ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hepsı bone[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Birde bonepart vardı iyice karıştı aslında. O da bu arkadaşın son haline benziyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yok be bonepart çok farklı :) bu bone bonecrusher :) o bonepart daha artistlik bi arkadaşımız :p (bone'u geçemez tabii :) )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bonepart Kendi kulvarında Rulz. Bonecrusher (bone) Kendi kulvarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Ferrero, 23 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: said: Sorj, 22 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: JNMS BONCUĞUM! :(:(:(:( [spo1=Kısa saçlı hali Gerçekler Gün ışığına cıksın.][/spo] [spo2=UZUN SAÇLI garizma Hali ][/spo] Eheh bone Topiclerini severek takip ediyoruz. ;-) OHA OHA OHA.... 1. resmi hatırlıyodum ama 2. resmi görmemiştim. Abi çok değişmiş yuha! 2. resimdeki hali daha rulzmuş. sonrasında şimdiki hali geliyor. en rüküş ilk resmiymiş... sdf Benim dilim tutuldu, bone... Zaten resimlerde gördüğümde paticikde bana rakip olsa olsa bone olur demiştim, ama eski resmini gördükten sonra sonra 2. resimde karizmatikleşmeye başlıyıp son halinde otorite haline bir kes daha bakınca, bide bu hızla devam edersen 2 sene sonraki halini düşününce, saygıyla eğilmekten başka bişi yapamıyorum =) yalnış anlama ama çok tatlısın, yirim ben seni, günde 3 kere =) *!gay mod on* i kiss u[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 heh. topicteki muhabbete bak... [Bu mesaj Bone tarafından 23 Ağustos 2005 07:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oh bonec, all the time ohh :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yeni pati olarak bundan sonraki buluşmalara bende katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam gibi gözüken bi ferraro. helal valla :D duygusal esanfı izleyen bilir: al şu parayı da saçınızı sakalınızı kestirin.esnaf olun uleyn . :D manyaktı duygusal esnaf aratın bulun :D[signature][hline]Ardhath Ovedron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahaha abi bende buluşmaya gelmeden önce gizeme mesaj attım saç sakal terörist gibiyim kesiyim mi dedim kes dedi kestim geldim velet gibi çıkmışım köse gibi falan :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hmm...Sakallı halin baya ilginç olurdu ha ehüh :)[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sakal değil fauller çok ya benim bide bıyık vardı sakala ellemedim daha :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ancak... Leman Cafe1 Cafe2[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yazıklar olsun İstanbul tayfası, Sen içinde dişi sineğin bile olmadığı buluşmalar yaparken Ankara tayfasında 3 4 kız var, bravo valla :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 of aç praw sdf[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahahaha praw deil mi işte :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ferrero baya erken koymuşsun fotoğrafları ehüh...:) Neyse söylemiştin zaten geç koyacağını hem "up"lanmış olmuş böylece güzel.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Aboo gugıl görseller nereye attı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar