Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bakin dikkat edin, baslik KOLA VE FAYDALARI!!!111oneoneeleven degil COCA COLA VE FAYDALARI!!! amac belli yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Jester, 09 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki: "Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir." allahım yarabbim yok böyle bişiy. kola lekesini kim temizliyor? aynı şeyi düşündüm direk :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 emperyalizmin uşağı olmuş bunlar rezalet ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yahu geçiniz kolayı meyva suyu içiniz mümkünse taze sıkma...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya şu kolayı oldum olası sewmedim sewemicemdee.nefret ediorum içdiimde sanki midemm alt üst oluor yaa..nası içio insanlar bunu sewerek bilmiom.ama herhalde alıkanlıkdan olsa gerek vucut alışıo..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya kolanın emparyalizm ile ne alakası var bea , adam bi içecek satıyor bende alıp içiyorum . Bir türk firması yapsın güzel bi tadda onuda içerim . Sakın cola-turka nedn içmiyosun demeyin o kadar parayı , o kadar tatsız bir içeceğe ve dinci bir firmaya teslim edemem :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 YA BIRAKIN BU İSLERİ İCEN ICER ICMEYEN ICMEZ SIZE NE KARDESİMİZ. COLA ZARARLI DİYEN EGER BEN HIC ICMEDIM DIYOSA YALANCININ EN ONDE GIDENİDİR. BIRAKIN BU SACMALIKLARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cola çok zararlı verdiğimiz tüm paralar Müslümanlara Kurşun ve bomba olarak geri dönmektedir. Yakında bizede dönmektedir. Ama neden ben bunları bile bile hergün 1Lt kola alıyorum ayda 50 milyona yakın veriyorum bu firmaya Neden ? cevap verin =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: elaidi, 09 Eylül 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Zaten sigara içen bi insanım okuduklarım hiç etkilemedi beni. aynen[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o para sadece amerikaya gitmiyorki , tükiyede coca-cola dağıtımında çalışan insanlar bu işte ekmek yiyolar , türkiye distüribtörü bu işten para kazanıyor . eğer insanlar coca-cola almayı durdurursa türkiyede de milyonlarca insan aç kalıcaktır ve buda türkiye ekonomisine zarar vercektir . dolaylı yoldan türkiye coca-coladan para kazanıyor .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Valla biz severek içiyoruz.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kola/fanta=Sigara=extasy=eroin=aşırıiçki aynı şey farkı yok.. Meyva suyu konusunda ISRAR ediyorum :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 la inadına simdi gidip 2lt cola alıp icicem. oh$$$$$$$ afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Eylül 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Cola çok zararlı verdiğimiz tüm paralar Müslümanlara Kurşun ve bomba olarak geri dönmektedir. Yakında bizede dönmektedir. Ama neden ben bunları bile bile hergün 1Lt kola alıyorum ayda 50 milyona yakın veriyorum bu firmaya Neden ? cevap verin =) tadı süper olduğu ve bağımlılık yaptıı için :) *kola almaya gider*[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Kola/fanta=Sigara=extasy=eroin=aşırıiçki aynı şey farkı yok.. çok farkı var :) sigara akciğerleri mahveder genellikle kola ise mideyi :-p eroin 2 yılda öldürür kola 30 yılda :) vs. vs. :-p[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hatta su neyse eroin de o aynı şey biri 100 yılda öldürüyo diğeri 1 ayda falan işte öyle aynı yani[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 forumda sadece konuyu açanın postunu okudum eğer söylendiyse bilemiyorum. 5 litre su içen bir adam su zehirlenmesinden öldü, neden, vücudu bu kadar sıvıyı tolere edemediği için.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Absolut, 09 Eylül 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Ohh içiyorum rahatlıyorum dahası yok valla. Daha güzelini yapsınlar onu içelim. ejej abso suan bende ıcıorm serefee :D bıde kola 1 gun acık kalsın asıtı kacıyo şerbet oluyo dişi 10 gun içinde nasıl eritcek??[signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 09 Eylül 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 midenin kendi ürettiği asit bırak klozetteki lekeyi klozetin kendisini deler. onu napcaz şimdi?[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bi kutu coca colayı çalkalayıp buzdolabına koyun. 1 yıl sonra açıp için, hiçbi şey değişmez. bu da böyle bişey işte.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: McFrenzy, 09 Eylül 2005 14:53 tarihinde demiş ki: midenin kendi ürettiği asit bırak klozetteki lekeyi klozetin kendisini deler. onu napcaz şimdi? yalan değil yani:) Şişelesek satar aslında:P Bırakalım bu işleri kardeşler ohhh yarasın....[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: Sigara'm yok Kola,fanta etc. asitli içecekleri içmiyorum Ohhh süper yaa...Bırakın içmeyin günah kendinize zarar verionuz.... Ekrana bakma gözlerin zarar görüyor günah! said: McFrenzy, 09 Eylül 2005 14:53 tarihinde demiş ki: midenin kendi ürettiği asit bırak klozetteki lekeyi klozetin kendisini deler. onu napcaz şimdi? Birde neden hep Coca-Cola zararlı? Diğer cola ların bi etkisi yok mu? aklıma başka başka şeyler geliyor ba kbak [signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html [Bu mesaj Aradhell tarafından 09 Eylül 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar ben bunu solemiştim bi daha soluyorum form da aradım bulamadım ve ondan bunu sizinle paylaşmak istedim ben bunu bi bilği olarak soledim bi anda amerika düşmanlıgı ve dincilik çıkytı bu kadar abarmaya gerek yok bu arad bu asitli her içecek için geçerli sadece coca cola olarak algılamayın turkasıda aynı pepsisi de kristalide para verme konusuna gelince siz markayı neye göre seçersiniz ürettiği ülke mi yoksa tadına göre mi değerlendirirsiniz yaniii aa hemen siyasete ökmeye hiç gerek yok bu konunu aslı aşırı içilmesinin zararı dır tamam belki araştırmada biraz abartmışlar ama biz bunu beyni,mizde sadeleştirip ana düşünceyi çıkartmayı deneyelim dimi ama[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Simpsonsun bi bölümünde Lisa ödevi icin biş kabın ortasına kola icinde cıkan dişini koyuyo hatırladığım kadarıyla bart yüzünden elektrik mi ne carpıyo dişe orda bi dunya oluşuyo ama normal dunyadan cok daha hızlı gelişiyo.En sonunda cok ileri giden toplum Lisayı yanına alıyo tanrıları diyolar falan ona güzel yani ne desem boş[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bunlar yalan.. Discovery kanalında "Myth Busters" adlı programda pepsi denenbi sadece tampon temizleme geyiği gerçek çıktı.. BUSTED![signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar