Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola Hakkında ki Efsaneler!! ve gerçekler..

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Aslında başlık şöyle bir şey olmalıydı...

Coca Cola Hakkında ki Efsaneler!! şey ve hayallerinizi yıkıcam belki ama, gerçekler

Hepiniz duymuşsunuzdur Cola hakkında ki yalanları.
Misal: Cola dasaaa'yı finanse ediyormuş, Dasaaa Has Meşe Odunları Inc.*'te Madagaskar'a sopa yardımı yapıyormuş.

veya;

Coca Cola açarken çıkan tısss sesi ömrü uzatıyormuş

veya

Coca Cola'nın şişesi erkek cinsel organını çağrıştırıyrmuş ve cola yı tutanlar aslında başka bir şeyi tutuyormuş
Bunlar ve niceleri konuşuldu tartışıldı.. Eee bunlara Coca Cola cevap verdi tabii.. Alın cevap
Cola Hikayeleri!!
KOLA İSRAİLE DESTEK VERİOMUUUUŞŞ!!!!!
bak sen Allah'ın işine! Adamlar site kurmuşlar da cevap veriyorlar..

[spo=*]DASAAA HAS MEŞE ODUNU SETİ

Vurun kırın parçalayın.. Stresinizi Atın!
Dasaaa Has Meşe Odunu Seti!! Enter Aşındırmayı Önler, Delileri İhya Eder! Dasaaa odunu ile dayak yemiş inek 2 kat süt verir, tavuk çift sarılı yumurtlar! Böbrek taşı düşürülmesine yardımcı olur, Şiddete bağlı yüksek tansiyonu engeller!

Dasaaa Has Meşe Odunları! İstanbul-Ankara Yolu, Bolu Dağı mevkii 5km.de Giderken sağda, dönerken solda!
[/spo][signature][hline]MONO(b)LOG

Sosyal ağlarda paylaş

ben bide şey duymuştum.. coca cola yazısını ters çevirince arapça bi yazı oluyomuş ve allah yok diye bir anlamaı warmış.. üstelik pepsi nin açılımı da allah la ilgigli bişeymiş.. ama ne kdr doru ne kdr yaalan bilemem..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laila, 11 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
coca-cola yı savunan zihniyetide ben anlamıyorum, benim bildiğim kadarıyla zamanın da kendileri açıklamıştı israil ordusuna yardım ettiklerini ....

bilmiyormussun.

10+ her insanin israil ordusunun coca cola tarafindan finanse edilmesinin olanaksiz oldugunu biliyor olmasi lazim.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 12 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
said:
coca-cola yı savunan zihniyetide ben anlamıyorum, benim bildiğim kadarıyla zamanın da kendileri açıklamıştı israil ordusuna yardım ettiklerini ....

bilmiyormussun.

10+ her insanin israil ordusunun coca cola tarafindan finanse edilmesinin olanaksiz oldugunu biliyor olmasi lazim.

valla 10+'yim ama hala neden finanse etmesinin imkansiz oldugunu anlayamadim ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ARaCHNoPHoBiA, 12 Eylül 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
said:
gellidus, 12 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
said:

bilmiyormussun.

10+ her insanin israil ordusunun coca cola tarafindan finanse edilmesinin olanaksiz oldugunu biliyor olmasi lazim.

valla 10+'yim ama hala neden finanse etmesinin imkansiz oldugunu anlayamadim ?

1. si bende anlıyamadım neden imkansiz olduğunu
2. si ben zaten tek gelir kaynağı o demedim yardım ediyo dedim...[signature][hline][/size=10][email protected][/size]
www.pendiklisesi.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 11 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
O zaman araştır da anlamaya çalış.
Araştırmadan anlamıyorum deme.

bu arada bana araştır diyene kadar sen zahmet edip google ya ''coca-cola israil'' yazıp arasan ve ilk sayfada yazanları okursan sen de anlarsın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...