Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aferim aslanlarım.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

@Gazanfer,
İçine sindiremediğin Atatürk'e hakaret eden bir sitenin kapatılmış olmasımı yoksa bunu yapanların resmi bir sıfat taşımasımı ?
Yoksa "kanunsuz" bir yoldan engellenmiş olmasımı ?

Farkli gorunmek adina yazdıkların artık çocuksu zımbırtılardan çok satılmışlık gibi geliyor bana.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 08 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Farkli gorunmek adina yazdıkların artık çocuksu zımbırtılardan çok satılmışlık gibi geliyor bana.
Yok be, bence hala cocuksu marjinal gorunme zimbirtilari.

Helal olsun, devami gelir insallah.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

@buick:
"şu an afrikada neden insanlar aç anlıyabiliyo musun ?? hiçmi derisi karnına yapışmış çocukları görmedin tv de?? sen sömür(ki hala devam ediyo) ondan sonra içinden bi kaç işi çıkıp aaaa ayıp yaptığımız diyince herşeyden kurtul, sonra monitörn önünde yaymış oturan drigeolf da sana aferin desin
hlal olsun adamlara"

demişsin,beni anlayamamışsın.Benim demeye çalıştığım bu boku yiyenlerin bir avuç politikacı olduğu,sıradan halkın senin benim gibi yaşamaya devam ettiği idi,onun için Avrupalı=Sömürgeci Şerefsiz'i ima ettiğin lafına tepki gösterdim.

@Sensible:
Ya sen ne tür bir insansın? Adamın teki gelip senin anana küfür etse gidip mahkemeye mi vereceksin?
Bence öyle yaparsın. Savunduğun şey bu çünkü

Gazanfer'e böyle demişsin. Verdiğin örnek biraz komik olmuş.Annene küfreden bir adama yapılacak en doğru şey onu mahkemeye vermektir,adamı dövmek değil, çünkü döversen herif suçlu olduğu halde sana dava açabilir,haksız durumuna düşebilirsin, hafifletici sebep olarak küfürü göstersen bile yinede herife para cezası ödersin.

@navyamphs:

@Gazanfer,
İçine sindiremediğin Atatürk'e hakaret eden bir sitenin kapatılmış olmasımı yoksa bunu yapanların resmi bir sıfat taşımasımı ?
Yoksa "kanunsuz" bir yoldan engellenmiş olmasımı ?

Farkli gorunmek adina yazdıkların artık çocuksu zımbırtılardan çok satılmışlık gibi geliyor bana.

Yine Gazanfer ile yakın düşünceye sahip olduğum için sana cevap verme gereği duyuyorum.

said:
Gazanfer, 08 Eylül 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
peki şimdi neyin değiştiğini anlatır mısınız bana?
aynı adamlar başka bi domain alıp yine aynı şeyi yapacak. hadi onu da heklediler, başka domain, yine hek. nereye kadar?

en sonunda "atatürkçü düşünce derneği adında haX0r bi grup var..." diye bilecek insanlar. bu mu istediğiniz? kimseye bişey kabul ettirmiş değil bunu yapanlar, dangır dungur barbarlık yapmışlar. başka bişey değil.

bu yazısı senin soruna cevap olur herhalde.

@baggio:
said:
Baggio, 08 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Yok be, bence hala cocuksu marjinal gorunme zimbirtilari.

Helal olsun, devami gelir insallah.

Yani bir sitenin Atatürk'ün adı kullanılarak hacklenmesine karşı çıkmak çocuksu marjinal görünme zımbırtısı öyle mi? Hadi hackledin siteyi,ki sebepleriyle uzunca anlatmışım neden hacklemenin gereksiz olduğunu,neden Atatürkçü Düşünce Grubunun ismini kullanıyorsun ki? İnsanlar demez mi bak Atatürkçü gruplar hacker/milletin sitesini gasplıyorlar diye?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Komik olmuş demek,vay be ne büyük adamsın.
Pekala o zaman ben yarın gelip senin anana bacına sövücem. Sende bak öyle,sonra git mahkemeye ver.
Doğru olanın mahkemeye vermek olduğunu herkes biliyor ukalalığa lüzum yok. Ama bazı durumlarda olay mahkeme değildir. Ve yalan söylüyorsun. Ben yarın gelip senin anana bacına sövsem sen bana öyle bakmazsın,Allah ne verdiyse girişirsin.Yazdıklarımızda biraz gerçekçilik olsun. Dalga geçtim mahkemeye mi verirsin diye,adam evet diyor yahu :) Komedya[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Eylül 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birisini döveceksem kendi adıma döverim, gidip atatürkün adına dövmem.

said:
Ben yarın gelip senin anana bacına sövsem sen bana öyle bakmazsın,Allah ne verdiyse girişirsin.
örnekleri de abartmanın lüzumu yok, yüz verdikçe şımarmayın.

[Bu mesaj Gazanfer tarafından 08 Eylül 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk sokataki herhangi bir adam değil.
Bunu benimsemek istemiyorsan bilemicem
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Eylül 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gazanfer hastamısın ?

ahhh ahh diyorum ya ota boka muhalif gençlik böyle işte.
Deniz Baykal yaptı bunları böyle

Kurdistan kurulmasın desek
Kurulsun ordakiler insan değil mi derler[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar "nasil olsa sitemizi kapatmalari icin aylarca, belki yillarca uluslararasi mahkemelerde surunmeleri gerek, nah kapatirlar, acalim ATATURK'e istedigimiz gibi hakaret kufur edelim" diye site acsinlar, hacklenince de marjinal muhalif 3-5 kisi gelip "Ataturk adina illegal isler hedere" desin, oldu peki. Ataturk'un kurdugu Istiklal Mahkemeleri de yasal degildi.

