Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birden en çok sevdiğim yerden nefret eder oldum! Hoşçakalın

MrColombo

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım ben banlanan Bloodless.buda nicikimi bulmadan önce kullandığım eski accountum. Fakelere cevap verdim çünkü bende forumda bu tiplerin durmasını istemediğim içine elimden geleni yaptım göndermek için. Defol git demekten anlamıyorlardı. bir mesajda 4 tane iç içe quote yaptım. ki quoteyi arada sırada kullanırım quote tuşuna basıt direk dile getirmek istediğimi belirttim. Silmeye üşendim açıkcası diğer geri kalanlarını! ve çok göze rahatsızlık vermiyordu! (verilen cevaplar ksıa olduğu için) neyse innkeeperdan uyarı geldi. Bende göze hoş gelmidiği sürece bir zararı olmayacaığını söyledim! Ardından elen mesajda. ben forum yöneticisiim bu forumu azan ve kuran kişiyim. bana mı öğreteceksin kuralları die bir mesaj geldi. Be adam madem sen forum yoneticisinde direk böyle bir tepkiyle nasıl oluyorda karşıma çıkıyorsun. bu tavrına bende sinir oldum ve kendimi savunmaya devam ettim. sonra ilgisiz olduklarını soyledim foruma. Bir çok konuda yöneticilere pm attığım takdirde hiç birisile ilgilenmediler. Forumu tert edenlerden bahsettim. Madem forum yöneticisiim diyorsun. forumnla ilgilien o zaman dedim. kendimi bu konuda haksız bulmuorum! sonunda her zaman kullandığım Bloodlessi fikirleri doğrultusunda banladı. (Bu konuşmalar tamamen seviyelidi hiç bir hakaret vs. içermiyordu) sonra 2001 yılında uye olduğum account geldi aklıma onunla pmden mesaj attım yine niye banladın die ve kara kediyede bu yasadiklarimi aktardim. Akşamı yine ban yemiştim. yine pm attım sonu yine belli. Sadece şöyle biraz olsun rahatlamak için içimi dökeyim dedim son kez. Kendinize iyi bakın patilerim. sizi özleyeceğim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 10 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
hani hatanı kabul edip, özür dilesen, kendi kafana göre davranmasan..bi de yöneticileri sorumsuzlukla suçlamasan. bi şans daha verilirdi sanırım. ama neyse, güle güle.

Insanlar sana sans tanimaz sen insanlardan o sansi alirsin..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 10 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Görüşürüz ne diyim
[signature][hline]Cintonik, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde Gs Tv hakkında demiş ki:
Aslında fena olmaz bak.Ozhan Canaydın ulusa sesleniş konusmasıda yapar.Allahınızı seviyosanız 100 euro pls diye fln yararlı olabilir gs ye hayırlara vesile.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi burada yönetici biraz sert çıkmış, fazla ters davranmış ama onun dışında bir hatası yok. Sonuçta kuralları koyanlar yöneticiler ve böyle bir kural var. Kaldı ki ilk uyarı gayet normal bir dille yapılmışken "pardon yaw fazla quote varmış orada" demek gerekirdi. Bir de daha sonra konuyla hiç alakası olmadığı halde "madem yöneticisin forumunla ilgilen bak insanlar gidiyo" demek çok saçma bence. Öncelikle konunun bununla alakası yok, ikinci olarak üslup olarak zaten baştan sona yanlış. Bu konu gündeme gelecekse de mail atılır "Ya şöyle şöyle forumda biraz ilgisizlik var sanki örneğin..." diye yazılır. Sırf saldırmak için yazılmış bir saldırı olmuş bu. Bir de bir tartışmada küfretmemek o tartışmada saygısızlık etmemek değildir. Küfür olmasa da üslup bile saygısızlığa girer. Son olarak da mesaja cevap gelmemesi normal. Çünkü paticiğin bildiğim kadarıyla 50000 civarı üyesi var. Her gün yüzlerce özel mesaj gidiyordur yetkililere. Karakedi zamanında günde aşağı yukarı 200 mesaj aldığını ve haliyle hepsine bakamadığını söylemişti. Her yerde de sorunu özel mesaj değil maille anlatın deniyor zaten.

Sonuç olarak bir anlık kızgınlık sonucu olmuş olaylar zinciri. Açıkçası çok şiddetli bir tartışma da olmamış. Düzgünce konuşulması sonucu ban açılır diye tahmin ediyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...