AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Link vermeme gerek yok heralde. Saolsun basın her programda her haberde flash olarak geçiyo :) Geçen ayrılma kararı almışlar. Sebep olarak şiddetli geçimsizlik diyolar. Meğerse Kaya Çilingiroğlu 4 yıldır boynuzluyomuş Hülya'yı. Biraz dedikodu yapalım istedim. Yetkililer kitleyebilir/silebilirler.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ayrılsalar da gazetelerde görmesem artık.[signature][hline];;suitfly
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bırakın su isleri lutfen ya. bari buraya tasimayan su igrenc insanlari.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o kadar çirkin koca olmaz olsun :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hee polislerin yaralandığı(galiba öldüğü) haberden önce Hülya'nın haberinin koyup kafayı sıyırmama neden oldu atv(daha dün)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya harbi bıktık yaa bi de twlerde diolarki en çok konuşulacak medyayı bu aralar meşgul edecek haber....ya dünya da sawaş oluo bizimkiler gazeteleri we haberleri böyle süslüolar..ama tabi maddi açıdan da iyi para kırıolar.her ne kadar ben we bazı insanlar bunları görmekden nefret etselerde bi o kadar insan da bunlar içn twlerin başına üşüşüo.hastalık derecesinde tw we magazin hastalığı olanlardan hele hiç bahsetmiim en iisi:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hülyayada kayayada bunları izleyenlerede[signature][hline]can't settle the area
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ahahaha çok güldüm yalnız.. UÇANPATİ.COM EN SON MAGAZİN HABERLERİ, DEDİKODULAR !![signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Zaten o evliliğin çok önceden bitmesi gerekirdi. Geç bile kaldılar. Adam hiç rahat durmadı ki.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öeh baydı be[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o kaya varya boyu devrilicesice geçen gün kızla görmüşler.Gül gibi karıyı aldatıyor. Ayşe hanım söylediydi bakkal mahmut görmüş onlardan süt almışlar eve el ele eve girmişler.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 harbi kayayıda anlamıyorum yani, erifin hulya gibi karısı var hatta direk hülyası var, gidip kıcıma kas göz cizzem daha güzel olabilicegınden supheli oldugum kadınlarla aldatıyo. eh cumle biraz devrik oldu ama cözersiniz siz[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 09 Eylül 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İrfan ? Abi senmisni ? Bırak yaa magazinmiş oymuş buymuş .....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya nollcak güzel karısı warsa.maksat aldatmak farklı eglence arayışları.amaç aynı oldukdan sonra güzel çirkin dinlemio.[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 topice cevabım : bana neeeeeeeeeeeeeaaaağğ!!! niye patide var buuuuuuu?!?!?!!! oh be rahatladım az da olsa[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Çokta umrumda :P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kaya topu tut :) bu kaya denen beyinsiz nasıl öle bı hatunu aldatıyo anlamıyorum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Para poh ya. Hatunlar peşini bırakmıyo. :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Birincisi hülya avsar ztn tipsiz,üstüne ben çok zekiyim die gezio...O kdr zeki olsa kocası 80 defa aldatmaz,here aldatısında kadın affetmez... İkincisi kaya Çilingiroğlu o kdr tipsiz o kdr tipsiz kii,o güzelim mankenler nası bakıorlar o herife anlayamıorum... Üçüncüsü bu topic garbage'dır. dördüncüye gelirsek allah topunun belasını...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Horrible, 09 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki: Birincisi hülya avsar ztn tipsiz,üstüne ben çok zekiyim die gezio...O kdr zeki olsa kocası 80 defa aldatmaz,here aldatısında kadın affetmez... İkincisi kaya Çilingiroğlu o kdr tipsiz o kdr tipsiz kii,o güzelim mankenler nası bakıorlar o herife anlayamıorum... Üçüncüsü bu topic garbage'dır. dördüncüye gelirsek allah topunun belasını... [signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 helesukur hulyayı begenmeyen bi insan cıktıı yaa..bende bendemi bişi var diodumm...ay bence hiç guzel deil o kadınn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Böyle haberleri bide ana haber bülteninde veriyolar hey Allam ya. Türkiye'de ne olmuş ne bitmiş diye haberleri açıyorum karşıma Hülya Avşar çıkıyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Amaç zaten Suni gündem yaratmak. Şu sıralar 6-7eylül olayları, Terör olayları, provakatörler vs. çoğalınca direk milleti oyalacak şeylere yöneldi yukarısı. Herzaman bu böyle, yakında bi magazin olayı daha patlarsa şaşırmayın[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 insight seni severimde böyle paparazzi gibi magazin sana hiç yakışmıo
Öne çıkan mesajlar