elaidi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yatın.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 geç olucak birazda sporcular fln kullanıyo o tür şeyler. mazallah spor yaparken fln bayılırlarsa altlarına işiyorlar bazen. en azından apo diye bi ark o tür bi inanışa sahipti ne kadar dogrudur bilmiyorum bütün herkesi işettirirdi maç öncesi. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anelor, Canni, NeroWarden...Sizi sevmiyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @Lonely bak bana aynı şeyi sen dedin şimdi aynısını bana yapıyorsun. Ben sana o tarzda bi cümle kurmadım değil mi. Kalkıp bana orada "biz bu yollardan geçtik sen daha gidiyorsun" gibi sanki feleğin çemberinden 20 kere geçmiş ağa abiler gibi bir msj yazıyorsun.Zaten neye niçin yazdın onu bile anlamadım.Üstüne hala bana "sen kimsin" tarzında cümleler kuruyorsun.Yaşım 20 ama sanırım bu tartışma platformunda yaşın bir önemi yok en azından burada olmadı genellikle.Sen bana nasıl bir üslüpla cevap verdiysen aynı dozda cevap verdim.Sen kaldıramıyorsun ama aynı ölçekte cümleleri sen kuruyorsun. 5 senelik bi pati üyesinin herhalde küfürü savunsaydı 5. senesini doldurmasını bekleyemezdiniz değil mi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Şu sevmeme işi moda oldu. Kara büyü gibi milleti yörünge dışına fırlatıyor?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: HasMez, 05 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki: geç olucak birazda sporcular fln kullanıyo o tür şeyler. mazallah spor yaparken fln bayılırlarsa altlarına işiyorlar bazen. en azından apo diye bi ark o tür bi inanışa sahipti ne kadar dogrudur bilmiyorum bütün herkesi işettirirdi maç öncesi. adamda sporcu zaten bi sorunu yokki. biz görüntüye güldük.Bize ne adamın sorunundan. Ha gülerken zaten insan kalkıp "adama bak zuhahaha orkid giymiş" demiyor ki. O kıllı bir bölgenin arasında sırıtan beyaz bez parçasına kim olsa gülerdi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gül hacı gül. gülme diyen yok ztn komik bi sahne allah için. bizim arkta sıraya dizip işettirdiginde geberiyoduk gülmekten. bu arada ben milletin nie tartıştıgını anlamadım. gülmek yanlış mı yani böyle bişeye, onun için mi tartışıyosunuz?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Eylül 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tartışmak için tartışıyoruz. M.Kemal iyi adamdı de tartışıcak bişey çıkarırız biz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 talishsiz b ir başlık uzamasa artık daha...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben bu zaugnanın saçını başını yolarım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Gülüncek birşey yok, kıl dönmesi denen bir rahatsızlık var olay kaba et civarında ise kıl dönmesinin patlak verdiği noktada iltihaplanma ve kanlanma görünüyor.Bende de vardı aynı bok, ben sargı bezi kullanıyordum genellikle, orkid kullandığımda oldu çünkü çok çok iğrenç birşey yaptığı kokuda iğrenç.Ped ler kokuyu bir nebze önlüyor ve lekenin pantolana yada altınızda ne varsa ona sızmasını önlüyor.Komik bişi değil, düşünün sonra gene gülün bakalım.Dua edinde başınıza gelmesin böyle bir rahatsızlık.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Altınızda ne warsa yanlız hmm kırmızı tangayı tercih ederim :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 olm siz manyakmısınız ya yakında bunlar südyen takar. Hüsooşşş bugün südyen dinedüm laf aramuzda... Cezbiiin nabıon abiş topuklular nassı ? Murtiişşş Tangam nassı arasından geçiimi ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 10 Eylül 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Fransuxa, 10 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Altınızda ne warsa yanlız hmm kırmızı tangayı tercih ederim :D Lafı götünden hatta GÖTÜNDEN anlamak bu oluyor galiba[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 noob luk yine rulz gorgusuzluk yine rulz keep going on[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya harbi bi reklam wardı çocuk çantasından düşürüodu..ama onu çekiliş içn alıodu:) ama bu olay dogruysa kesin bi hastalığı wardır ya da kıslara özenmişdir:D[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 orkid tercihimdir. arada prima falan takıyom ama artık yaşıma göre üretmiyolar[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hastalikla dalga gececek kadar düstünüz mü ya?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben kullandım bi kere. ama meraktan gıdıklıyo huylandırıo bi de herkes özellikle yakın arklarınız sanki o an kullandıınızı bilio gibi gelio :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şu konuyu uplamaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ki.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Penthesilea, 12 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Hastalikla dalga gececek kadar düstünüz mü ya? penth hastalıkla dalga geçen varmı bilmiyorum benim açma sebebim görüntünün çok komik olması. hastalık bu kimin başına geleceği belli olmaz.benimde başıma gelse o görüntüyü görünce bende gülerdim yani.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence çişini tutamıyo cocuk sorunlu :p HHAH[signature][hline]Nightwish Power | McLaren go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Kuyruk sokumunuzdan kıldönmesi ameliyatı olursanız orkid vb pedlerin ne kadar yararlı olduğunu görürsünüz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Emin misin fotoda gördüğün adamın erkek oldugundan (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar