Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok abi bu ne pati olmasa nolurduk biz

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

şööle bi geziyodum sitelerde techno mechno şarkılar arıyodum yok tiesto falan fişman bide ne göriyim bir site war db si saglam ülen bi giriyim dedim ne olcek abi adamlara bir soru soruyorum imzaya yazdım ki tıhlama layn terazime gırarım kemüünü yazdım

topic açtım yok şöle böle bişey warmı diye adamın verdigi cevap

o terazi warya o terazi o bizim başımızın tacı terazisiz olmaz bide adamın imzasını görmeniz laızm ALLAHA EMANET OL EKSİK OLMASIN YOLUNDAN HAYIR falan dedim abi nettemi geziyosuun haccamı gidiyosun ?! şu sanal alemde yanlışlıkla bi şeye tıklasan karşına binbir türlü directing ile bi adult site çıkıyo haydaa yürü abdest al fln böle heralde bu adamların hayatı bide her lafın sonuna utanmasalar allah kabul etsin yazıcaklar töbe estafurullah çarpılıcas akşam akşam

yok abi anladım başka forumlar yalan sensin gerçek

pati pati kimin yarı en güseli benim patim :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

Forum dendi mi patiyi tek geçerim.[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben pati kapandıgında hayal kırıklıgına ugramsitim epey uzun sure bir ugras bulamdim :([signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

daha once napıyosan onu yapardın sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...