Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimlikte iki isim mümkünmü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimliğimi kaybettim ve yenisini çıkartıcam,şimdi ben yeni kimliğimde dedeminde ismini yazmasını istiyorum yani iki ismim olmasını :) böyle bir şey mümkünmü acaba aydınlatabilecek varsa sevinirim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Servet Celadet Resai Hayrettin Barbarosoğlu isimli bir arkadaşım var . Onun gibi olmaya gayret göstermeyin . Zarar veriyor . Tek isim kalın . Yoksa mahkemeye . Zor iş ama iyi bir gerekçe göstermen lazım sanırım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 10 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Servet Celadet Resai Hayrettin Barbarosoğlu isimli bir arkadaşım var .

o nası bi isimdir öyle, yazık adama[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır
Cehennem yok altımızda
Üstümüzdeyse sadece gökyüzü
Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 10 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Servet Celadet Resai Hayrettin Barbarosoğlu isimli bir arkadaşım var .

O ne ya Brezilyalı gibi.
Eminim adama sadece Hayri diyorsunuzdur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
Eski kimliğindeki isimler adamlarda mevcut zaten.
"Abi arayada ayşeyi koyalım" diyemiyosun :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
benim iki isimli arkadaşlarım var isim kısmında tahir gürkan yazıyor.Yani zaten iki isim olarak kullanıyorsan mahkemeye başvurman gerektiğini sanmıyorum.Ama iki ismin yoksa da dedenin isminide yazdırmak istiyorsan başvurman gerekebilir bu arada dedenin adı gandalf falan mı neden kimlikte gözükmesini istiyorsun?[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
Uhaha. Nick olayı kop kop etti :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 10 Eylül 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
bu arada dedenin adı gandalf falan mı neden kimlikte gözükmesini istiyorsun?

muhahuahau[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
peki mahkemeyle nickimizi yazdırabiliyomuyuz? :p[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Mesaj tarihi:
Yardımcı olmaya çalısan arkadaşlara teşekkür ederim,

Ps:Dedemin adı Haydar, karizmasından değil,soy adını taşıyorum isminide taşımak istedim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *

[Bu mesaj Lakers tarafından 10 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mahkemeye isim değişikliği için başvuruyorsunuz da hiç tavsiye etmem. uzun sürüyor halletmeleri :P ben öldüm öldüm dirildim şahsen ismim değişene kadar :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Mesaj tarihi:
Sen ne şeker şeysin öyle.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
said:
Sacros, 10 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
mahkemeye isim değişikliği için başvuruyorsunuz da hiç tavsiye etmem. uzun sürüyor halletmeleri :P ben öldüm öldüm dirildim şahsen ismim değişene kadar :P

?[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
  • Yeni Oluştur...