Hersey sizin hayal dunyanizdaki gibi dort dortluk degil, bazen bazi seyleri etik olmayan yollarla cozmek gerekiyor, herkese anlayacagi gibi muamele ediliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 08 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Komik olmuş demek,vay be ne büyük adamsın.
Pekala o zaman ben yarın gelip senin anana bacına sövücem. Sende bak öyle,sonra git mahkemeye ver.
Doğru olanın mahkemeye vermek olduğunu herkes biliyor ukalalığa lüzum yok. Ama bazı durumlarda olay mahkeme değildir. Ve yalan söylüyorsun. Ben yarın gelip senin anana bacına sövsem sen bana öyle bakmazsın,Allah ne verdiyse girişirsin.Yazdıklarımızda biraz gerçekçilik olsun. Dalga geçtim mahkemeye mi verirsin diye,adam evet diyor yahu :) Komedya

mahkemeye vermezsem şerefsizim,hayatımda hiçbir zaman küfre sinirlenmedim,ama benim yapım böyle,normal bir insan sinirlenir,kabul ediyorum.Burada yazdığım şeyi uydurmuyorum,istersen msn imi filan veriym,arkadaşlarla bir muhabbet et,sor bir. Hakikaten hiç sinirlenmem kesinlikle mahkemeye veririm birşey yapmam gerekse, bana ananı şeyediyim diyen adama da gel yap demişliğim vardır,inanmazsan,ciddiyim, arkadaşlarıma sorabilirsin.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 08 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
Adamlar "nasil olsa sitemizi kapatmalari icin aylarca, belki yillarca uluslararasi mahkemelerde surunmeleri gerek, nah kapatirlar, acalim ATATURK'e istedigimiz gibi hakaret kufur edelim" diye site acsinlar, hacklenince de marjinal muhalif 3-5 kisi gelip "Ataturk adina illegal isler hedere" desin, oldu peki. Ataturk'un kurdugu Istiklal Mahkemeleri de yasal degildi.

Hersey sizin hayal dunyanizdaki gibi dort dortluk degil, bazen bazi seyleri etik olmayan yollarla cozmek gerekiyor, herkese anlayacagi gibi muamele ediliyor.

evet,ama Atatürk'ün "illegal" olan bu işi yapmasının kendisine,vatanına,halkına bir faydası vardı, bu siteyi kapatmak hiç kimseye birşey kazandırmadı.

Site Türkçe,yabancıların hiçbiri ne olduğunu anlamıyor, zaten 3 yaşındaki bebeler bile Atatürk'ü tanıyorlar. Hiç bir Türk buna inanmaz(zaten yazanlar Almanyada yaşayan Türkler,bakarsanız görebilirsiniz.)

Ne gerek var Atatürk'ün adını verip hacklemeye? Hadi hackledin Hacked by Hebele HAXXOR team niye demezsin ki?

İnsanlar o siteye bakınca,aa Atatürkçü "militanlar" siteyi hacklemiş demezler mi şimdi?(yabancılar tabii) - diyeceksiniz o sitede Türkçe,ee bu adamlar ağlamıyacakmı bilimum forumlarda sitelerde?
Uğraşmaya değmez,Atatürk'ün adını bununla kirletmeye değmez(hacking illegal birşeydir ayrıca herkes kabul eder pek "hoş" birşey değildir.)[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Mahkemeleri aylar-yillar surecek, suclularina hicbirsey olmayacak, sadece adres degistirecek Ataturk'e hakaret eden bir sitedense hacklenmesini tercih ederim ben, ne kadar medeniyetsiz bir ayiyim, gurur duyuyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

baggio aynı adamların aynı siteyi başka isimle açmasını engelleyen bişey var mı? yok.

adamlar aynı içeriği, üstelik "bizi heklediler, mağdur durumdayız" reklamıyla tekrar açacaklar. yani aslında bu hack olayı hackleyenlerin kendilerini tatmininden ve adını kullandıkları derneğin adını kirletmelerinden başka hiç bi işe yaramadı. tam tersine, aynen o siteyi açanların istediği gibi atatürkün adının kirletilmesine yol açtı.

günün sorusu: bilin bakalım böylece kim amacına ulaşmış oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gazanfer, 08 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
baggio aynı adamların aynı siteyi başka isimle açmasını engelleyen bişey var mı? yok.
Var, digerini de indirirler. 4 yildansa 4 gun almis olur iki sitenin imhasi. Allahtan hala vatanseverler var da vakit ayiriyorlar boyle seylere.

Buzi'nin son mesaji gayet guzel bir tavsiye bu arada, tesekkurler, baska mesaj atmiyim buraya.

Tekrar helal olsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz ama görüşlerimiz sizinkine uymuyor diye "cahil" sıfatını hakettiğimizi düşünmüyorum. O zaman bir komünist bir demokrat'a sen cahilsin diyebilir aynı şekilde bir ateist bir dindar'a cahil olduğunu iddia edebilir,insanlar sizinle aynı görüşlerer sahip olmayınca "cahil" mi oluyorlar?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...