unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 daha önce bi kaç kere görmüştüm.ama japonya da var bu olay galiba.internetten koku alabilicez hersitenin ayrı bi kokusu olucak falan filan demişlerdi...ne biliyim mesela çiçek satan bi siteye girince resmini gordugumuz fakat kokusunu merak ettigimiz çiçeğin kokusunu falan alabilicektik..[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 daha var abi ona en azından varsa bile bizim su anda kullandıgımız monitorlerle olucagını sanmıyorm[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya monitorden deil olay..baska bişi satın alıosun bole uzun kalın bi cam kavanoz gibi bişiydi galiba ordan geliodu koku[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin [Bu mesaj unac tarafından 09 Eylül 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onun 1 özel monitörü var 2. cok pahalı 3. bu olay standartlaştıgında coluk cocuga karışmış oluruz kokusu varmış yokmuş takcagımızı sanmam ama sorunun cevabına gelince evet var ve gelecekde standartlaşabilir ve bunu sada japanyoda degil pek cok ülkede geliştirmeye çalışıolar
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ÖFF +18 siteleri düşünsenize Bööğk.. Iy :-( OFFF bi yemek sitesine gircen. Yada bi sucuk resmi görcen oy oy oy... Doyarım be. :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kokuyu nasıl kendi kendisine monitor veyahut o zımbırtı yapıyor yada yayıyor bir onu sorsam ben ? Gül kokusunu gül gibi verebilecek mi ?
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 . [Bu mesaj unac tarafından 09 Eylül 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya onu bırak msn e de ekleniro ozellik millet cılkını çıkarır bak bişi yolluom koklasana puahau[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Arkansis, 09 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Gül kokusunu gül gibi verebilecek mi ? yok abi Menekşe koklican Gül kokusu vericek.EEE bug işte :D Herşeyin bug'ı vardır.Kodlar karışcak vs vs... Sucuk koklarken başka bişey koklamada :D:D:D:D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 maksimum bir kaç yüz kombinayon bitki özü karışımlarıyla oluşan tarzda kokular olur bence nerde öle sucuk kokusu ehhe yermiyim ben :)[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lannnnn o zaman download a bırakamayız ki Sıçarlar sıvarlar uyku tutmaz adamı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Arkansis, 09 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: kokuyu nasıl kendi kendisine monitor veyahut o zımbırtı yapıyor yada yayıyor bir onu sorsam ben ? Gül kokusunu gül gibi verebilecek mi ? kimyasal olarak farklı kokuları (gül, çöp, sucuk...) analiz ediyorlar bunlara uygun sıvılar hazırlıyorlar. bu sıvılar birbirleriyle karışıyor, ve uygun kokuyu çıkartıyor. Sinema salonlarında ve bilgisayarlarda bu teknolojiyi kullancakları söyleniyordu ama ne oldu bilmiyorum. Yapması zor, kullanması pahalı. Sanırım "3D virtual reality" gibi çöplüğe atıldı bu olay da.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 daodkaşdasdl yarıldım :P said: bLackcha0s, 09 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki: lannnnn o zaman download a bırakamayız ki Sıçarlar sıvarlar uyku tutmaz adamı [signature][hline]Grandmaster Sosisçi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 koku moku gerek yok. görüntü gerçek olsun yeter. :9 sadece yemek sitelerinde. yiyelim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @hymn rofl..![signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Sorj, 09 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 09 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Gül kokusunu gül gibi verebilecek mi ? yok abi Menekşe koklican Gül kokusu vericek.EEE bug işte :D Herşeyin bug'ı vardır.Kodlar karışcak vs vs... Sucuk koklarken başka bişey koklamada :D:D:D:D ehuheeh ya en iisi olmasın ya:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Valla caponlart herşeyi yapıyo :) Bide sanal sex için bi alet yapmışlardı. Usb den bağlıyosun. Bi yerden ittirince öbür taraftaki cihazda çıkıyodu :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @Blackchaos yardın abi:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Bone, 09 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 09 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: kokuyu nasıl kendi kendisine monitor veyahut o zımbırtı yapıyor yada yayıyor bir onu sorsam ben ? Gül kokusunu gül gibi verebilecek mi ? kimyasal olarak farklı kokuları (gül, çöp, sucuk...) analiz ediyorlar bunlara uygun sıvılar hazırlıyorlar. bu sıvılar birbirleriyle karışıyor, ve uygun kokuyu çıkartıyor. Sinema salonlarında ve bilgisayarlarda bu teknolojiyi kullancakları söyleniyordu ama ne oldu bilmiyorum. Yapması zor, kullanması pahalı. Sanırım "3D virtual reality" gibi çöplüğe atıldı bu olay da. çok yapay olur be bide hemen biter o sıvılar içinde dünyanın parasını alırlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kartuş doldurur gibi sıvı doldurucaz :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ben gülü, gaz maskesiyle koklamam.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Aradhell, 09 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki: ya onu bırak msn e de ekleniro ozellik millet cılkını çıkarır bak bişi yolluom koklasana puahau Ahuh güzeldi bu.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Öne çıkan mesajlar