanken bir shaman bana musallat olmuştu canı sıkılıyordu heralde mind control filan atıyordu zırt pırt bişiler yapıyordu ben mobla uğraşırken geliyordu. Ally hiç değilse direk kesiyor camplıyacaksa camplıyor yoksa çekiyor gidiyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya şimdi ben burda durumu anlatiyorum da belki bazilarinin vicdani sizlar falan diye.. ha bi de şey var, şimdi takiliom ben arkadaşla gecen, sacma bi quest var winterspring de, bi tane gnome mage geldi, adama el falan salliom, haci zaten allahin unuttugu yerdeyiz kacma da gel şunlari kesek beraber bakalim şu aradigimiz adam icerde bi yerlerde falan mi, adama gidiom adam kacio kendi capinda yapio bişiler.. bu da komik. he bi de şey var bi gün böyle ally lar beni mind control e aldilar sonra üstüme stamina buff basip gittiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sleath, 14 Eylül 2005 16:29 tarihinde demiş ki: ya di mi, her nedense gecenlerde yeni bi adamla taniştim, adamin gnome warlock u varmiş, bu server da priest yapicam işte guild ariyorum mc de falan cok tecrubem var dedi, bizim serverdaki (BL) ally lari anlatinca da adam utandi, ally in böyle oldugunu bileydim en baştan undead warlock acardim dedi,, anlayiş meselesi bunlar. Bizde horde bi mage var adam gay bunu horde olan bir arkıma soyledim utancından kafası içeri kaçtı gunlerdir yemek yiyemiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar