Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinlere yeni büyü (1.7 patch)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

heh ben de aynını düşünüyordum zaten bone'un dediğinin, bununla bir şamanı öldürebilmek hayal olur eğer acemi değilse ya da manası sıfırlanmamışsa. 1sn casting bitecek, "invalid target" yazısı çıkacak kesin..

bu tarzda hp'nin miktarıyla tetiklenebilen bir olayın instant olması lazımdı, sen bunu cast ederken adam pot içer bakakalırsın öyle. 1sn vakit kaybettiğinle kalırsın, koşar gider..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

test ettik hemde arathi basin de test ettik diyoruz 15 vs 15

tamam teke tek de karşı tarafa 30% dan sonra paladan kaçacam olayını anlıyor ama karambolde çok pis yiyorlar. teke tek bir snare efect yokluğunu çok feci hissediyoz hala. ama kalabalıkta ne olduunu anlamayadan ölüyor millet. Blizzard killing blow olayını marifet saydığı için artık bg listelerinde üst sıralarda paladinleri göreceğiz :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 09 Ağustos 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
shamanlara wc3 te bulunan bloodlust ve damage verip slow yapan purge gelmedikçe oyuna denge gelmez(!)

lol mage`e invisibility ve slow gelmeden oyuna denge gelmez ahaha allahim bomba bu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 09 Ağustos 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
shamanlara wc3 te bulunan bloodlust ve damage verip slow yapan purge gelmedikçe oyuna denge gelmez(!)

Shamanın bloodlust halini düşünemiyorum yada bu bloodlust bir warrior atıldığı zaman sonrasını sanırım kimse ally olmak istemezdi
Sosyal ağlarda paylaş

lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Ağustos 2005 07:41 tarihinde demiş ki:
yok valla şimdiden sevmedim ben hiç koymasınlar. abuk sabuk birşey olacak kesin bu..

Buna saman altından sevinme diyoruz :p

Paladine 1v1 de değil mass pvp de bakın grup içindeki en aktif class lardan birisi kimse üstüne laf edemez grup içinde 4/4 lük bir class.Üstüne böyle bir özellik cabası zaten oyunu ya instance'larda yada bg lerde oynuyoruz yalanmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

paladin hiç de dediğiniz kadar kral bir sınıf değil grup pvp için, healları en zayıf sınıf bir kere. bütün blessleri, sealları dispel/purge yiyor. judgementların zerre kadar manası yok sadece pve'ye yönelik. ranged sıfır. kendisinin ne snare'i var ne düşmana dmg verebiliyor. grup pvp'de paladinin etkili olması için onu tek başına bırakmaları lazım ki horde takımı böyle yaparsa zaten angut demektir. sadece cleanse var engellenemeyen hepsi o. karşıda iyi takım oldu mu hayatta heal attırmıyorlar çünkü atmaya değer tek heal 2.5sn cast ki interrupta çok açık bu..

şamanın sadece earhbind totemi, purge ve healleri yeter grup için. hiç başka totem atmasına gerek yok, hadi bir de tremor totem atsın tamam. paladin gibi fellek fellek "dur şimdi kime hangi blessingi atayım" diye ct_raid'e bakınmak yerine heal atsın dursun, karşıda birisi heal atarken rank 1 earth shock atsın yeter. birileri saldırırsa ona earhtbind atsın yürüsün, o da yetmedi ghost wolf açsın kaçsın, takım arkadaşları da boş durmuyor bu arada herhalde..

earthbind'ın bir olayı daha var tabii bilmez horde oyuncusu arkadaşlar. bu 40 manalık dandini hede cleanse'in bütün olayını bitiriyor çünkü siz milletten dot kaldırayım derken neyi kaldıracağınızın önceliği olmadığından slow effecti kaldırıyorsunuz ve tabii aynen geri geliyor. ne etti bu: mana ve global cooldown havaya savruldu. oh ne güzel, hemen kırdıysanız bile totemi etkisi geçtikten 9 saniye sonra tekrar yiyeceksiniz aynı slowu..

hani reckoning talentının bugları düzeltilse o bile paladine grup pvp'de ciddi bir güç getirecek ama bilerek düzeltmiyorlar 1.5 çıkmadan önce kabul ettikleri halde bugları. çünkü biliyorlar ki çok daha etkili olabilecek paladinler buglar düzeltilirse..

iyi horde takımlarıyla da karşılaşıyorum, iyi paladinler de görüyorum, oynamayı bilen şaman oynamayı bilen paladinden daha etkili grup pvp'de, benim görüşüm bu..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Sam anlaşamadığımız konuların en başında shaman eksiksiz gibi gösteriyorsun paladini ise hiç bir işe yaramayan öylesine oyuna konulmuş bir class gibi...

Shaman'ı geçelim o über ondan iyisi yok kabullendim :/

Kendi gözümden anlatayım mass pvp olayını.(Ben rogue oynatıyorum)

Av ye giriyorum 40vs40
Giriş noktaları vardır bilirsiniz tam geçilecek kısma 2 tarafta aoe spell sallar.Buralardan tek başınıza geçmek ölmek demektir bütün tayfa size heal atsa bile öyle değilmi?Ama öne atlicak zorlamak için fedailer gerekir.Horde tarafında bu işi üstlenecek 1 kişi warior dır ha ally tarafında Paladin var değilmi?Hem plate hem shield.
Bunu da geçtim her zaman ally horde birlikleri karşılaştıkları zaman Paladinler tanklarında önlerinde duruyorlar?!Bu adama focus lansa ölmüyor ee başkasına dalıyorsun heal atıyor kaçacam diyorsun çakıyor olduğun yere seni?Bunları neden yazmıyorsunuz be kardeşim.Ben shaman a güçsüz veya buff a ihtiyacı var demiyorum ama sizde paladini öyle bir gösteriyorsunuzki ağlayası geliyor insanın..Paladin bu kadar pasif bir class olsa idi bütün gördüğüm ally party/raid/grup larında en az 1 tane olmazdı sanırım?Şunuda belirteyim AV de ally nin kazanma sebebindeki en büyük etken gene paladindir.

Bide soruyorum sana Sam
Bizde çok güçlü (!) olduğu için shaman bolca diyelim peki sizde neden bu kadar fazla paladin var?

[Bu mesaj ad3m tarafından 08 Eylül 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 08 Eylül 2005 06:23 tarihinde demiş ki:
Bak Sam anlaşamadığımız konuların en başında shaman eksiksiz gibi gösteriyorsun paladini ise hiç bir işe yaramayan öylesine oyuna konulmuş bir class gibi...

Shaman'ı geçelim o über ondan iyisi yok kabullendim :/

Kendi gözümden anlatayım mass pvp olayını.(Ben rogue oynatıyorum)

Av ye giriyorum 40vs40
Giriş noktaları vardır bilirsiniz tam geçilecek kısma 2 tarafta aoe spell sallar.Buralardan tek başınıza geçmek ölmek demektir bütün tayfa size heal atsa bile öyle değilmi?Ama öne atlicak zorlamak için fedailer gerekir.Horde tarafında bu işi üstlenecek 1 kişi warior dır ha ally tarafında Paladin var değilmi?Hem plate hem shield.
Bunu da geçtim her zaman ally horde birlikleri karşılaştıkları zaman Paladinler tanklarında önlerinde duruyorlar?!Bu adama focus lansa ölmüyor ee başkasına dalıyorsun heal atıyor kaçacam diyorsun çakıyor olduğun yere seni?Bunları neden yazmıyorsunuz be kardeşim.Ben shaman a güçsüz veya buff a ihtiyacı var demiyorum ama sizde paladini öyle bir gösteriyorsunuzki ağlayası geliyor insanın..Paladin bu kadar pasif bir class olsa idi bütün gördüğüm ally party/raid/grup larında en az 1 tane olmazdı sanırım?Şunuda belirteyim AV de ally nin kazanma sebebindeki en büyük etken gene paladindir.

Bide soruyorum sana Sam
Bizde çok güçlü (!) olduğu için shaman bolca diyelim peki sizde neden bu kadar fazla paladin var?

[Bu mesaj ad3m tarafından 08 Eylül 2005 06:25 tarihinde değiştirilmiştir]

çünkü herkes holy, herkes ışığın savaşçısı herkes uther pendragon a.k.
Sosyal ağlarda paylaş

jadelith zuhaha süper imza.
ad3m in de dediği doğru.shamanla paladinin olayı farklı.
shamanın totemler 3 ü hariç hiç bir işe yaramadığı halde paladin blessler (mesela bok) haywan gibi güçlü.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

.....:(:(:(........:(...........:(..:(............:(:(
.....:(............:(.:(........:(...:(........:(...:(
.....:(...........:(...:(.......:(....:(......:(....:(
.....:(:(:(.....:(.....:(.......:(.....:(....:(....:(
..........:(....:(.......:(......:(......:(..:(.....:(
..........:(...:(:(:(:(:(:(....:(.......:(.:(.....:(
.....:(:(:(..:(...........:(....:(........:(.......:(

nerf whiners :p[signature][hline]nerf shamanz

[Bu mesaj Jadelith tarafından 08 Eylül 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sam paladine ne istiyorsun onu söyle?. heal ı çok kötü diyorsun 1400-1500 heallıyor bildiğim kadarıyla(arkadaşın paladinde gördüm) plate giyiyorsunuz .ayrıca kim gider warrior a attığın bless e "aa ulan bunda kesin bless vardır hemen dispel edeyim " diye düşünüyor?.yada 10 shamana karşı mı oynuyorsun tüm blesslerini dispelliyorlar?

bence shamana şu an yapılacak en güzel değişiklik flurry ve wf nin nerf yemesi(hatta flurry kalkabilir).yerine bloodlust gelmesi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sam son yadığı şeyde sonuna kadar haklı. hiçbiriniz lvl 60 paladin ana karakteriniz olmadığı için durumu analayamazsınız.

1. 2.5 sn grp pvp de çok uzun bir zamandır. bunun üzrine global cooldown ve lagg eklenirse bitmek bilmeen bir işkenceye dönüşür. paladinle birini kurtarabilmeniz için medyum özelliklerine sahip olmanız gerekiyor. çünkü birine saldırdıklarında onu kurtar manız nerdeyse imkansız. ancak horde tarafı hedefe saldırmadan önce paladinin heal atmaya başlaması gerekiyor. tabi bu süre içinde de earthshock,coutnerspell,kick vs... gibi interrupt olmaması gerekiyor. 1.5 sn lik healımız 2.5 saniyeliğin yanından geçememektedir. bu konuda blizzard ın yapabielceği şey 2.5 sn lik heal ı 1.5 sn ye modifiye etmektir. (mana/heal oranını ve heal/saniye oranını sabit tutarak)

2. paladin support klass ı ama inanın doğru dürüst bir support umuz yok. Bufflar tek purge e kalkıyor. auralar hiç olmasa da olurmuş. ofansive auramız hiç bir işe yaramıyor. cleanse+buff+heal ki pvp de sam in dediği gibi sadece cleanse işe yarıyor. zaten paladinin en beğendiğim özelliği de budur.

3.plate giyiyrouz ki önsaflarda savaşalım. Gerçek şu ki savaşamıyoruz. herşeyimiz şans üzerine kurulduğu için. ofansif olarak ypabildiğimiz en iyi şey dua etmek oluyor.

4. shield shield shield. keşke hiç olmasaydı. 12sn immunity nelere kadir. 12 sn de paladinin yapcaibleckeleri iterrupt sız 4 tane healdır. ki daha önce de söledim 2.5 sn lik heal ile birini kurtarmak nerdeyse mucize. shield bitince hrode size dönüp öldürüyor. (2. shield dan bahsetmiyorum o sadece fizksel ve dispellenebiliyor)

işin özeti paladin support mupport edemiyor.(pvp de)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

bu ciddi yazıyı okuduktan sonra paladin skill ve talent larına birkez daha bakma ihtiyacı sonucu gördümki paladinin heal talentları shamanı 5 e katlıyor.
spritiual healing talent ından sonra nasıl damage yiyince heallanmıyor diyorsunuz anlamıyorum.paladinin 2 healını birden bufflayan talentlar çok ayrıca paladinde heal crit oranı nasıl bilmiyorum ama heal critleyince harcanan mananın tümünü geri veriyor.
shamanın restor talentları tamamen rezalet bence. işte ns ye kadar gidiyorsunuz sonrası boş.
o kadar wsg maçı yaptım hiçbir warrior u purge lediğimi hatırlamıyorum.

yani sadece 10 dakka baktım paladin talentlarına şöyle bir şey yaptım bu bile işimi görürdü heralde.yani

[spo1=şöle]Holy Talents - 20 points

# Improved Lay on Hands - rank 2/2
# Spiritual Focus - rank 5/5
# Improved Holy Light - rank 3/3
# Revelation - rank 2/2
# Illumination - rank 5/5
# Divine Favor - rank 1/1
# Improved Flash of Light - rank 2/3

Retribution Talents - 31 points

# Benediction - rank 5/5
# Improved Seal of the Crusader - rank 5/5
# Deflection - rank 5/5
# Vengeance - rank 5/5
# Seal of Command - rank 1/1
# Precision - rank 3/3
# Consecration - rank 1/1
# Conviction - rank 5/5
# Blessing of Kings - rank 1/1[/spo][signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

preistlerin rolü de heal atmak değil mi? peki biri bana shadow preist in ne olduğunu açıklayabilir mi?

ayrıca lightforge set in bazı parçaları int vermez (bracer/gountlets/boots) bu parçaların yerine çok rahat valor takılabilir. hem stat bonusları daha iyi. bu yüzden learn2play diyen gerizekalılara "learn the game" diyoruz...

son olarak blizzard asla shaman ve paladin için ofansive hybrid ve deafnsive hybrid kelimesini kullanmamıştır.

shaman=caster hybrid
paladin=melee hybrid dir.

ofans veya defans ı talent ağaçları ile ayaralamak gereklidir ki paladinle ne kadar uğraşsanız ne doğru dürüst defans ne de ofans olabiliyorsunuz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

shaman da düşük armor ve kaçamamak yüzünden ofansif melee defansif melee olamıyor.ofansif caster olunabiliyor bunuda serverda yapan benden başka birini görmedim.
paladinde melee yüzük cloak amulet giymeye çalışmak yerine daha fazla mana yapın sizde ne biliyim.shadow priest absürd zaten. burda amacım kavga çıkarmak değil yani kimseninde olduğunu sanmıyorum.learn the game bir espri sonuçta.ama yapabilen paladinler varsa siz birşeyleri eksik yapıyor olabilirsiniz.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...