EarS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ne 200ü 75mana yeter heh rank1 ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 shaman da bütün buff ları bir purge e kaldırıyor. earthbind totem ve purge e kesin nerf gelmesi lazım. haksızlık yaratıyorlar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 totem i kaldırmayın diyenmi var?kaldırsınlar madem işinize yaramıyo veya ziyan oluyosa.bu halinizle buff istemeyin o yeter.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kaldirsinnar walla bana komaz totemleri nerflesinner ama ae ile yok olcaksa tamamen kalksın bolece TOTEMSSS diye bagiran grup adamlarınıda kaldırsınnar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Totemlerin aoe ile yok olması kadar mantıklı bir olay olamaz.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 totemleri illa aoe ile yoketmekte ısrarcıysanız direk totemler kalksın çok daha iyi ya da aoe etkili totemler istiyorsanız shaman'ın levelına bağlı hp'leri olsun totemlerin. ufacık bir damage'de patlıyan totemler istemiyoruz :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: --Mage Arcane Missiles – Fixed a bug where occasionally no missiles would appear and no damage would be dealt. Blink – Now reports the correct error message when attempted while sapped. Blink – Fixed a bug where the spell incorrectly or failed to teleport the player. gg diorum baska bisi demıorum, betadan berı hepsınde fıxledık dıolardı sımdı bakıoruz yıne aynı sey. yeni hata esajı sap yedıgfımızde cok guzel olmus mage armor + yeni sapli blink hata mesajı ile imba olduk.. ozleyene kadar oynamıcam, w3 gerı donuorum...[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Warlock minionlarınada fix lazım yaya giderken arkada kalıp kayboluyorlar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mage arkadaşların ne istediğini anlamıyorum. Bu yapılanlardaki amaç classları dengelemek,yenilik getirmek değil Hem ayrıca resmi bir açıklama değil bu [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Eylül 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Sensible, 06 Eylül 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Mage arkadaşların ne istediğini anlamıyorum. Bu yapılanlardaki amaç classları dengelemek,yenilik getirmek değil Hem ayrıca resmi bir açıklama değil bu ewt zaten bızde dengeyı savunuoruz sıyahla beyazın dengesı gibi ama ne hıkmetse blız ıcın ya hep sıyah ya hep beyaz[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bütün şamanların totemler AE ile gidecek diye "Fake" "Fake" diye inlemesi ilginç :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kimseyle derdim yokta şu laf dikkatimi çekti. "ama shamanda aldıklarımı priestimlede alabiliyosam ona bişi diyemem" sanki priest'in shaman'dan çok alta kalır bir tarafı var :-P o dediğin "ama shamanda aldıklarımı hunterımlada alabiliyosam ona bişi diyemem" olsaydı bende bir şey diyemezdim de priest olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 totemleri kaldirsinnar abi bizde bolece oyunu zevkli bi selilde dmg dealer olarak oynayabilelim res spece zorlamasinnar mcde oncelikle mana tide totem kalksin tabe[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Biri denge demişte herkes DD olunca anca denge olur :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: BonePART, 06 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki: allah rizasi icin gencler bi dusunun ole konusun pvp ortamini gectim pve olan bir ortamda 5 hplik 200 manaya gelen 4 totem atmaniz icin bagiran 2 rogue hunter ve warrior warken 800 manayi 200 manayla silmek biraz sacma deil mi neden sacma olsun sen purgelemiyomusun dunyanın manasını istiyen arcane int'i mark of wild'ı bless'leri bonep ha kaldırmıyomusun bonep sorarım sana.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abi tamam diyorum ki kaldirilsin totemler tamamen kaldirilsin ama aoelenmesin abi anamiyosunuz 250 mananiz kalmis onuda eger olurda pri olurse felan yatmamak icin lesser heala sakliyosunuz ordan warrior bagiriyo WINDFURRRY TOTEEEEEEEM adama diyorum ki bak rogue war hunter war agility totem koydumj WINDFURRRRRYYYY TOTEEEEEEEM diyosun manam yok bi sonaki combata WINDFURRRRYYYY TOTEEEEEEMMM kaldirin abi totemi toptan kaldirin istremiyorum totem felan onnar yuzunden zorla res spece donduruyolar bizi kaldirin totemleri felan istemiyoruz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Maalesef fake ; http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=4760170&p=10 said: Our team composes the patch notes. We haven't begun composing the 1.8 patch notes. No "official" version of the patch notes exist, therefore, in any form, rough or complete. Therefore, it is difficult to believe any leaked 1.8 notes are real at this juncture due to the fact that they do not exist in any capacity. I'll point out a few things to confirm the fact that these are false, just in case you think I'm trying to cover up the giant conspiracy... ;) 1) We're holding off on releasing more Battlegrounds for the time being; since 1.7 included one, there's no way we'd be including another in 1.8. 2) We currently do not plan on adding more Auction Houses until we can link them, which requires overcoming a technical hurdle. That has not been overcome as of yet, and so more Auction Houses shouldn't be in so soon. 3) Certain notes, such as "Pets that enter combat will no longer flag their master for combat" and "Buffs that provide a bonus to resistance now stack with other resistance buffs" are directly against the design principles of the game. While I commend whoever wrote them for taking time enough to create them, they are not official in any way, shape, or form. We had a good laugh about the Goblin Gizmo Gauntlet, though. ;) [signature][hline]Odium [Khadgars Rage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oh be kim yıkacakmış imba charlarımızın totemlerini nereye yıkıosun kardeşim temeli sağlam bu totemlerin :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sadece mage değişikliklerini okusaydım kesinlikle inanırdım :P[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bide gözünüzden kaçmış galiba ne kadar fake olsada shamanların acı çekmesini görmek güzel olurdu, class bufflar dispel edilemeyecek diye bişey vardı orda bide galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 her yeri bosverin mage bolumunu okuyun fake oldugu anlasiliyor zaten lol[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Her yere yazarı buraya da yazayim. Bizim bufflarimiz (totemler) 5 hp ile yerde sabit duruken 1-2 snyde butun bufflarimiz gidebilirken o sorun olmazken sizin bufflarinizinda 1-2 snyde gitmesi sorunmu oluyor ? 45 mana 75 mana 2443234 mana önemli olan şamanın durumu dengelemesi evet şaman uyuz bi class bende sevmiyorum az buçuk biliyorsa nefret olabiliyor ama nedir sonuç olarak daha dikkatli oynayarak rahatca indirebiliyorsun herşey herzaman oyuncuların yetenekleri arasinda geçiyor yok dönüp totememi vuracagan yok purge hüveee hüveee nerf nerf nerf diye aglamanin yeri yok eminim birkısmınız izlemiştir "World of Roguecraft" demosunu "WARRIORS SO OWERPOWERD! They either gotta be nerfed or rogues gotta ,be buffed" Dialogundaki gibi biz burada ne desek yersiz şöyle deriz bölye böyle yok o öyle değil böyle bölye olmalı şu sunda söyle bu bunda böyle ağar olduysa özürdilerim ki"Cry more noob,Learn to play your class" mod una asla girmem ama sanmiyorumki burada hüvee hüvee diye ağlayan arkadaşlar noob olsun hayır hiç sanmıyorum ya tecrübe yetersizliğinden veyahut kötü şans dolayısı ile bi kaç saçma tecrübe yaşayıp hüvee hüvee moduna girsinler muhtelen geyiğine yapiyorlardir. Sam da cok yağardi snn zamaninda an ex por böyle yok expo söyle renkli set spawnı olduk vs ama cogunu geyiğine söylerdi tartışmalara tuz biber olurdu. Bizim bildigimiz herşeyi blizzarddakilerde bilmiyormu biliyor bu kadar ağlayan olmasına rağmen neden hiç birşey değişmiyor (wf bugunun klakmasi ve bi iki ufak tefek şeyi saymiyorum) Tamamiyle boş tartışıyoruz Laflarımı sallamaya bilirsiniz veyahut kabul etmeye bilir karşı cikarsiniz saygı duyarim ama ben kendimce objektif olmaya çalışıyorum. Saygılar[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 anatamadıgımız su totemler nerflenmesin demiyoruz ama aoelencekse kaldırılsın diyoruz bolece paso totem atın diyen salak lardan da kurtuluruz ulan her moba totem miğ atilir e[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Shaman overpower bi class diyenler bunu neye göre diyor ben anlamadım... Paladin ayaklı bir totemken shamana bok atmak niye ? Eğer bu oyun grup pvpsi ise paladin grup pvpde shamandan daha overpower o içine ettiminin buffları ile. Shamanlar AV de hiçbir işime yaramıo adamlar totem atmaya korkuo. "La dio o kadar mana verip ben bunu buraya atacam ama 5 sn soora burda olmıyacakki kimse, en iyisi atmıyim ben bunu buraya" Shaman grup pvpde overpower değildir. Groundingtotemdi galiba pyro bile atsam immune yazıo gidio attığım. Bi o aptalca...Belli bi HP si olsun onun arkadaşım. Nerf paladin,buff shaman Bu arada test serverda bi gnome warlock açmıştım. Soora kafama bi buff yedim IF'de bu ne dedim. 30 mana every 5 sec 5 minutes buff. Yuh dedim nerf paladin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi shamanın bi tane totem atıp kaçtıgını düşünün benim silahımın speedi 3 küsür mesela, e shaman kaçarken bi tane totem atıp kaçmıyo ki arka arkaya 2 3 tane totem bırakıyolar yürüyebilmek için bunları mutlaka yıkmam gerekir ki bu da en az benim 5 6 saniyemi alır. 5 canı olmuş olmamış ne farkeder. ve de şunuda söyleyebilirim ki bu oyunda en son aglama hakkına sahip karakterler shamanlardır. wsg de tam 5 kişi bir şamana çullanmamıza ragmen adamı tam 1 dakka da oldurebildik. isyan ettim mouse u kırıyodum. sonra bi frost shock atıyo adam 1000 küsür ktirik gel de aglama. ben hunterım ve de hunter açtıgıma lanet ettim pvp de 0. shamanı kovalarsın adam kaçar bayrakla hah tam oldurdum dersin çat çat 2 heal basar full can isyaan. daha ne istiyosunuz ben onu anlamıyorum. tabiri caizse gerçekten öküz gibi bi karakterler shamanlar :D. huntera gelince sadece roguelarla o da eğer adam kötü oyuncuysa ve horde hunterları alabiliyorum. varsa diğerlerini rahatca alabiliyorum diyen hunter helal olsun derim. bu kadar zaten yeni karakter de açtım. hunterla ne kadar oynarım bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar