Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şans Dileyin Bana

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

EHeheh birazdan yola çıkıp iş görüşmesine gidicem alıcaklaar mı almıycaklar mı belli olucak :P . İlk izlenim önemlidir diyerek karizma ve bilgili gitmek lazım :P nese umarım olur ya mmc de kameramanlık istiyorum bakalım olucak gibi ama patiler bana şans dileyinnnnn :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe işe gidiyorum akşam gelince elveda dicem bide akşam son kez girip maymunuma elveda diyip gidicem :P çaktırma ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 13 Eylül 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
abi Sen nie gidion lan? Sen gidemezsin zaten... mmorpg lerden kopmak okadar kolaymı.Kolay olsa ben kurtulurdum Masdfjhn! :horace:

Harbici hakılsıın baba, ben 5 sene uo oynadım ustune 1 sene ko onun ustune 6-7 ay wow arada diablo sacred cart curt derken omrümü yedi bunlar hala daha da oynuyorum boyle sigarayı bırakmak için nikotin bantları var, bunun gibi bişi olsa da bırakabilsek :)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

bala bak[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün karşıya gidip bi iş ayarlıycaz işte ehhehe bana bilgisayar filan ayarlıycaklar oda filan :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

saols valla adamlar verdi bi bilgisayar al istediğin yap diyorlar bende surf yapıyorum evde yaptığım gibi bide oda var :/ üstünede beleş yemek ve para alıyorum. Babam hep derdi bilgisayar oynayana para vermezler die yalanmış ehehhe :P ama sıkılıyor insan iş verselerde yapsam :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

mmc kanalında web masterlık örencem bi aradan bi aradanda şu çıkan şarkıları filan kasetten programla bilgisayara çekip düzeltcem ehehhe o wt 3 mü ne öle bi program var onu öğrendim bugün işte gidip bilgisayar ayarlancak bana bugün güzel bişi sonra işe tam olarak başlıycam şimdi lap top tayım :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

işi seviyorum kıyafet sorunu yok, istediğin gibi giyin git. Saç sorunu yok burdaki herkesin saçı uzun :D, yemek onlardan, ortam güzel tek kötü yanı buraya gelen yayına gelen kızlar çok fazla kop kop çu dayanamayıp vurcam onları ehhee :D Bide açım :P daha ilk günüm param yok yemeğide kaçırdım nihohoh :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

off çok mutlu oldum eheheh adam karşıya filan diyordu sürekli bende kadıköy sandım karşıdaki dier binaymış :D yeni bi ofis alıyor işte 3 makine bağlatıcak biri boşta ne olur ne olmaz die dier ikisi patronla bana bide sadece bize özel 2 mb bağlantı gleiyor :P Paso oyun çekerim artık ohh ohhh animeleri çeker çeker cd ye yazarım patronla biraz iyi tanışayımda dvd writer filan aldırıp iş yapam ehehe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...