Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hülya Avşar - Kaya Çilingiroğlu Ayrılığı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Link vermeme gerek yok heralde. Saolsun basın her programda her haberde flash olarak geçiyo :)

Geçen ayrılma kararı almışlar. Sebep olarak şiddetli geçimsizlik diyolar.
Meğerse Kaya Çilingiroğlu 4 yıldır boynuzluyomuş Hülya'yı.

Biraz dedikodu yapalım istedim.
Yetkililer kitleyebilir/silebilirler.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
Hee polislerin yaralandığı(galiba öldüğü) haberden önce Hülya'nın haberinin koyup kafayı sıyırmama neden oldu atv(daha dün)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
ya harbi bıktık yaa
bi de twlerde diolarki en çok konuşulacak medyayı bu aralar meşgul edecek haber....ya dünya da sawaş oluo bizimkiler gazeteleri we haberleri böyle süslüolar..ama tabi maddi açıdan da iyi para kırıolar.her ne kadar ben we bazı insanlar bunları görmekden nefret etselerde bi o kadar insan da bunlar içn twlerin başına üşüşüo.hastalık derecesinde tw we magazin hastalığı olanlardan hele hiç bahsetmiim en iisi:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Mesaj tarihi:
Ahahaha çok güldüm yalnız..

UÇANPATİ.COM

EN SON MAGAZİN HABERLERİ, DEDİKODULAR !![signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
Zaten o evliliğin çok önceden bitmesi gerekirdi. Geç bile kaldılar. Adam hiç rahat durmadı ki.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
o kaya varya boyu devrilicesice geçen gün kızla görmüşler.Gül gibi karıyı aldatıyor.
Ayşe hanım söylediydi bakkal mahmut görmüş onlardan süt almışlar eve el ele eve girmişler.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
harbi kayayıda anlamıyorum yani,
erifin hulya gibi karısı var hatta direk hülyası var, gidip kıcıma kas göz cizzem daha güzel olabilicegınden supheli oldugum kadınlarla aldatıyo.

eh cumle biraz devrik oldu ama cözersiniz siz[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
SATILIK LAPTOP[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 09 Eylül 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
topice cevabım :
bana neeeeeeeeeeeeeaaaağğ!!! niye patide var buuuuuuu?!?!?!!!

oh be rahatladım az da olsa
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Çokta umrumda :P[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Para poh ya. Hatunlar peşini bırakmıyo. :-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Birincisi hülya avsar ztn tipsiz,üstüne ben çok zekiyim die gezio...O kdr zeki olsa kocası 80 defa aldatmaz,here aldatısında kadın affetmez...
İkincisi kaya Çilingiroğlu o kdr tipsiz o kdr tipsiz kii,o güzelim mankenler nası bakıorlar o herife anlayamıorum...
Üçüncüsü bu topic garbage'dır.
dördüncüye gelirsek allah topunun belasını...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 09 Eylül 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
Birincisi hülya avsar ztn tipsiz,üstüne ben çok zekiyim die gezio...O kdr zeki olsa kocası 80 defa aldatmaz,here aldatısında kadın affetmez...
İkincisi kaya Çilingiroğlu o kdr tipsiz o kdr tipsiz kii,o güzelim mankenler nası bakıorlar o herife anlayamıorum...
Üçüncüsü bu topic garbage'dır.
dördüncüye gelirsek allah topunun belasını...
[signature][hline]- Sauron is back Frodo
- FUCK!!!

http://www.isbank.com.tr/test.html
Mesaj tarihi:
helesukur hulyayı begenmeyen bi insan cıktıı yaa..bende bendemi bişi var diodumm...ay bence hiç guzel deil o kadınn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
Böyle haberleri bide ana haber bülteninde veriyolar hey Allam ya. Türkiye'de ne olmuş ne bitmiş diye haberleri açıyorum karşıma Hülya Avşar çıkıyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Amaç zaten Suni gündem yaratmak. Şu sıralar 6-7eylül olayları, Terör olayları, provakatörler vs. çoğalınca direk milleti oyalacak şeylere yöneldi yukarısı. Herzaman bu böyle, yakında bi magazin olayı daha patlarsa şaşırmayın[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
  • Yeni Oluştur...