Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Libress kullanan erkek oldu mu aranızda =)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

geç olucak birazda sporcular fln kullanıyo o tür şeyler. mazallah spor yaparken fln bayılırlarsa altlarına işiyorlar bazen.
en azından apo diye bi ark o tür bi inanışa sahipti ne kadar dogrudur bilmiyorum bütün herkesi işettirirdi maç öncesi.

[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 05 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Lonely bak bana aynı şeyi sen dedin şimdi aynısını bana yapıyorsun.
Ben sana o tarzda bi cümle kurmadım değil mi.
Kalkıp bana orada "biz bu yollardan geçtik sen daha gidiyorsun" gibi sanki feleğin çemberinden 20 kere geçmiş ağa abiler gibi bir msj yazıyorsun.Zaten neye niçin yazdın onu bile anlamadım.Üstüne hala bana "sen kimsin" tarzında cümleler kuruyorsun.Yaşım 20 ama sanırım bu tartışma platformunda yaşın bir önemi yok en azından burada olmadı genellikle.Sen bana nasıl bir üslüpla cevap verdiysen aynı dozda cevap verdim.Sen kaldıramıyorsun ama aynı ölçekte cümleleri sen kuruyorsun.
5 senelik bi pati üyesinin herhalde küfürü savunsaydı 5. senesini doldurmasını bekleyemezdiniz değil mi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 05 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
geç olucak birazda sporcular fln kullanıyo o tür şeyler. mazallah spor yaparken fln bayılırlarsa altlarına işiyorlar bazen.
en azından apo diye bi ark o tür bi inanışa sahipti ne kadar dogrudur bilmiyorum bütün herkesi işettirirdi maç öncesi.

adamda sporcu zaten
bi sorunu yokki.
biz görüntüye güldük.Bize ne adamın sorunundan.
Ha gülerken zaten insan kalkıp "adama bak zuhahaha orkid giymiş" demiyor ki.
O kıllı bir bölgenin arasında sırıtan beyaz bez parçasına kim olsa gülerdi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

gül hacı gül. gülme diyen yok ztn komik bi sahne allah için. bizim arkta sıraya dizip işettirdiginde geberiyoduk gülmekten. bu arada ben milletin nie tartıştıgını anlamadım. gülmek yanlış mı yani böyle bişeye, onun için mi tartışıyosunuz?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 05 Eylül 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gülüncek birşey yok,

kıl dönmesi denen bir rahatsızlık var olay kaba et civarında ise kıl dönmesinin patlak verdiği noktada iltihaplanma ve kanlanma görünüyor.Bende de vardı aynı bok, ben sargı bezi kullanıyordum genellikle, orkid kullandığımda oldu çünkü çok çok iğrenç birşey yaptığı kokuda iğrenç.Ped ler kokuyu bir nebze önlüyor ve lekenin pantolana yada altınızda ne varsa ona sızmasını önlüyor.Komik bişi değil, düşünün sonra gene gülün bakalım.Dua edinde başınıza gelmesin böyle bir rahatsızlık.[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

olm siz manyakmısınız ya yakında bunlar südyen takar.
Hüsooşşş bugün südyen dinedüm laf aramuzda...
Cezbiiin nabıon abiş topuklular nassı ?
Murtiişşş Tangam nassı arasından geçiimi ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love

[Bu mesaj Masteis tarafından 10 Eylül 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben kullandım bi kere. ama meraktan

gıdıklıyo huylandırıo bi de herkes özellikle yakın arklarınız sanki o an kullandıınızı bilio gibi gelio :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 12 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Hastalikla dalga gececek kadar düstünüz mü ya?

penth hastalıkla dalga geçen varmı bilmiyorum benim açma sebebim görüntünün çok komik olması.
hastalık bu kimin başına geleceği belli olmaz.benimde başıma gelse o görüntüyü görünce bende gülerdim yani.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...