Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hala alışamadım ben ya bu okulsuzluga. eylül sendromu olmayınca garip gelmeye başladı hayat bana :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dersanedekı soguk ve bırazda sıkıcı ortamdan sonra ılk defa okulu ozledım bu sene.gerci okulun ilk gunu mat dersıne yengemın gırmesı,ing dersıne taa hazırlıktan berı cok sevdıgım ama 3 sene hıc dersımıze gırmeyen hocanın gırmesı benı sevındırık ettı brz.bir de okulun ılk gunu bana gırı$ kapısında nobetcılık yaptıranlara kafam girsin diyorum sadece.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ehuhehe ilk günden perşembeye kadar tatil aldık. Listeler bitmemişmiş. Ballı mıyız anlamadım ki:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Okul..Okul.. Mezun olalı 2 yıl oldu fakat ben hala özlüyorum ilk gün erkenden kalkmayı. :( Kıymetini bilin.![signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Loli-pop, 12 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki: ya hiç sormayın yaa.. okula gittik müdür yine klasik konusmasını yarım saatte ardından bi yarımda müdür yardımcısı.. sona okula girdik tabi..okul da tam gun olmuş anasını satim.. ama allahtan blok ders kalktı 45 45 dk oldu..bu seferde okuldan çıkacagamız saat uzadı.. 4.30 da çıkıoz.. bi ara okul hiç bitmicek zannettim ama sonunda bitti bende bittim..okullar açılsın diyodum keşke açılmasaydı be..:( Ben 4 seneden beri 8.30-16.30 arası lisedeydim...Zamanla alışırsın,birazda zorlanıver hayat pespembe değil[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 walla geç geldm bıraz snra gırdım sınıfıma bı uyuma faslı yaptım bu sene zaten son senemız arkadasın arabayla ewe donucez benzın bıtmıstı ona benzın fln aldık bı baktık ayrılma waktı arabayla herkes ewlere dagıldı o kadar yane[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya aslında özlemeişdim ama işde gittik grdük güseldi:) arkadaşları baya uzun zaman grmemişdim ii oldu ne diim:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çok leş bir sınıfa düştüm ne geçen seneki sınıfımdan nede dier sınıflardaki arklarımdan birileri var. Tikky'lerin toplandıgı bir sınıfa düştüm. Bütün gün Arka köşede tek başıma oturdum kulaklıımı götrümediim için çok baydım. Snrm bu sene bi mp3 player şart oldu Son işte helcaraxe ben bir ark 5 kız nargileye gittik yrn da kadıköyde takılıcaz bi bu güzeldi bu haftanın tadını çıarkmaya bakıyorum çünkü herşey fran çok zor olucak benim için :( ve herkes için [signature][hline]Frantic tic tic tic tac [Bu mesaj Arden tarafından 12 Eylül 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hmm Arden evet mp3 player şart :) ... Benim sınıfımda peki güzel değildi .. ama ilk gün diye böyle olur (gerçi değiştiricem sanırm ama) .. Zamanla düzelir diye düşünüorum .. Tikkyler her yerde ... Lanetliyiz :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya biz bugün astık , yerimizi kapmışlar zıpırlar. yarın harp çıkacak hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hymn böle yarın okula geliceksiniz siz arkadaşlarınızla .. amerikan filmlerinde gibi böle Cocuklar ellerindeki çayı falan düşürcek ehehe siz ona buna omuz atcağınız falan :-P ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok abi. 4 siyah arabayla gelicez , gerisini tahmin et. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hatta dolaba kapatıcaz veya suyu böle çeşmeler varya püüf ağzına gelio direk :D hep özenmişimdir :-P Yani okulun ilk günüydü bok gibi geçti ama okul sorasında baya eglendim [Bu mesaj Arden tarafından 12 Eylül 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 OMFG KILL ME PLEASE SHOOT ME! no more school! Bok gibi geçti. ei arkadaşları gördük merabalaştık falam, bitti:). saatlerce süren konuşma, ardından sınıflara gidilir gene kimse ile anlaşılamaz, gene gerizekalı muamelesi görülür. lan paticikten namesiz birisi bizim okuldaymış lan. (hakkımda iyi konuşmamış ama) işte, gene en şansı öğrenciler bizizdir, geçen senekiler suxxordur. işte, böle. Hala nefret ediyorum, edicemde. Servis desen ayrı işkence heryerden böle bana laf sokmaya çalışan birisi çıkıyor ya, odunumda yok, dövemiyorum odunsuz. lan yarın gene gidicem olamaz ya:(. yaa istemiyorum ya ben okul deliricem bigün bir insan bir yerde bukadar sapıtmadan duramaz ya, benim arada kalkıp koşmam, enerji atmam falan lazım. Ne o ya gömlek pantolon gravat setini giymişiz. bloke ediyor her hareketini. okul diyor. kafanı kaldırıyorsun, hayır okul diyor. yapamazsın. edemezsin. banlarım. 1 sene negüzel yattım ama ya. sıkılırsın diyorlar. sıkılmadımda. gayette güzel geçti. hatta ilk kez bi işte çalıştım. çok istediğim şeyleri yapabildim. beko kullandım lam. ama gene okul gene mantıksız bir maraton gene herkezin yanlış olduğunu bildiği halde zorla gereksiz konuların, hayatnda yaramıyacak bilgilerin ezberlendiği o alan. gene hapisane aracı gibi inilemiyen, kaçılamıyan bir servis gene okul gene hapis gene parmaklıkları olmuyan cezaevi, a.k.a. eğitim.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çünkü zorundayım[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 a.q ilk gunden ceza aldım...en az 5 kıtalık 5 tane siir ezberlicem yarına...e insan beyni kaldırmıo.....çat pat ezberleyebildim...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 okula servisle gitmek ne iğrenç bişeydir ya eheh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ıah güzel değildi insnlrla sorunlar yaşadım :( neyse hallettm sonunda.. okul istmeiorm.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İlk gün okul müdürü ve müdür yardımcısının evlendiği, ve müdür beyin saçlarını kahverengi-sarıya boyatmasıyla şok oldum. Ama eski mezunların müdür için "Gel Gel Sarışınım Gel" die pankart açmaları okulu kopardı[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bizim okul daha acılmadı ama bugün yurtlar acıldığı için ben geldim.. kimsenin olacagını sanmıyodum ortalıkta ama o da ne!! herkes akmış okula hayret ettim.. yarın kayıt var ondandır o zaman dedim kendi kendime.. sonra da yurt paramı yaıtrdım esyaları yerlestirdik.. bi iki arkadası gorduk falan filan. .şimdi da labdan yazıyorum size ehhe :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 allah okulunda yönetiminde hocalarında belasını versin beni kurtlar vadisi izleyip kabadayı taklidi yaparak gezen iq su 60 tan falza olmayan , tipsiz ve bi okadar da öküz insanların arasına atmışlar hepsini ters domaltıp düz şey edicem bıktım yaa 1 gün bile yetti adama :([signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 offf lex +7357347 benim cevremdede (sırf 1 sınfı degil bütün okul oyle lanetlendim) bu tipler dolu... sizin imrendiginiz o "tikky" lerle olmak için para verirdim ben ya :( 430 PUANLI ADAMI ORTALAMASI 380 OLAN OKULA KOYAN ANNE BABALAR UTANSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hiçbir zaman okulu özlemedim; tatil daha iyi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: orc_lord, 13 Eylül 2005 00:15 tarihinde demiş ki: hiçbir zaman okulu özlemedim; tatil daha iyi :) pff şimdi yat sabah kalk 6 da offff ne bu ya çile be çile, bulamadılar matrixvari bişi şöle kafamıza floppy takalım i know kung-fu hesabı.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gitmedim ben bugün eheh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar